VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Девојке, гласале бисте да је било омогућено електронско гласање? (ако нисте и овако гласале у дијаспори)
Имаћете, само полако....
Pa to je jos lepsi nacin da se elegantno kradu glasovi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Девојке, гласале бисте да је било омогућено електронско гласање? (ако нисте и овако гласале у дијаспори)
Имаћете, само полако....
Ja mislim da nama treba javno glasanje pa da se lepo odmah zna kako ko stoji.
Pa to je jos lepsi nacin da se elegantno kradu glasoviJa mislim da nama treba javno glasanje pa da se lepo odmah zna kako ko stoji. Prosto ne mogu da verujem da su ljudi tako nezadovoljni a da opet pobedjuju prosrpske stranke. Da li je moguce da su imali tako dobru propagandu da ubede ove nezadovoljne da ostanu kod kuce uz kokice ispred ekrana..
Svakom je najlepše u matičnoj državi. Valjda. Na to sam mislio: A vi pod lepo odmah mislite na materijalno stanje, ja tu nisam kriv.
Zato što mislim da je ishod izbora unapred određen u stranim ambasadama, a danas sam se i uverio pošto sam listao gradove u kojima je DS pobedio, a to su 90% najsiromašnije opštine u Srbiji, gde glas vredi 2 kesice za supu i konzerva tunjevine.
Da podsetim ja dsam glasao sve do sad. Jednom nisam izašao na izbore i sad sam odgovran za ishod istih?
Niko na ovim izborima nije se ni dotakao ključnog pitanja za mene, kako sprečiti porpadanje Srbije i masovne migracije za Beograd. Mani Dinkića, njemu niko pametan ne veruje.
Otkad su to SNS, LDP, DS prosrpske stranke?![]()
Boze Pivce, pa zar nije Boris rekao da je on prosrpski predsednik?
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
mislim,je l mozemo da se podelimo jos po nekoj osnovi?
koja negativa prema dijaspori![]()
Ma krivi smo mi iz dijaspore.
A stvarno ne treba da nas potresa...pogotovo nas koji vec 20 godina nismo drzavljani Srbije i koji ne nameravamo da se vratimo u nju. Sto se toga tice su realno gledano u pravu. I ko je pametan, zadrzace i svoje misljenje i svoj novac za sebe tj. u svom dzepu.![]()
Nesto bas novo da cujem![]()
Pa to je jos lepsi nacin da se elegantno kradu glasoviJa mislim da nama treba javno glasanje pa da se lepo odmah zna kako ko stoji. Prosto ne mogu da verujem da su ljudi tako nezadovoljni a da opet pobedjuju prosrpske stranke. Da li je moguce da su imali tako dobru propagandu da ubede ove nezadovoljne da ostanu kod kuce uz kokice ispred ekrana..
bolju ideju i program imaju manekenke za mir u svetu
upravo, u srbiji glasas za coveka a ovde za ideju i program. tacno se zna ko ce u sta da ulaze kad dodje na vlast a u srbiji daj boze da znaju sta ce, kako ce i sa kojim parama. takav utisak imam gledajuci sa strane ali moram da priznam da ne pratim politicku scenu u srbiji, prekomplikovana je.
upravo, u srbiji glasas za coveka a ovde za ideju i program. tacno se zna ko ce u sta da ulaze kad dodje na vlast a u srbiji daj boze da znaju sta ce, kako ce i sa kojim parama. takav utisak imam gledajuci sa strane .