Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Neka s eoni bave povećanjem standarda, povećanejm pencija, odakle pitam se, no dobro, a evropski zakoni koji nam dolaze potpuno nespremnim za njih, za to koga briga... recimo prava djeteta, jeziv predlog zakona, gdje ti 14godišnjem djetetu nemaš pravo u uvid zdravstvenog kartona, već sa 10godina ima pravo da te tuži, kome će ono tebe tužiti, kakva socijalna služba će time da se brine... ne mogu zlostavljanjima u porodici da se pozabave a kao dizaće zadnjicu na svaki poziv desetogodišnajka... i kada ovakvi zakoni dođu pred skupštinu, da li će imati iko da podigne ruku da iskomentariše ako ništa drugo, makar o pripremanju podloge za to.Kakvo kukanje? Samo sam naveo cinjenice. A po tome koliko mladih ljudi svake godine napustaju ne samo srpska sela, nego i Srbiju - o tome valjda isto znas nesto. I to dovoljno kaze valjda.
A da je dobro jedino kriminalcima, uvaljenima u strankama i slicnima, pa ni to ne iznenadjuje.
Koliko god meni radikali bili ekstremni, Martinović i Krasić su dovodili u pitanje brojne idiotske predloge. Zato mi je žao što zatriješe sebi političku karijeru.