ZENEE I GLASANJE

Sve, sve... Za svakog kandidata mogu da nađem ciljnu grupu... Ali KO glasa za Koštunicu?!
Ko uzme onaj listić, pređe pogledom preko svih imena i onda zaokruži baš Koštunicu?

....pa ovi manje agresivni u nastupu od radikala a isti moj k'o i oni...samo u rukavicama...tipa osnovni cilj je da vratimo Kosovo, kako da vratite - ratom?, taman posla ratom ali da vratimo, pa kako da vratite, legitimnim pravnim putem u skladu sa ustavom, kojim putem - ratom?, ne ratom vec u skladu sa pravnom drzavom, pa kako onda, putem medjunarodnog prava, znaci ratom?, ne ratom vec u skladu sa medjunarodnim principima...i tako u nedogled, ti u klin on u plocu...e takvi su glasali za njega...

Ali shvataš šta hoću da kažem - ostao si iz ličnih razloga, a ja sam zbog njih otišla. Nema potrebe (ni osnove) da ubacuješ 'brigu o sudbini države' u priču.

Znači svako ko je ostao, po toj logici, ostao je iz ličnih razloga?
Ne kapiram samo ljude koji žive u inostranstvu i nemaj nameru da se vrate u Srbiju da učestvuju u bilo kakvoj raspravi o Srbiji.
Ja se ni komšijama ne mešam u životne izbore, a kamoli nekom ko živi na hiljade kilometara od mene.

Znači svako ko je ostao, po toj logici, ostao je iz ličnih razloga?
Ne kapiram samo ljude koji žive u inostranstvu i nemaj nameru da se vrate u Srbiju da učestvuju u bilo kakvoj raspravi o Srbiji.
Ja se ni komšijama ne mešam u životne izbore, a kamoli nekom ko živi na hiljade kilometara od mene.
ne biraš u tuđoj zemlji, ne biraš u svojoj... ima li nešto za šta se pitaš?

Biram sebi, hvala na pitanju.
pa šta ti onda smeta što i oni biraju sebi
to što se rodio u srbiji ne znači da treba da ostane zacementiran ovdje... kuka i žali se, a kao tu je jer voli, al to nije njegov izbor neko ko zna šta
ne izađe na izbore, ali kao stoka loše izabrala dok je on ležao zavaljen i navijao
i kao bira
biraš da se zgražavaš što neko zaista ima izbor

ja mislim (evo opet savete, a niko me nista nije pitao :lol: ) da to ima veze sa karakterom ljudi..
neko voli da sam odlucuje, neko sebe ubedi da je sve jedno a u stvari voli da drugi odluce umesto njega..

ja sam od 2000. svaki put izlazio na izbore, sad nisam jer sam mogao da biram između različitih vrsta smrti: vešanjem, streljanjem, davljenje, otrovnom injekcijom itd.
Mislim, laska meni što ti misliš da bi moj glasd totalno promenio izbore i da se računa kao 100.000 običnih :)

pa šta ti onda smeta što i oni biraju sebi
to što se rodio u srbiji ne znači da treba da ostane zacementiran ovdje... kuka i žali se, a kao tu je jer voli, al to nije njegov izbor neko ko zna šta
ne izađe na izbore, ali kao stoka loše izabrala dok je on ležao zavaljen i navijao
i kao bira
biraš da se zgražavaš što neko zaista ima izbor

znači svi koji nisu izašli na izbore su u stvari krivi za ishod izbora....sjajno :D
evo tebi jedan izbor, pa biraj: kako želiš da te ubiju?

ja sam od 2000. svaki put izlazio na izbore, sad nisam jer sam mogao da biram između različitih vrsta smrti: vešanjem, streljanjem, davljenje, otrovnom injekcijom itd.
Mislim, laska meni što ti misliš da bi moj glasd totalno promenio izbore i da se računa kao 100.000 običnih :)

nije samo tvoj, svaciji je..
to je tvoje pravo i obaveza..
a ti kako hoces..

da, ja sam kriv što Srbi vole da nabavljaju posao preko političkih stranaka, iako sam izvisio za posao u struci jer nisam član nijedne stranke :)

pa u svakoj zemlji na svetu se na isti nacin sticu privilegije..
ja sam u moje vreme morala da idem na stranacki kurs da bih bila politicki podobna..
to je stvar koju nisi morao da imas u cv-iju ali je vrlo uticala na dobijanje posla..
svoju knjizicu kpj sa uredno placanim clanarinama nikad nisam iskoristila za sopstvenu korist..
jer sam uvek bila u privatnom sektoru ili kao zaposleni ili kao vlasnik..

ali ti to nije opravdanje za pasivnost.
nemas u zivotu uvek priliku da biras samo dobre stvari..nekad moras da izaberes i nesto od loseg..

ne bi nikakav problem bio da nisi izasao na izbore jer te ne zanima ko ce da pobedi, zato sto znas da nista nece da se promeni..
al je problem da ostanes pasivan, a onda se ukljucujes u teme vezane za izbore..
kad te nesto ne interesuje, ne interesuje te..

Back