- Poruka
- 60.291
to tako ne moze i zato mi i nije jasno.
Šta ti nije jasno?

Dobrodošla u Srbiju, zemlju gde svako gleda svoj lični interes, čitaj gde svako gleda što više da ukrade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to tako ne moze i zato mi i nije jasno.
za gej osobe za rome za manjine ali ne zapostavlja vecine ou yea
Иначе, ово је био мој фаворит на првим председничким изборима:
ok, mozemo uvek sve na svedemo na kradju i licne interese u bilo kom momentu. ali ako ostavimo po strani ta abnormalna i kriminalna ispoljavanja, nije meni jasna uopste pozicija, program a ni strategija stranaka. svi hoce sve, nije definisano koja partija sta i koga zastupa a i ne postoji nacionalni konsenzus po pitanju nekih delova teritorije. sad da treba da glasam (sto ne radim jer ne zelim da solim supu koju vi jedete) ne bih znala ni dugorocni interes zemlje da odredim kako treba a ne stranku za koju bih glasala.
Ово је екстра, на теми о женама и гласању, мушкарци се пиче...![]()
Sve, sve... Za svakog kandidata mogu da nađem ciljnu grupu... Ali KO glasa za Koštunicu?!
Ko uzme onaj listić, pređe pogledom preko svih imena i onda zaokruži baš Koštunicu?
sta treba da kazem drugar? sta ti meni da li sam sudjeno ili nesudjeno muskarac?Pa i postavljač teme je (nesuđeno) muško.
A gde je pobego?
Jel tuguje u nekoj rupilici?
ja sam uvek za mir u svetu i dobru volju medju ljudima,
sta je tu lose![]()
ok, mozemo uvek sve na svedemo na kradju i licne interese u bilo kom momentu. ali ako ostavimo po strani ta abnormalna i kriminalna ispoljavanja, nije meni jasna uopste pozicija, program a ni strategija stranaka. svi hoce sve, nije definisano koja partija sta i koga zastupa a i ne postoji nacionalni konsenzus po pitanju nekih delova teritorije. sad da treba da glasam (sto ne radim jer ne zelim da solim supu koju vi jedete) ne bih znala ni dugorocni interes zemlje da odredim kako treba a ne stranku za koju bih glasala.
Закључак је да су сви социјалисти, демократе и радикали, већ по потреби и нахођењу и према жељама бирачког тела.
.
kaze ona ceranicka - nisam glasala, politika je jedina grana koja me uopste ne interesuje a tata - grana...koja je ovo vrana...ja glasala za one radnike i seljake ako nas oni ne izvuku nece niko![]()
e nisi manekenka i onda se to i ne računa![]()
Pa vidi, onda nas ima poprilican broj srecnih sistemom i situacijom, posto su najvise glasova osvojili upravo oni koji su prethodne cetiri godine sedeli u vladi. Glasala sam po sopstvenoj savesti i uverenju. Ako se to vama ne dopada - zalim slucaj.
Nije svakome u srbiji loše
neki ljudi su zadovoljni sistemom i situacijom
i glasaju shodno tome
Na stranu da su se ocigledno krali glasovi u velikom stilu (isto kao u Slobinim kobajagi pobedama cuvenih 90-ih proslog veka), na stranu sto neka sirotinja mora da se proda za 2.000 dinara...ali ovi koji su preko stranaka dobili posao i koji nemaju ni grama stida i bez problema podrzavaju zutace kojima nije problem da udju u koaliciju sa strankom protiv koje su se kobajagi borili...oni su tragedija i sramota.
Где су то давали 2000? Код нас је било 1000.
Postavio sam snimak na prosloj strani. Pre izbora su obecavali i nudili 3.000...sektasili, zvali ljude na telefon i obecavali punu kesu nekih gotovih supa i gluposti, uz sve prevoz do birackog lokala i kuci (i taj snimak sam postavio na ovoj temi, nekoliko strana unazad). Onda su izgleda davali 2.000 dinara (snimak iz NS), a negde su prozalili i sa 1.000. Koliko je to bedno i tuzno....ali oni nikad nisu ni imali obraz i cast. Cak prevare i lazu kad podmicuju i kupuju ljude.![]()
OB, Sloba krao, Sloba krađom zbačen, kradeno posle... sirotinja mora da se proda, sirotinja morala dobiti posao preko stranke, sirotinja se ne stidi... i šta sad, niko se ničeg ne stidi, super kul, prestati već jednom kukati. Šta god da se desilo ne bi valjalo. Kad sam došla u bg, jedan majstor je bio oduševljen odakle sam, kaže za taj kraj ga vežu divne uspomene iz rata, kako se tada dobro švercovalo, banja je to bila. Ako je nekome to dobro, neka uživa, eto neka makar nekome valja.Na stranu da su se ocigledno krali glasovi u velikom stilu (isto kao u Slobinim kobajagi pobedama cuvenih 90-ih proslog veka), na stranu sto neka sirotinja mora da se proda za 2.000 dinara...ali ovi koji su preko stranaka dobili posao i koji nemaju ni grama stida i bez problema podrzavaju zutace kojima nije problem da udju u koaliciju sa strankom protiv koje su se kobajagi borili...oni su tragedija i sramota.
Овде ништа нису обећавали, али су давали 1000, јер за нас беднике је и толико довољно.![]()
OB, Sloba krao, Sloba krađom zbačen, kradeno posle... sirotinja mora da se proda, sirotinja morala dobiti posao preko stranke, sirotinja se ne stidi... i šta sad, niko se ničeg ne stidi, super kul, prestati već jednom kukati. Šta god da se desilo ne bi valjalo. Kad sam došla u bg, jedan majstor je bio oduševljen odakle sam, kaže za taj kraj ga vežu divne uspomene iz rata, kako se tada dobro švercovalo, banja je to bila. Ako je nekome to dobro, neka uživa, eto neka makar nekome valja.
Onaj kome ne odgovara, pa neka ide pod švabu, srbi se odlično pokažu pod njihovom šapom. sgto puta bolje nego ovdje.