ZENEE I GLASANJE

to tako ne moze i zato mi i nije jasno.

Šta ti nije jasno? :) Što bi da se bogate preko noći? Što teraju ljude da glasaju za njih jer su umislili da su nezamenljivi? Što se 20 godina vrte jedno te ista lica?
Dobrodošla u Srbiju, zemlju gde svako gleda svoj lični interes, čitaj gde svako gleda što više da ukrade

ok, mozemo uvek sve na svedemo na kradju i licne interese u bilo kom momentu. ali ako ostavimo po strani ta abnormalna i kriminalna ispoljavanja, nije meni jasna uopste pozicija, program a ni strategija stranaka. svi hoce sve, nije definisano koja partija sta i koga zastupa a i ne postoji nacionalni konsenzus po pitanju nekih delova teritorije. sad da treba da glasam (sto ne radim jer ne zelim da solim supu koju vi jedete) ne bih znala ni dugorocni interes zemlje da odredim kako treba a ne stranku za koju bih glasala.

ok, mozemo uvek sve na svedemo na kradju i licne interese u bilo kom momentu. ali ako ostavimo po strani ta abnormalna i kriminalna ispoljavanja, nije meni jasna uopste pozicija, program a ni strategija stranaka. svi hoce sve, nije definisano koja partija sta i koga zastupa a i ne postoji nacionalni konsenzus po pitanju nekih delova teritorije. sad da treba da glasam (sto ne radim jer ne zelim da solim supu koju vi jedete) ne bih znala ni dugorocni interes zemlje da odredim kako treba a ne stranku za koju bih glasala.

a zamisli kako je nama. :lol:

sad se ciganisu ko ce s kim. :lol:

Дакле, не знам колико си стигла да пратиш сву ову ујдурму, али:
1. све странке воле раднике и народ и потрудиће се да отворе нова радна места, е да би нама било боље,
2. све су одједном против страначког запошљавања (јер су све своје већ запослиле),
3. све тврде да је Косово и даље наше (а оно што је потписано можеш само да наслутиш, али не и да видиш), а ми на Косово не можемо да примиришемо,
4. нико нема никакав лични интерес и ту је да нама (опет) буде боље,
5. сви су сиромашни и то раде само ради општег добра.
Закључак је да су сви социјалисти, демократе и радикали, већ по потреби и нахођењу и према жељама бирачког тела.

И хвала ти што не солиш супу коју ми једемо, мада мислим да ти лично не би направила погрешан избор.

Закључак је да су сви социјалисти, демократе и радикали, већ по потреби и нахођењу и према жељама бирачког тела.
.

Da, da, potpuno si u pravu. Citala sam program naprednjaka i demokrata, oni nemaju ni jednu jedinu razliku u programu, skoro su identicni a kunu se kako ne mogu skupa. Neozbiljno i krajnje neprofesionalno. Vidim da se po programu izdvajaju DSS, LDP i Dveri, dok za ostale ne razumem zasto nisu u koaliciji jer su "mnogo isti". Kad kaze Ceda da ne moze sa Kostunicom razumem ga potpuno, programi su im opozitni, dok Tomu i Borisa ne razumem nista. I naravno Dzej tj. Gica koji nema ni 5% podrske u narodu a zasesce u premijersku fotelju dok se dvojica svadjaju. Njegova retorika ce uvek paliti kod Srba, samo cekam da progovori - niko ne sme da vas bije.

Glasali jaca polovina i ja, bas tog dana smo se vracali s planine, lepi, osvezeni, tamo nije bilo ni TV-a, ni radija, nismo gledali ni slusali predizborno ludilo - koje je najgore u finisu - pa kad smo stigli oko pet, svratili i glasali. Samo cu da kazem da bih pre sebi ruku odsekla nego da glasam za zveri i slicna fasistoidna udruzenja gradjana. Djilas je dobio moj glas za gradonacelnika, Boki Taki za predsednika, parlamentarni i lokalni ldp. A do poslednjeg sata smo razmisljali da li uopste da glasamo, svi su postali tako istiiiii. Al ajde, ipak treba biti koliko toliko odgovoran.

Pa vidi, onda nas ima poprilican broj srecnih sistemom i situacijom, posto su najvise glasova osvojili upravo oni koji su prethodne cetiri godine sedeli u vladi. Glasala sam po sopstvenoj savesti i uverenju. Ako se to vama ne dopada - zalim slucaj.

Pa vidi, onda nas ima poprilican broj srecnih sistemom i situacijom, posto su najvise glasova osvojili upravo oni koji su prethodne cetiri godine sedeli u vladi. Glasala sam po sopstvenoj savesti i uverenju. Ako se to vama ne dopada - zalim slucaj.

На жалост, то тако изгледа, јер они најнезадовољнији нису изашли на гласање.
Али, то је већ њихов проблем, ако сматрају да им је овако добро, не треба да гласају.

Nije svakome u srbiji loše
neki ljudi su zadovoljni sistemom i situacijom
i glasaju shodno tome

Na stranu da su se ocigledno krali glasovi u velikom stilu (isto kao u Slobinim kobajagi pobedama cuvenih 90-ih proslog veka), na stranu sto neka sirotinja mora da se proda za 2.000 dinara...ali ovi koji su preko stranaka dobili posao i koji nemaju ni grama stida i bez problema podrzavaju zutace kojima nije problem da udju u koaliciju sa strankom protiv koje su se kobajagi borili...oni su tragedija i sramota.

uzmite za primer Trstenik- gde je pobedio Dinkic ....

neko bi rekao da je tamo on obozavani vodja i da nisu za promene,
a neko informisaniji, koji je video makar na tv-u u snimljenoj emisiji- posvetili su termin , da je najtuznija opstina Trstenik u stvari, zato sto su svi mladi pobegli odatle, a ovi ostali su morali uci u stranku da bi dobili/zadrzali posao i slikati glasacki listic da potvrde instrukciju

ko je tu zadovoljan? Trstenicani nisu sigurno

Poslednja izmena:
Na stranu da su se ocigledno krali glasovi u velikom stilu (isto kao u Slobinim kobajagi pobedama cuvenih 90-ih proslog veka), na stranu sto neka sirotinja mora da se proda za 2.000 dinara...ali ovi koji su preko stranaka dobili posao i koji nemaju ni grama stida i bez problema podrzavaju zutace kojima nije problem da udju u koaliciju sa strankom protiv koje su se kobajagi borili...oni su tragedija i sramota.

Где су то давали 2000? Код нас је било 1000.

Где су то давали 2000? Код нас је било 1000.

Postavio sam snimak na prosloj strani. Pre izbora su obecavali i nudili 3.000...sektasili, zvali ljude na telefon i obecavali punu kesu nekih gotovih supa i gluposti, uz sve prevoz do birackog lokala i kuci (i taj snimak sam postavio na ovoj temi, nekoliko strana unazad). Onda su izgleda davali 2.000 dinara (snimak iz NS), a negde su prozalili i sa 1.000. Koliko je to bedno i tuzno....ali oni nikad nisu ni imali obraz i cast. Cak prevare i lazu kad podmicuju i kupuju ljude. :roll:

Postavio sam snimak na prosloj strani. Pre izbora su obecavali i nudili 3.000...sektasili, zvali ljude na telefon i obecavali punu kesu nekih gotovih supa i gluposti, uz sve prevoz do birackog lokala i kuci (i taj snimak sam postavio na ovoj temi, nekoliko strana unazad). Onda su izgleda davali 2.000 dinara (snimak iz NS), a negde su prozalili i sa 1.000. Koliko je to bedno i tuzno....ali oni nikad nisu ni imali obraz i cast. Cak prevare i lazu kad podmicuju i kupuju ljude. :roll:

Овде ништа нису обећавали, али су давали 1000, јер за нас беднике је и толико довољно.:sad2:

OB, Sloba krao, Sloba krađom zbačen, kradeno posle... sirotinja mora da se proda, sirotinja morala dobiti posao preko stranke, sirotinja se ne stidi... i šta sad, niko se ničeg ne stidi, super kul, prestati već jednom kukati. Šta god da se desilo ne bi valjalo. Kad sam došla u bg, jedan majstor je bio oduševljen odakle sam, kaže za taj kraj ga vežu divne uspomene iz rata, kako se tada dobro švercovalo, banja je to bila. Ako je nekome to dobro, neka uživa, eto neka makar nekome valja.
Onaj kome ne odgovara, pa neka ide pod švabu, srbi se odlično pokažu pod njihovom šapom. sgto puta bolje nego ovdje.

Овде ништа нису обећавали, али су давали 1000, јер за нас беднике је и толико довољно.:sad2:

Tuga... :(

OB, Sloba krao, Sloba krađom zbačen, kradeno posle... sirotinja mora da se proda, sirotinja morala dobiti posao preko stranke, sirotinja se ne stidi... i šta sad, niko se ničeg ne stidi, super kul, prestati već jednom kukati. Šta god da se desilo ne bi valjalo. Kad sam došla u bg, jedan majstor je bio oduševljen odakle sam, kaže za taj kraj ga vežu divne uspomene iz rata, kako se tada dobro švercovalo, banja je to bila. Ako je nekome to dobro, neka uživa, eto neka makar nekome valja.
Onaj kome ne odgovara, pa neka ide pod švabu, srbi se odlično pokažu pod njihovom šapom. sgto puta bolje nego ovdje.

Kakvo kukanje? Samo sam naveo cinjenice. A po tome koliko mladih ljudi svake godine napustaju ne samo srpska sela, nego i Srbiju - o tome valjda isto znas nesto. I to dovoljno kaze valjda. ;)
A da je dobro jedino kriminalcima, uvaljenima u strankama i slicnima, pa ni to ne iznenadjuje.

Back