zene

Pa, jes, ne moš biti siguran ni u šta, ali prosto možeš da vidiš poklapaju li vam se želje i planovi, vezano za brak i decu.

a ti kad upoznas decka krenes sa procenom? :lol: alal vera

iskreno, nije mi to bilo ni na kraj pameti kad sam ulazila u veze... mislim, ne dopadne ti se neko samo zbog toga sto mislis da ce da ti bude dobar i tolerantan muz i privrzen otac tvojoj deci... valjda mora prvo da ti se poklope kocke da bi uopste razmisljala o tome

el se sjetjate josh kad ste se vodali sa vashim sada muzhem? shta je bilo odluchno da ste rijeshili da ga vishe netjete pustiti sa shtapa dok se nevjencha sa vama?

dakle pricham o onom momentu kad ste skontali "wow ovog tju da sredim za muzha"

a?

:)

ne
ja se secam momenta kad sam za svog buduceg muza pomislila "wow, kako dobar sex, ovog cu da imam za kres kombinaciju, dok ne nadjem odgovarajuceg kandidata za muza"
kad ono medjutim...

a ti kad upoznas decka krenes sa procenom? :lol: alal vera

iskreno, nije mi to bilo ni na kraj pameti kad sam ulazila u veze... mislim, ne dopadne ti se neko samo zbog toga sto mislis da ce da ti bude dobar i tolerantan muz i privrzen otac tvojoj deci... valjda mora prvo da ti se poklope kocke da bi uopste razmisljala o tome

Pa, vidi, svako traži ono što mu treba. Sigurno da ne pitam na prvom sastanku misli li da se uskoro oženi i pravi decu. I ako veza postane ozbiljna, ako se poklope kocke, a ti želiš brak i decu, šta ima loše u tome da proceniš želi li on isto?

Pa, vidi, svako traži ono što mu treba. Sigurno da ne pitam na prvom sastanku misli li da se uskoro oženi i pravi decu. I ako veza postane ozbiljna, ako se poklope kocke, a ti želiš brak i decu, šta ima loše u tome da proceniš želi li on isto?

ma meni nije jasno kako ti to zelis brak i decu pre nego si uopste upoznala kandidata :lol: da ne kazem potencijalnu zrtvu
nema nista lose u tome, ali to jeste kalkulacija... sta ako se ispostavi da on ne zeli brak i decu, i sta onda? ostavices ga da bi nasla drugog koji hoce... gde je tu ljubaf? :sad2:

ma meni nije jasno kako ti to zelis brak i decu pre nego si uopste upoznala kandidata :lol: da ne kazem potencijalnu zrtvu
nema nista lose u tome, ali to jeste kalkulacija... sta ako se ispostavi da on ne zeli brak i decu, i sta onda? ostavices ga da bi nasla drugog koji hoce... gde je tu ljubaf? :sad2:

To ti je isto savrseno prirodno
zove se ovulacija
:lol:

Kažem ti, materinski instinkt.

I bolje da ga ostavim, nego da ga vatam na bebu, kao što se radi.

Back