zene

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
el se sjetjate josh kad ste se vodali sa vashim sada muzhem? shta je bilo odluchno da ste rijeshili da ga vishe netjete pustiti sa shtapa dok se nevjencha sa vama?

dakle pricham o onom momentu kad ste skontali "wow ovog tju da sredim za muzha"

a?

:)

el se sjetjate josh kad ste se vodali sa vashim sada muzhem? shta je bilo odluchno da ste rijeshili da ga vishe netjete pustiti sa shtapa dok se nevjencha sa vama?

a?

Nikada to nisam pomislila.
Izgleda da je on tako mislio. "Ova ce biti il moja il nicija"
Dok sam se tako batrgala i otimala, savijao je mrezu oko mene.... a imao je i pomagace.
No, dobro....

a?

Verovatno je bila varijanta: Ehhh, niko me drugi neće sem ove budale.....

Ja sam imala dve duže veze iz kojih sam pobegla kad su me pritisnuli da budem domaćica.
I pošto sve istrtljam, to sam odmah ispričala mm, čim smo se upoznali, pre nego smo se i počeli zabavljati.
Pa je on mudro skovao plan, sve kao ne interesuje ni njega brak pa me pustio da se sama upecam. :rumenko:
Po principu, možeš me držati i u kavezu, al da sakriješ te rešetke, da ih ne vidim, da imam osećaj da sam slobodna iako zapravo ne nameravam bilo gde da idem. Al volim da maštam.:lol:

a?

Ja sam ovoga moga još na samom početku veze procenila kao 'marriage material'. E, sad, da li sam dobro procenila - videćemo, pošto se još nismo venčali :D

To se ne kalkulise, kalkulacije su u tom slucaju rdjava rabota.

Po meni to nije kalkulisanje, nego jednostavno procena da li je to čovek sa kojim bih mogla u budućnosti da stvaram porodicu.

Back