zene

Bogami, ovaj zec i sve pride jako lepo izgleda. Mada, meni poslednjih dana sve što je jestivo lepo izgleda... :rumenko: A tek će... :whistling:

Moj balvan neko veče pravio gibanicu. Neko veče pre toga proju. Nešto malo pre toga pržio paprike pa ih prelio jajima. 'oće on često, i večeru, i ručak, vikendom, kad se potrefi da ne radi, hoće i doručak... pupupu, neka ga i dalje

edit.
Čitam uvodni post, pa cianidinu sliku merkam li merkam ( zakrčala mi creva iz odma' :) ) i 'ladno napisah balvan, umesto "balvan" Nije ni čudo, danas mi naopak dan, dva puta umesto da temu čitam kako piše - ukrašavanje torti, ja čitam - uništavanje torti :rumenko:
Nisam to ja, to je moj progesteron.... :lol:

I naravno da sam i dalje gladna... :)

Poslednja izmena:
Mogu li, a da se ne pogreši u žene svrstati bivša žena Dače Ikodinovića,
bivša žena Željka Šašića ili bivša žena Gagija Đoganija !?
Po meni,ne mogu. To su najprizemnije kurvetine.
Sa štajge !

moram zenu da upoznam da sam balvan nad balvanima---s obzirom da sam obicno slobodan--a hobi mi je kuhinja i sve oko mesa...od klanja do serviranja---ali i mnogo toga bez mesa...a zena radi na 150 m od kuce...pa je cesto i na dorucku i rucku/retko veceramo-a posebno ona.al zato deca obavezno/ koje ja spremam...posebno kad vreme nije za setnju...i tako ja po nekima ispadoh papucar-balvan...

Dva jaja na oči !
Po jedno na svako......

znas onaj vic..??
-cuo mujo da je za povredjeno oko najbolje staviti jaje na oko...
-ode sa hasom u sumu da secu drva , i haso povredi oko...
-uvece dodje mujo kuci sam bez hase..pita ga hasina zena--dje ti je haso bolan mujo..??
-kaze haso crko...
kako bolan..??
udari se u oko..??
-pa nije bolan valjda od toga..??
vala jes..
-pa jesi li znao da se samo bolan stavi jaje na oko i sve prodje..???
-jesam bona--al ja nisam stigo ni do pupka da mu dovucem jaje a on crce...

Jao modesti sto si bre politicki korektna :lol:
Jà ne veceram tako da to sto on sprema veceru svakog dana nista ne vredi
Ali je u nedelju spremio junetinu kao pecenje u rerni+ kuvan krompir+ salatu od cvekle
Inace to uglavnom pravi pecenja snicle pljeskavice plus krompir ili eventualno boraniju Ali 99% krompir
Dobre strane: Nije smotanko i nesposobnjakovic kao npr njegov brat
Mane: kad jà kuvam voli da se mesa sto mene naravno nervira

Back