Žene

Pa vaše faze u odnosu prema muškarcima, npr.neki dečko te isplaio pa s posle toga 3 meseca mrzela sve muškarce, posle se zaljubiš ludo aalii nesretjno buahahaha pa onda trošiš muškarce kao nezasita :rumenko: onda ih samo pališ al im ne daš i sl.
aaaajmmoo :))))

nesto se ne secam da sam imala razlicite faze, uvek je isto, nesto ne ide, brzo postanem svesna toga i idem dalje, nikad nisam imala te tripove da sve muskarce stavljam u isti kalup, da budem nesto uopsteno razocarana njima...
uvek su mi se svidjali isti tipovi muskaraca nije se ni to menjalo

Pa vaše faze u odnosu prema muškarcima, npr.neki dečko te isplaio pa s posle toga 3 meseca mrzela sve muškarce, posle se zaljubiš ludo aalii nesretjno buahahaha pa onda trošiš muškarce kao nezasita :rumenko: onda ih samo pališ al im ne daš i sl.

Си скоро гледо ''Секс и град'' па се инспирисо?? :confused::roll:

Poslednja izmena:

Ha...
Pa ja sam forumašica... mene dečko nikada nije ispaliJo...:manikir::roll:

Нико ме није шутнуо, увек сам имала одличне односе са свим мушкарцима у свом животу. Једина фаза туге била је у мојој дванаестој години, каад сам мислила да ми љубав није узвраћена, а била је, чак и тад.
Никаква лоша искуства немам са мушкарцима.
(Само са свекрвом и теткама :))

kroz kakve ste faze prolazile u životu, u smislu m/ž odnosa
jel bilo gađenja, trošenja, podhebbavanja, frusstracija itd?
Ajmo

Imala sam jednu dugu fazu bez ikakvih ljubavnih zavrzlama i trzavica koja je trajala oko tridesetak godina, a onda ovu novu fazu u kojoj se istovremeno volimo i svadjamo pa nikako ne uspevam izvuci zakljucak koja mi faza vise odgovara: stara ili nova. :confused:

U toku pojedinacnih veza nisam imala nikakve faze. Od pocetka do kraja svake veze, bilo je sve prilicno jednostavno. Nisam ni razmisljala o svom odnosu sa datom osobom jer su me zanimale druge stvari.

kroz kakve ste faze prolazile u životu, u smislu m/ž odnosa
jel bilo gađenja, trošenja, podhebbavanja, frusstracija itd?
Ajmo

...naravno da jeste...ja sam covek faza tako da su i moje veze bile podlozne uskladjivanju sa periodima mog zivota.
...nakon velikog razocarenja nisam okrznula pogledom ni jednog muskarca godinu i po dana...mislila sam da nikada vise necu, prevarila sam se...
...nakon jedne velike povrede i ruznog ponasanja sam se kajala mesecima i mislila da sam gljiva na mahovini...
...jednog sam volela platonski i nikako nisam zelela da prevazidjemo taj odnos...nikada i nismo
...nekada sam bila sklona flertu, nekada bi mi isti bio vrhunski napor...
...nekada sam zelela da me muski svet ostavi na miru u celini zakljucno sa bracom i drugarima,
...nekada mi je bilo potrebno da znam da je pored mene i da ne mrda ni na metar...

...manje vise nisu faze zavisile od momaka vec od opsteg smera mog zivota...

Imala sam fazu tuge i bola u kojoj sam se rastavljala na prafaktore (zbog nemoci da pomognem voljenom bicu, mada se to od mene nije trazilo i to je bas bolelo)..i fazu kad nisam bila zainteresovana za muskarce..i sad sam delomicno u toj fazi....koliko bih volela imati vezu, biti zaljubljena, toliko i ne zelim...trenutno sam teret samoj sebi i sto da opterecujem jos nekoga....vecina voli lepe trenutke u vezi a bega cim se pojave neki problemi....pa mi ovako bolje..

Back