ŽENE U CRNOM

Vidim sad na vestima B92 ovaj olos sektaski opet neki performans izvodi u centru BGD-a.
Ne mogu da shvatim policajce koji ih cuvaju od naroda, a one su slale prijave protiv njih za nepostojece zločine na Kosmetu.

Ахахаха.... а десило се ово:

| 11.07.2009 | 07:00 UTC

Performans Žena u crnom policija čuvala od nasilnika

Organizacija "Žene u crnom" sinoć je na centralnom beogradskom Trgu Republike priredila performans povodom 14. godišnjice genocida nad muslimanima u Srebrenici.

Oko 100 policajaca je kordonom razdvojilo "Žene u crnom" od dvadesetak pripadnika "Obraza" i "Srpskog narodnog pokreta 1389". "Žene u crnom" su, držeći bele ruže, ćutanjem podsetile na zločin u Srebrenici i na kraju napravile krug od cvetova.

Pripadnici "Obraza" i "Srpskog narodnog pokreta 1389" su, držeći slike haških optuženika Ratka Mladića i Radovana Karadžića, skandirali:

"Lažete veštice",

"Crne veštice napolje iz Srbije",

"Srbija, Rusija pravoslavna unija",

"Ne damo Mladića, daćemo vam Tadića".

Uzvikivali su i uvredljive parole protiv homoseksualaca.

:super::super::super::super::super:

Ахахаха.... а десило се ово:

| 11.07.2009 | 07:00 UTC

Performans Žena u crnom policija čuvala od nasilnika

Organizacija "Žene u crnom" sinoć je na centralnom beogradskom Trgu Republike priredila performans povodom 14. godišnjice genocida nad muslimanima u Srebrenici.

Oko 100 policajaca je kordonom razdvojilo "Žene u crnom" od dvadesetak pripadnika "Obraza" i "Srpskog narodnog pokreta 1389". "Žene u crnom" su, držeći bele ruže, ćutanjem podsetile na zločin u Srebrenici i na kraju napravile krug od cvetova.

Pripadnici "Obraza" i "Srpskog narodnog pokreta 1389" su, držeći slike haških optuženika Ratka Mladića i Radovana Karadžića, skandirali:

"Lažete veštice",

"Crne veštice napolje iz Srbije",

"Srbija, Rusija pravoslavna unija",

"Ne damo Mladića, daćemo vam Tadića".

Uzvikivali su i uvredljive parole protiv homoseksualaca.

:super::super::super::super::super:

Pa ko je tu sad lud ?
Žene koje odaju pijetet žrtvama ili ovi krebili koji su nasilni i lupaju gluposti ? :evil:

Pa ko je tu sad lud ?
Žene koje odaju pijetet žrtvama ili ovi krebili koji su nasilni i lupaju gluposti ? :evil:

ЖРТВА ЈЕ ЖРТВА - без обзира које је нације или вере, зар не?

Е па када те костимиране краве на доброј плати иностраних служби али и нашег буџета буду НАПРАВИЛЕ ПЕРФОРМАНС КОЈИ НИЈЕ ИСКЉУЧИВО АНТИСРПСКИ НЕГО ЉУДСКИ - онда можемо да разговарамо. Дотле из треба пљувати ...

Знаш ли КОЛИКО БИ ПЕРФОРМАНСА ТРЕБАЛО ДА НАПРАВЕ ЗА СРПСКЕ ЖРТВЕ? Али нема ни једног! И када им се још распиташ за порекло - није ни чудо што неки са краћим фитиљем реагују.

Ljubo,
a gde su te zene kad treba odati pijetet srpskim zrtvama?! :evil:

Sem toga, koliko znam, zalazu se za nezavisno Kosovo. :evil:

Pa koliko je meni poznato, sada je vrijeme prisjećanja i na srpske žrtve u Bratuncu i okolici, a ne samo na muslimanske.
Ili su one specificirale kojima daju pijetet, a kojima ne.

A što se Kosova tiče, to bi trebalo zakonski riješiti, kako može neka organizacija protuustavno djelovati!
Tu ih i ja osuđujem, ali ipak ne na način onih desničarskih ekstremista!

Ljubo,
Ovo su datumi koje Zene u crnom obelezavaju
I iskljucivo je rec da obelezavaju ono sto se desilo u Srebrenici a o Bratuncu nema ni govora.

30. januar – Međunarodni dan nenasilja
27. februar – Otmica u Štrpcima
8. mart – Međunarodni dan žena
21. mart – Međunarodni dan borbe protiv rasizma
9. maj – Dan Evrope
15. maj – Međunarodni dan prigovora savesti
24. maj – Međunarodni dan ženskih akcija za mir i razoružanje
28. maj – Međunarodni dan akcija za žensko zdravlje
9. jun – Međunarodni dan borbr protiv okupacije Palestine
27. jun – Međunarodni dan ponosa
10. jul – Genocid u Srebrenici
9. oktobar – Osnovane Žene u crnom u Beogradu
9. novembar – Međunarodni dan akcija protiv antisemitizma, fašizma, rasizma i ksenofobije
25. novembar – Međunarodni dan akcija protiv nasilja nad ženama
29. novembar – Međunarodni dan braniteljki ljudskih prava
10. decembar – Međunarodni dan ljudskih prava

Nigde ni pomena o srpskim zrtvama :evil:

A vise o njihovim aktvinostima u vezi Kosoba \mozes da pogledas
http://www.zeneucrnom.org/index.php?option=com_content&task=view&id=173&Itemid=5

Poslednja izmena:
Konzab, ostavljanjem ovakvog naslova ostavljaš utisak nekoga ko podržava provokacije. U naslovu se slovo u nalazi napisano velikim slovom u sred rečenice i to pod navodnicima što hoće da kaže da su Žene u crnome ustaše.
Ako ti to ne vidiš, evo ja sam tu da ti ukažem na to.
Žene u crnom imaju u svom delovanju elemenata profašističkog ponašanja.To što se one prividno ponašaju pristojno a u stvari vređaju stanovnike ove džave svojim ponašanjem i delovanjem može da opravdava samo onaj ko finansira njihove ''performans'' bljuvotine.:bljak::bljak:

Ovo su datumi koje Zene u crnom obelezavaju

30. januar – Međunarodni dan nenasilja
27. februar – Otmica u Štrpcima
8. mart – Međunarodni dan žena
21. mart – Međunarodni dan borbe protiv rasizma
9. maj – Dan Evrope
15. maj – Međunarodni dan prigovora savesti
24. maj – Međunarodni dan ženskih akcija za mir i razoružanje
28. maj – Međunarodni dan akcija za žensko zdravlje
9. jun – Međunarodni dan borbr protiv okupacije Palestine
27. jun – Međunarodni dan ponosa
10. jul – Genocid u Srebrenici
9. oktobar – Osnovane Žene u crnom u Beogradu
9. novembar – Međunarodni dan akcija protiv antisemitizma, fašizma, rasizma i ksenofobije
25. novembar – Međunarodni dan akcija protiv nasilja nad ženama
29. novembar – Međunarodni dan braniteljki ljudskih prava
10. decembar – Međunarodni dan ljudskih prava

Nigde ni pomena o srpskim zrtvama :evil:

pa kad su nadasve objektivne..samo smo mi ubijali...a nas niko

ЖРТВА ЈЕ ЖРТВА - без обзира које је нације или вере, зар не?

Е па када те костимиране краве на доброј плати иностраних служби али и нашег буџета буду НАПРАВИЛЕ ПЕРФОРМАНС КОЈИ НИЈЕ ИСКЉУЧИВО АНТИСРПСКИ НЕГО ЉУДСКИ - онда можемо да разговарамо. Дотле из треба пљувати ...

Знаш ли КОЛИКО БИ ПЕРФОРМАНСА ТРЕБАЛО ДА НАПРАВЕ ЗА СРПСКЕ ЖРТВЕ? Али нема ни једног! И када им се још распиташ за порекло - није ни чудо што неки са краћим фитиљем реагују.

ppazi gledala sam neku emisiju na b92..gost je bila jedna od zena u crnom i neki profesor pravnog fakulteta,,,,naravno d aje ona imala parvo u malom prstu i coveku objasnjavala kako on nema pojma..toliko je bila napadna u gluposti da je cak necete verovati voditelj b92 pokusao da je urazumi....tako nesto histericno skoro nisam ni videla ni cula

ppazi gledala sam neku emisiju na b92..gost je bila jedna od zena u crnom i neki profesor pravnog fakulteta,,,,naravno d aje ona imaml aprvao u malom prstu i coveku objasnjavala kako on nema pojma..toliko je bila napadna u gluposti da je cak necete verovati voditelj b 2 pokusao da je urazumi....tako nesto histericno skoro nisam ni videla ni cula

To je bila emisija u kojoj je gostovao prof. Branko Rakic
i glavna zena u crnom Stasa Zajovic.

Pa koliko je meni poznato, sada je vrijeme prisjećanja i na srpske žrtve u Bratuncu i okolici, a ne samo na muslimanske.

A što se Kosova tiče, to bi trebalo zakonski riješiti, kako može neka organizacija protuustavno djelovati!

Специфицирале колега,
него шта ...

Али те вештице "У" црном никада али НИКАДА се НИСУ ПРИСЕТИЛЕ ни једне једине српске жртве. Напротив! Негирају их! Олош један! Оглашавају се о правима паса и џукела - ЧИЈИ ЖИВОТ ВИШЕ ЦЕНЕ НЕГО ЖИВОТ ЈЕДНОГ СРПСКОГ ДЕТЕТА.

ДЕТЕ ЈЕ - ДЕТЕ, а поготово је трагично када било које дете било где страда, а шта раде те краве? Само провоцирају! А наша бедна власт их пушта - и то не једном него 100 пута провоцирају. Само истрче у јавност а претходно наравно обезбеде камере - као "перформанс"... ма боље да не причам...Чуди ме да их неко до сада није изломио...

Ш
ppazi gledala sam neku emisiju na b92..gost je bila jedna od zena u crnom i neki profesor pravnog fakulteta,,,,naravno d aje ona imala parvo u malom prstu i coveku objasnjavala kako on nema pojma..toliko je bila napadna u gluposti da je cak necete verovati voditelj b92 pokusao da je urazumi....tako nesto histericno skoro nisam ni videla ni cula

Што рече мој комшија (старији човек):... да 'простиш, то треба *ебати и тући...:zper:

Zene u CRNOM!!!!!!!!!!!
200832440136.jpg

Све невладине организације, па и ова под називом ,,жене и црном", део су подмуклог плана светских моћника и владара да разједине Србе и Србију и униште Православље, које им смета у остваривању њихових планова. Погледајте знак ове организације и погледајте о чему оне говоре и шта раде. Зар није чудно то што их финансира влада која је без знања и пристанка народа потрошила 100 000 000 долара за опрему којом ће израђивати биометријска документа, много пре него што је и усвојен закон о таквој врсти докумената? Финансира их влада која је усвојила законе који дозвољавају слободно промовисање неморалности и кажњавају оне који се због тога побуне. Каква је то ,,невладина" организација а финансира је ,,српска" влада? Све ми се чини да се полако остварују речи: ,,....А сатана војске подигао, од звериња свога и људскога. Пакленијем огњем наоружо, повео их на земљу Србију....." Све их треба протерати, како неко паметно рече, али је проблем што то нема ко да уради. Власт не жели, јер су њихови, народ је толико разједињен да су шансе минималне да се уједини и сложи око нечега (план успева, на жалост) тако да нам се црно пише ако нешто не предузмемо и ако се не вратимо Богу и Цркви, која је једина окупљала народ у име Божије и за добро Срба и Србије а која је у последње време толико деградирана (шта мислите чијом заслугом?) разним ,,аферама".

Back