"Žene u crnom" opet pokazale svoje "srpstvo"

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
"Žene u crnom" su danas u centru Beograda iznele svoje stavove:

- u Srebrenici je počinjen genocid
- Vukovar nije srpski grad
- Ratko Mladić i Radovan Karadžić su ratni zločinci
- Srbija je agresor na Hrvatsku, BIH, Kosovo (!?)
- Draža Mihajlović je ratni zločinac
- Kosovo je nezavisno

Nema šta, baš lep spisak. Uskoro možemo očekivati i da su Srbi sami sebe pobili u Jasenovcu, Jadovnu itd, da su Srbi sami sbe proterali iz Hrvatske i Sarajeva, da su Srbi sami sebi vadili organe...

http://www.vecernji.hr/vijesti/zene-crnom-beogradu-pozvale-priznanje-agresije-hrvatsku-clanak-473644

- Kosovo je nezavisno

Nema šta, baš lep spisak. Uskoro možemo očekivati i da su Srbi sami sebe pobili u Jasenovcu, Jadovnu itd, da su Srbi sami sbe proterali iz Hrvatske i Sarajeva, da su Srbi sami sebi vadili organe...

http://www.vecernji.hr/vijesti/zene-crnom-beogradu-pozvale-priznanje-agresije-hrvatsku-clanak-473644

Koristio si hrvatski izvor a evo sta prenosi Danas :( http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/antifasizam_je_moj_izbor.55.html?news_id=250868 )
"Skup je održan pod sloganom „Priznajem“, a okupljeni su nosili transparente na kojima je pisalo „Antifašizam je moj izbor“, „Fašizam me guši“, „Priznajem da je Draža Mihailović ratni zločinac“, „Priznajem da me je sramota što je predsednik države četnički vojvoda“, „Priznajem nezavisnost Kosova“, „Priznajem da su Ratko Mladić i Radovan Karadžić ratni zločinci i pre izricanja presude“. "

Koristio si hrvatski izvor a evo sta prenosi Danas :( http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/antifasizam_je_moj_izbor.55.html?news_id=250868 )
"Skup je održan pod sloganom „Priznajem“, a okupljeni su nosili transparente na kojima je pisalo „Antifašizam je moj izbor“, „Fašizam me guši“, „Priznajem da je Draža Mihailović ratni zločinac“, „Priznajem da me je sramota što je predsednik države četnički vojvoda“, „Priznajem nezavisnost Kosova“, „Priznajem da su Ratko Mladić i Radovan Karadžić ratni zločinci i pre izricanja presude“. "

Priznaju da je Draza zlocinac zato sto mu je tako presudjeno, ali kad su u pitanju Ratko i Radovan ne cekaju presudu ?

Priznajem nezavisnost Kosova !?

A da ja njima priznam da su budale bez mozga i strane placenicke k*rve ?

Ono sto je strasno jeste da je prosla vlada po nalogu Tadica i DS-a finansirala ove domace ustaskinje zvane "Zene u crnom"

od poreza koji ja placam finansira se ustasluk u mojoj zemlji

to je ono sto je bilo strasno i drago mi je da smo skinuli djubre i DS-ovsku mafiju

Necu se smiriti dok ne vidim da je DS unistena i dovedena na nivo od 5% glasova u Srbiji a ceo vrh te mafijaske i veleizdajnicke organizacije pohapsen.

Ja bih mogao da pretpostavim kako izgleda socio-psihološki profil tih žena.Razvedene,tučene i maltretirane u braku, uglavnom zbog vucaranja sa drugim tipovima,povodlljive,spremne na laku zaradu,preziru sve što je muško,vrbovane da rade za strane obaveštajne službe u rovarenju po Srbiji.Nije ih briga za izgubljene živote,samo su im pare u očima, jer nijedna od njih nije izgubila nekog bližnjeg u ratu.Priznaju samo srpske zločine.Hrvati, Bosanci i Šiptari nisu odgovorni za ništa i nisu činili zločine, već su bili žrtve.

Ja bih mogao da pretpostavim kako izgleda socio-psihološki profil tih žena.Razvedene,tučene i maltretirane u braku, uglavnom zbog vucaranja sa drugim tipovima,povodlljive,spremne na laku zaradu,preziru sve što je muško,vrbovane da rade za strane obaveštajne službe u rovarenju po Srbiji.Nije ih briga za izgubljene živote,samo su im pare u očima, jer nijedna od njih nije izgubila nekog bližnjeg u ratu.Priznaju samo srpske zločine.Hrvati, Bosanci i Šiptari nisu odgovorni za ništa i nisu činili zločine, već su bili žrtve.

Sa svim se slazem i dodajem jos jedno - ova sa slike koju sam postavio je lezbaca 99%

Možda one i nemaju takav psihološki profil,kao što si ti opisao,nego su samo jeftine koorve.NED ih lepo plaća...

- Kosovo je nezavisno

Ne znam da li je u jednoj ustavom uređenjoj zemlji, dozvoljeno pozivanje na rušenje ustavnog poretka javno?
Naravno ako su hrvatski mediji preneli poziv tačno.

Moje mišljenje kao pravnika je da ovde postoje elementi krivičnog dela.

Тенкре,не заноси се њих гони мржња,а НЕД и сличне организације их баш због тога и помажу.Не користе њима људи који су гладни на паре,него они који имају циљ.
Њихове демонстрације,ставови и разна "признања" су политички акт који има тежину,без обзира да ли су оне тиме у стању да мотивишу више или мање људи да им се придруже и без обзира на то да ли су или нису финансиране и од кога.
Оно што нама треба је сасвим другачија законска регулатива за НВО организације које се баве политиком,а тада долази на ред и извор финанасирања.

Тенкре,не заноси се њих гони мржња,а НЕД и сличне организације их баш због тога и помажу.Не користе њима људи који су гладни на паре,него они који имају циљ.
Њихове демонстрације,ставови и разна "признања" су политички акт који има тежину,без обзира да ли су оне тиме у стању да мотивишу више или мање људи да им се придруже и без обзира на то да ли су или нису финансиране и од кога.
Оно што нама треба је сасвим другачија законска регулатива за НВО организације које се баве политиком,а тада долази на ред и извор финанасирања.

NVO i njihove podguzne muve u svakoj drzavi nemaju ni 5 posto podrske. Pitanje je samo, kako im stati na put. Taj problem je jedino Putin valjano resio...

Evo kako izgleda vodja ustaskinja u crnom, bas lici na osobu koja zraci verdinom i ljubavlju prema svom narodu zar ne

StasaZajovic2-1.jpg

Doticna se zove Stanislava Zajovic. Rodom je iz Niksica i predvodi organizaciju. Negde sam citao spisak aktivistkinja! Mnoge nisu Srpkinje....

Ma kakvi, samo im je čika Ratko izdelio čokolade.
Cccccc, sutra će da kažu da nije ni Tokio. Sramota.
Sveci od ljudi.
Dobro, ovo je klasično soroševsko lupetanje; republike su se ilegalno otcepile a Jugoslavija je imala pravo da brani svoj teritorijalni integritet. Jeste, Ustav SFRJ je dozvoljavao otcepljenje, ali svi zaboravljaju da je po istom članu odluka o otcepljenju morala da bude ratifikovana od strane Skupštine SFRJ da bi bila legalna.
Pročitajte četnički politički program i još jednom recite da nije.
- Kosovo je nezavisno
De fakto jeste, ne može se poreći.

Ma kakvi, samo im je čika Ratko izdelio čokolade.

Cccccc, sutra će da kažu da nije ni Tokio. Sramota.

Sveci od ljudi.

Dobro, ovo je klasično soroševsko lupetanje; republike su se ilegalno otcepile a Jugoslavija je imala pravo da brani svoj teritorijalni integritet. Jeste, Ustav SFRJ je dozvoljavao otcepljenje, ali svi zaboravljaju da je po istom članu odluka o otcepljenju morala da bude ratifikovana od strane Skupštine SFRJ da bi bila legalna.

Pročitajte četnički politički program i još jednom recite da nije.

De fakto jeste, ne može se poreći.

Jos jedan izmanipulisani um! Vas u poslednje vreme stancuju na pokretnim trakama!

Back