Žene su gadure,muškarci su sveci

Slabašne žene su se popele na najveći vrh svijeta Mont Everest.A neki do tamo nisu ni stigli već su umrli putem.Imajte to na umu

Koja logika negacije.....Wow.....
Da žene ne bi ispale jače,potrebno je da SVAKI muškarac bude snažniji od BILO KOJE žene
Veličajmo frustracije pojedinih grupa i relativizujmo uspehe svih.

Hahhahahah da patak u pravu si! Imaju bre ove zene i gadnu logiku ahahahahh LOL
To je takozvani Mont Everest silogizam negacije hahahhaha

Znaci svaka zena koja se popne na mont everest skida madjiju sa sebe i nije vise gadura nego joj izrasty brkovi i brada hahahha
Te sto se penju na mont everest su zene sa bradama - uzimaju muske steroide-hormone hahahhahaha

Al dobro je i ono kad kazu - ZENE SU JACE OD MUSKARACA - MOGU VISE DA IZDRZE BOL I BATINE!
A ti je pitas - A ko bije te zene - PA MUSKARAC KOJI JE "SLABIJI" HAHAHHA LOL
E zene zene, sta vi znate i sta mozete sta se kur cite kad imate 25% masnog tkiva a muskarac 15%, tj u prevodu ste hodajuca kesa sala!

Da žene ne bi ispale jače,potrebno je da SVAKI muškarac bude snažniji od BILO KOJE žene
Sto je najjace OVO I JESTE 100% TACNO!
Svaki muskarac i jeste jaci od bilo koje zene! Ne racinaju se one zene sa bradama bez seesa koje koriste steroide - to su cudovista a ne zene

Poslednja izmena:
Zato sto su kurv e,(ne bas sve ali veeelika vecina) imaju veliki jezik obozavaju da ogovaraju i da stvaraju problema gde nema i glupe su kao tocilo a i ne znaju sta hoce......Eto ima cak i tema o tome......
Ovako govori frustrirani muskarac z:).Frustriran iz razloga sto je neuspesan muskarac kod suprotnog pola,svestan da su zene daleko superiornije od njega,da se u odnosu na njih oseca malen,neugledan,nezanimljiv.....z:cry:

Nesto me podseti tok teme na jedan primer...

Ona:Dolazim za 7 dana.stop
On:Nisam zavrsio posao organizovanja oko farme.stop.javicu ti kad je sve spremno.stop
Ona:Stici ces.Pomerila sam dolazak za dva dana.stop
On: Moram da zavrsim sezonsko okupljanje stoke.Odlozi dolazak.Necu moci da budem tu.stop
Ona:Gluposti.stop.Dolazim.stop
On:Ne mogu da te docekam.stop.skupljam stoku.stop.Poslao sam radnika da te doceka i preveze do kuce.stop

Ona zeljna zivota i dinamike se smuva sa radnikom.
Ko je tu iznenadjen pojavom strasti prema snaznom muzjaku, kakav je i muz uostalom?
Da li su savremene emancipovane i svojeglave zene bas toliko svesne svoje emocionalne svetlucavosti....i "dinamicnosti"...da budem eufemistican...
Sa druge strane je osim muskarcevih precutnih sklanjanja iz "opasnih situacija" gde je prisutna neka na koju su slabi, stalno prisutna i neka "dresura" ,neka ili previse liberalna ponasanja ili previse rigidna ponasanja sa kim smes , kako smes ili koliko smes da budes u drustvu...

Ja ne poznajem toliko zena kojima seksualno kopuliranje sa nekom drugom zenom bas ne smeta a emotivno vole muskarca.
Stvarno malo poznajem zena koje seksualnost shvataju kao normalan tok zivota, tj ne rade egomanijakalnu projekciju "ma ja nikad ne bih prevarila" dok se nije desilo "ne znam sta mi bi".
Dok muskarce koji tako shvataju zivot tumace kao muskarac bez poverenja u zenu, kao da je taj muskarac pasao travu i nije ili video na delu druge ili sebe kako moze preko crvica da smuva skoro ili bas svaku devojku, na cisto ili na mucke radnje...
To sto zna da mucak i beskrupulozan covek moze da razori i preko lepih reci prebaci skoro ili bas svaku devojku iz svake veze, nema neku tezinu.
Glupo je ocekivati da nema toliko muckova.Narocito ako su nagradjeni jednom strastvenom avanturom.

Znaci uz ovu temu ide i pitanje, da li su zene svesne da uz slobodu i odgovornost koju na jeziku praktikuju ide i znanje i baratanje sa slabostima i sklonostima i svog i suprotnog pola....i naravno posledice i reagovanje na te posledice...
Da ne bude bas naivna slika, dodji lutko necu ti nista, koja je provaljena, ali ima jos puno slicica koje nisu a lako ih je upotrebiti...

Ovako govori frustrirani muskarac z:).Frustriran iz razloga sto je neuspesan muskarac kod suprotnog pola,svestan da su zene daleko superiornije od njega,da se u odnosu na njih oseca malen,neugledan,nezanimljiv.....z:cry:

Pa sto si se pronasla u postu bre??? Ccccc......I to sam jos napisao nisu sve nego velika vecina i ti opet izabra da budes u velikoj vecini) hahahaha

Inace nisam neuspesan muskarac, mada mozda i jesam, ko zna, nece niko vise da bude samnom jer znaju da ih prevarim sa min 5 devojaka u proseku....E sad neke i sto bi bile samnom plase se i nece, cule su neke price......Tako da bas sam neuspesan sada....Mada ako se pogleda, kako da budem neuspesan i frustriran ako sam neuspesan zato sto sam uspesan pa sam postao neuspesan jer sam bio sa toliko njih?????

HAhahahah Ne kaze onaj ko nije bio sa zenama da su zene kurv e, taj i ne zna kakve su NEGO ONAJ KO JE BIO DOSTA SA NJIMA! Terale me i da ih bicujem i polivale me vinjakom i lizale mi usi i noge .....ma bezi bre kakve sve fookse postoje kad im se navlazi klitoris, a ovamo neku finocu izigravaju! Muskarac je odma onakav kakav je - nema lazi nema prevare - What you see you'll get!

A ovo superiornije i malen sam prema njima itd???
Hahaha daj salimo se ali necemo da preterujemo!
Svaka je zena manja od mene, svaka je deblja od mene, svaka ima celulit ja ima trbusnjake, 7% masnog tkiva, svaka zena je slabija od mene!
Imam fakultetsku diplomu, clan Mense,ekstra prelepu devojku sam prevario sa 3put ruznijom eto tako sto mi se moze, PREMA TOME NE VIDIM PO CEMU SU ONE SUPERIORNIJE OD MENE?
STVARNO NE VIDIM!

p.s.Svaka bivsa koja je imala auto cuknula ga ja kad se parkirala unazad hahahahahha Ili dok me vozi neki lik prodje zatrubi i kaze - Puuu kur vo ko ti dade dozvolu je bem ti zensko kad vozi kola. A ja umesto da se naljutim meni smesno...Jes da je moja riba al covek je potpuno u pravu LOL

Poslednja izmena:
Pa sto si se pronasla u postu bre??? Ccccc......I to sam jos napisao nisu sve nego velika vecina i ti opet izabra da budes u velikoj vecini) hahahaha

Inace nisam neuspesan muskarac, mada mozda i jesam, ko zna, nece niko vise da bude samnom jer znaju da ih prevarim sa min 5 devojaka u proseku....E sad neke i sto bi bile samnom plase se i nece, cule su neke price......Tako da bas sam neuspesan sada....Mada ako se pogleda, kako da budem neuspesan i frustriran ako sam neuspesan zato sto sam uspesan pa sam postao neuspesan jer sam bio sa toliko njih?????

HAhahahah Ne kaze onaj ko nije bio sa zenama da su zene kurv e, taj i ne zna kakve su NEGO ONAJ KO JE BIO DOSTA SA NJIMA! Terale me i da ih bicujem i polivale me vinjakom i lizale mi usi i noge .....ma bezi bre kakve sve fookse postoje kad im se navlazi klitoris, a ovamo neku finocu izigravaju! Muskarac je odma onakav kakav je - nema lazi nema prevare - What you see you'll get!

Svaka je zena manja od mene, svaka je deblja od mene, svaka ima celulit ja ima trbusnjake, 7% masnog tkiva, svaka zena je slabija od mene!
Imam fakultetsku diplomu, clan Mense,ekstra prelepu devojku sam prevario sa 3put ruznijom eto tako sto mi se moze, PREMA TOME NE VIDIM PO CEMU SU ONE SUPERIORNIJE OD MENE?
STVARNO NE VIDIM!

p.s.Svaka bivsa koja je imala auto cuknula ga ja kad se parkirala unazad hahahahahha Ili dok me vozi neki lik prodje zatrubi i kaze - Puuu kur vo ko ti dade dozvolu je bem ti zensko kad vozi kola. A ja umesto da se naljutim meni smesno...Jes da je moja riba al covek je potpuno u pravu LOL
Tvoj post nema veze sa mnom z:) U njemu sam samo tebe videla,tj on govori iskljucivo o tebi.Samo se ti tesi,budes sa 10-15 gurabija i ti si onda kao neki Dzek,e moj Brus....z:):zcepanje::zcepanje::zcepanje:

STVARNO NE VIDIM!

Ja se pronasla :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Bice da samo sto te nisam nacrtala u onom postu :zcepanje:
Uspesan muskarac ne mora da se kune u majku da je uspesan...:lol:
ps. i tvoj ps. govori mnogo i o tvojim ribama....a ponajvise o tebi!

STVARNO NE VIDIM!

Sve što kažeš da si i ja sam i plus-plus,ali...
-Nikad nisam varao devojku (ili tek par puta,ako se to može tako zvati jer smo bili pri raskidu...)
-Nisam žene smatrao drugim bićima,nego ljudskim,
-Nisam smatrao uspehom osvajanje devojaka-osvajao sam njihovu empatiju jer su tada bile još lepše
i milije...
-Uostalom ti si ružan-meni je lepša i najružnija baba od tzv.najlepšeg (smrdljivog:mrgreen: sem mene) muškarca...
-Da...uostalom...mene kreše moja sujeta,a ti svojoj stalno pušiš...:hahaha:
Idi na pecanje-nisu cure za tebe...:rotf:

Odma na početku da kažem da sam ovu temu već stavljala na par foruma i da je bilo trvenja pa biće toga i ovdje garant.
Potaknuta gomilom postova na forumima gdje se ženski rod svrstava među gadure i ne samo to.Izgleda da je biti ženskog roda najgore što se može dogoditi.Vjerovatno zato i većina njih skače od veselja kad dobiju sina.Mada generalno sve je počelo od Adama.E sad čemu tolika generalizacija.Odnosi li se to i na na s starije generacije ili ove novije ili je to općenito.Trebam li se sramiti jer sam žensko?I zašto se podcjenjuju feministkinje? Da li bi voljele ipak da se to nije desilo te da su žene ostale kod kuće bez ikakvih prava.
a pa bas zbog feministkinja je opravdano

Pitanje za zene mozda nema veze sa temom, zasto je vama vecini zena omiljena serija "Seks i grad".

Koliko sam ja shvatio u toj seriji se radi bukvalno o 4 KURAVE, drolje koje su vise promenili muskaraca nego ja carapa. Dakle cetiri drolje koje zive u Njujorku koje jure dobre cipele i kresu se skim stignu.

U cemu je fora popularnosti te serije?

Back