Žene su gadure,muškarci su sveci

Opsti utisak SVE.......

SVE zene se obicno odnosi na zene sa kojima ste u kontaktu....
Na poslu su to sve zaposlene zene.
U gradu su to sve zene koje izlaze.
U kuci su to sve zene koje kafenisu i dolaze cesto u goste.

Zakljucci kojevidite gde su upotrebljene reci SVE zene znaci obuhvataju tu populaciju.
Ko nije obuhvacen?
Ako pricamo o zabavi i muvanju ,nisu obuhvacene zene koje ne izlaze na javna mesta , to znaci one porodicne i udate porodicne.Naravno one ne postoje u prici jer su svojom voljom izbrisane.
Ili srecom. Jer ako su ostale nakaradno nahuskane na neko frustraciono ponasanje, ali koje je trend, onda treba upotrebiti rec srecom.
Ako pricamo o poslu ,onda nezaposlene nisu obuhvacene...
Ako pricamo o opstem ponasanju ,onda nisu obuhvacene one koje se ne muvaju , ne dolaze na kafenisanje , ne tracare, ....pa ili rade na liniji i spavaju i ono malo vremena provedu u obavezama ili ?

Pazite koje je to rasterecenje za temu.
Znaci postoji mogucnost da su gadure samo one koje su preostale i nisu nasle muza i one koje izlaze na javna mesta...
A to da li su sad gadure ako su nekad bile , to je vec za drugu pricu, mada u 90% jednom gadura uvek gadura cim se pokaze prilika.

Da te podsetim na anegdotu
sa čuvenim lirskim pesnikom Brankom Radičevićem.....
U stanju polupijanstva,razočaran u ljubav,Branko se
"baci" u glasno razmišljanjei kaže:
"Ma,sve su žene qurve..."!
Čuje to majka,pa veli: "Nemoj tako,sine,nisu valjda sve"?
"Jesu,majko,sve,bez izuzetka!"
"Pa,sine,zar i ja,tvoja majka!?"
"Izvini,majko,ali i ti si žena...."

pusti ti sta se prica za Branka znam ja dobro bolje nego bilo ko :)

Opsti utisak SVE.......

SVE zene se obicno odnosi na zene sa kojima ste u kontaktu....
Na poslu su to sve zaposlene zene.
U gradu su to sve zene koje izlaze.
U kuci su to sve zene koje kafenisu i dolaze cesto u goste.

Zakljucci kojevidite gde su upotrebljene reci SVE zene znaci obuhvataju tu populaciju.
Ko nije obuhvacen?
Ako pricamo o zabavi i muvanju ,nisu obuhvacene zene koje ne izlaze na javna mesta , to znaci one porodicne i udate porodicne.Naravno one ne postoje u prici jer su svojom voljom izbrisane.
Ili srecom. Jer ako su ostale nakaradno nahuskane na neko frustraciono ponasanje, ali koje je trend, onda treba upotrebiti rec srecom.
Ako pricamo o poslu ,onda nezaposlene nisu obuhvacene...
Ako pricamo o opstem ponasanju ,onda nisu obuhvacene one koje se ne muvaju , ne dolaze na kafenisanje , ne tracare, ....pa ili rade na liniji i spavaju i ono malo vremena provedu u obavezama ili ?

Pazite koje je to rasterecenje za temu.
Znaci postoji mogucnost da su gadure samo one koje su preostale i nisu nasle muza i one koje izlaze na javna mesta...
A to da li su sad gadure ako su nekad bile , to je vec za drugu pricu, mada u 90% jednom gadura uvek gadura cim se pokaze prilika.

Najfinije su one koje muževi tuku

E a sad da se uvede da zene moraju da idu u vojsku i to ni za sta tj da idu i sluze dzabe da se valjaju po blatu i da im se izdiru u lica debili!!!!!

Kad oce da nose pantalone i kratku kosu i da se butaju de se butaju muskarci JADE U VOJSKU PA DA SAZRITE MALO ZENE!!!!!!

ZATO ZENE I NISU ZRELE JER NEMA KO DA IM KAZE MIRNO UJUTRU, DA IM LUPI SAMAR - NISI DOVOLJNO DOBRO OBRIJALA NOGE, I DA JE POSALJE NA -5 NAPOLJE GOLU DO POJASA DA RADI FISKULTURU!!!!!!!

Muskarci su odsluzili svoje.....Vojska se ukinula (prof, se ne racuna, to je sada posao kao i svaki drugi, i pravis budalu od sebe za pare)
Sada je red na zene DA MORAJU 9 MESECI SVOG ZIVOTA DA DAJU NA SLUZENJE I POKORAVANJE NEKIM SERO NJAMA!

A to sve zato DA SE MALO I NJIMA OCVRSNE KARAKTER!!!!

Znaci hocete jednakost - eto vam ga!!!! Ajde u vojsku odma!

Prof.vojska za zene se ne racuna, to je osao, to se placa, JA HOCU DA ZENE IDU U VOJSKU I DA RADE ZA DZABE KAO MUSKARCI STO SU RADILI!

cakani, si znao da zene imaju 7 puta veci prag bola od muskaraca?
u proseku....
toliko o onome koliko je ko cvrst :lol:
a, taki ko ti su obicno cvrsti tamo gde ne treba....

Odma na početku da kažem da sam ovu temu već stavljala na par foruma i da je bilo trvenja pa biće toga i ovdje garant.
Potaknuta gomilom postova na forumima gdje se ženski rod svrstava među gadure i ne samo to.Izgleda da je biti ženskog roda najgore što se može dogoditi.Vjerovatno zato i većina njih skače od veselja kad dobiju sina.Mada generalno sve je počelo od Adama.E sad čemu tolika generalizacija.Odnosi li se to i na na s starije generacije ili ove novije ili je to općenito.Trebam li se sramiti jer sam žensko?I zašto se podcjenjuju feministkinje? Da li bi voljele ipak da se to nije desilo te da su žene ostale kod kuće bez ikakvih prava.

meni uopste ne smeta ni jedan jedini pridev koji mi neko prikaci. ja sam gadura,feministicka kycka ,kyrva (to mi je omiljeno lol) droljja,ma sve sta god ima. usput sam i majka,devojka,ne dao Bog da budem necija zena,i tako dalje.

najpametnije je da me niko ne chachka. tad sam mirna kao andjeo,ali kad me neko chachka....ja se ni sama ne mogu prepoznati. kao da si od kobre,mambe,lava ,tigra ,orla ,leoparda,skorpije, krokodila etc napravio jednu zivotinju.

A inace sam jako milo stvorenje....sve mozze.

Zayebo se Adam,
a mi ostali pođosmo njegovim putem....
Žene jesu gadovi,to stoji...
Sve negativno u životu što se događa,
u pozadini su žene
,
ili kao uzrok,ili kao inspiratori...
Pljačke,ubistva,razdor u porodici,krađe,
vitlanje sikirom brata na brata zbog pedlja zemlje,
"pakovanje" muža muriji iz raznih razloga,
indoktrinacija dece protiv očeva,prevare,preljube....
U svemu tome su žene.
Muškarci su samo izvođači radova,
često nasamareni,nepromišljeni i redovno
najebu,dok drolje izvuku dupeta ili bolje prođu.
Sve su htele,kao što reče,sve su dobile i opet
tupe onu stvar sa listom novih prohteva....
ako bi se negde sprovodilo izjašnjavanje o ovome,
čisto statistički prikaz,
prvi bih stao u red da "turim" svoj potpis!!!
Žene rađaju decu....Donose na svet proizvod muževljevih izvođačkih radova :znamiguje:

Zene su jedina inspiracija mog zivota . Trajna , postojana , misterijozna , elegantna , kreativna pokretacka snaga . Zbog zena sam uradio sve ono sto se u mom zivotu moze smatrati vaznim, lepim , uspesnim i kreativnim . Mozda ne tolko zbog njih , koliko su me inspirisale svesno ,ili nesvesno . Direktn , ili indirektno .
Zbog nekih sam postao boji covek , a zbog nekih kompletniji ,. Usled delovanja nekih zena , prekrasno sam ispadao budala , a da mi nikad zbog toga ne bude zao .
Zene kontrolisu zivot . Radjaju se s nekavim tajnim znanjima , koje nose u sebi . Zato su zene losi filozofi , jer sve znaju . ne moraju nista nikom da objesnjavaju , pa ni sebi .
Mi , posto ta znanja nemamo , moramo mnogo toga da objasnimo prvo sebi , pa tako steknemo vestinu da objasnimo i drugima , ono sto ni sami neznamo ...
Najveca zrtva feminizma je zenstvenost . Zenstvenst je najvece oruzje i moc svake zene . Feminizam je anti-zenski pokret . Doneo je zenam vise stete nego koristi . Osim , naravno prava glasa . Al to bi se desilo i bez tog radikalnog feministickog pokreta .
Feminizam je primitivizam , isto koliko i macoizam . Isti uzas sa dva lica.

Poslednja izmena:
Odma na početku da kažem da sam ovu temu već stavljala na par foruma i da je bilo trvenja pa biće toga i ovdje garant.
Potaknuta gomilom postova na forumima gdje se ženski rod svrstava među gadure i ne samo to.Izgleda da je biti ženskog roda najgore što se može dogoditi.Vjerovatno zato i većina njih skače od veselja kad dobiju sina.Mada generalno sve je počelo od Adama.E sad čemu tolika generalizacija.Odnosi li se to i na na s starije generacije ili ove novije ili je to općenito.Trebam li se sramiti jer sam žensko?I zašto se podcjenjuju feministkinje? Da li bi voljele ipak da se to nije desilo te da su žene ostale kod kuće bez ikakvih prava.

kao što je ružno generalizovati na jednoj strani, tako je ružno generalizovati i na drugoj...
...mada...deja vu...

Zene su jedina inspiracija mog zivota . Trajna , postojana , misterijozna , elegantna , kreativna pokretacka snaga . Zbog zena sam uradio sve ono sto se u mom zivotu moze smatrati vaznim, lepim , uspesnim i kreativnim . Mozda ne tolko zbog njih , koliko su me inspirisale svesno ,ili nesvesno . Direktn , ili indirektno .
Zbog nekih sam postao boji covek , a zbog nekih kompletniji ,. Usled delovanja nekih zena , prekrasno sam ispadao budala , a da mi nikad zbog toga ne bude zao .
Zene kontrolisu zivot . Radjaju se s nekavim tajnim znanjima , koje nose u sebi . Zato su zene losi filozofi , jer sve znaju . ne moraju nista nikom da objesnjavaju , pa ni sebi .
Mi , posto ta znanja nemamo , moramo mnogo toga da objasnimo prvo sebi , pa tako steknemo vestinu da objasnimo i drugima , ono sto ni sami neznamo ...
Najveca zrtva feminizma je zenstvenost . Zenstvenst je najvece oruzje i moc svake zene . Feminizam je anti-zenski pokret . Doneo je zenam vise stete nego koristi . Osim , naravno prava glasa . Al to bi se desilo i bez tog radikalnog feministickog pokreta .
Feminizam je primitivizam , isto koliko i macoizam . Isti uzas sa dva lica
.

sa ovim se potpuno slažem...
kad feministkinje galame, zadaju sebi auto gol...

Niko ne zna što je feminizam samo drvite svoje.

O pa i te kako znamo . Odlicno znamo da kad je krupnim industrijalcima ponestalo jeftine radne snage za trakama u fabrikama , izbacili su , krajnje neiskreno zenske slobode kao tezu . Doduse , koristili su i jadna lajt motiv , koje je i te kako bio realan . Pravo glasa i pravo na slobodu izbora .
Ta dva prava zene bi svakako dobile i bez te revolucije . Odlicno znamo i kako su ti krupni industrijalci plasirali Klaru Cetkin i Rozu Luksemburg . rezultati su veoma brzo postali vidljivi u obliku ogromnog broja zena , koje su kao jeftinija radna snaga pohrilie u fabrike , a ove seronje i stetocine , mogle su lakse da mobilisu muskarce u razne vojske ... jer su fabrike radile i ovako i onako .
Sto se tice ostalog . , mogu da garantujem da moji stavovi nisu retrogradni , nego predstavljaju zelju da se zena vrati na presto i preuzmme skiptar koji joj i onako sleduje .
Zenski casopisi su pravo zlo i uvreda , pre svega za zene .

Poslednja izmena:
O pa i te kako znamo . Odlicno znamo da kad je krupnim industrijalcima ponestalo jeftine radne snage za trakama u fabrikama , izbacili su , krajnje neiskreno zenske slobode kao tezu . Doduse , koristili su i jadna lajt motiv , koje je i te kako bio realan . Pravo glasa i pravo na slobodu izbora .
Ta dva prava zene bi svakako dobile i bez te revolucije . Odlicno znamo i kako su ti krupni industrijalci plasirali Klaru Cetkin i Rozu Luksemburg . rezultati su veoma brzo postali vidljivi u obliku ogromnog broja zena , koje su kao jeftinija radna snaga pohrilie u fabrike , a ove seronje i stetocine , mogle su lakse da mobilisu muskarce u razne vojske ... jer su fabrike radile i ovako i onako .
Sto se tice ostalog . , mogu da garantujem da moji stavovi nisu retrogradni , nego predstavljaju zelju da se zena vrati na presto i preuzmme skiptar koji joj i onako sleduje .

odlicna teza kolega

Neka zato su muški prvenstveno Plejboj ponos za muškarce

Dobro, hajde da uzmemo olaksavajucu okolnost da zene pustene u ralje zivota, kao neki primitivci kada bi im dali mitraljez, prvo bi sebi pucale u nogu, sto su i uradile, ne trepnuvsi (i naravno, ne videci u sebi ikakvu pogresku, nego kriveci muskarce koji su im dali mogucnost da to probaju).
Ima jedan detalj o kojem mi se cini da nije vodjena rasprava ovde (a nisam bas ni sve procitao, tako da ako jeste, moja greska).
Pretpostavimo da ipak neku najzdraviju osnovu cini sveobuhvatno ispunjavajuci musko-zenski odnos. I nek' nazovemo to ljubavlju.
E, sad, znaci, oboma u toj jednacini je potrebna ljubav.
Zene sve vise koriste onaj prirodni cheat sto im je dala priroda; da rode ono sto ce voleti i sto ce njih voleti, a muskarce odbacujuci na ustrb nekih tako povrsnih i jadnih stvari da je glupo nazvati to "gadurstvom", nego pre za sazaljenje. A to ostavlja muskarce da tumaraju naokolo izigravajuci neki aksesoar trenutnog kaprica tim spodobama koje ih stavljaju u rang vrednosti nekog artikla iz izloga koji bi bas cakan bio.
Da ne duzim; svakako je svaka civilizacija koja je suvise dozvolila zeni da se razmase na posletku bivala urusena. Potrebno je samo malo zdravog razuma da se to ne desi i nama, samo je mali problem sto zena ne razume zamerku na postupak nikako drugacije nego kao napad na njenu licnost.

Back