LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.013
Ajmo zenke , anoniman forum , budite iskrene 
Ako sam nesto izostavio dodajte same

Ako sam nesto izostavio dodajte same

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam zensko ali anketa ti je lose postavljena, najbitnije stavke si izostavio na koje zene mahom padaju. Dzaba, ruke, noge.itd.. ako joj nisi zanimljiv na druge nacine. Ova tvoja anketa je za klinke do 20 godina, one mozda nesto i proberu od ponudjenog. Trebao si dodati stavku ostalo, verujem da bi tu bilo najvise glasova.Ajmo zenke , anoniman forum , budite iskrene
Ako sam nesto izostavio dodajte same![]()
Rekao sam seksualno ,znaci na prvi mozda drugi pogled , sve zene prvo primete fizicki izgled , da sam mislio na duzi period stavio bi humor , licnost , kakav prsten bi zelela itd.Nisam zensko ali anketa ti je lose postavljena, najbitnije stavke si izostavio na koje zene mahom padaju. Dzaba, ruke, noge.itd.. ako joj nisi zanimljiv na druge nacine. Ova tvoja anketa je za klinke do 20 godina, one mozda nesto i proberu od ponudjenog. Trebao si dodati stavku ostalo, verujem da bi tu bilo najvise glasova.
Opet ti kazem, na prvu to pali kod klinki, svaka devojka/zena 25+ moze uociti nesto na muskarcu sto joj se svidja ali samo uociti za podsticanje njene seksualne zelje treba vise. Ako kazes Brad Pit, nekim zenama se on svidja, kada tu zenu pitas zbog cega bi bila sa njim, zbog njegovog izgleda ili zbog toga sto je on to sto jeste, dobio bi odgovore tipa, a ko ti je rekao da bi uopste bila sa njim..itd.. Nadam se da kapiras sta pricam, zenski mozak dosta drugacije razmislja kada je seksualna privlacnost u pitanju, mi muskarci razmisljamo bas na ovaj nacin kao sto je anketa i postavljena, dobre sise, dobro dupe i nama dovoljno da nas privuce, vec zamisljamo kako bi je…Rekao sam seksualno ,znaci na prvi mozda drugi pogled , sve zene prvo primete fizicki izgled , da sam mislio na duzi period stavio bi humor , licnost , kakav prsten bi zelela itd.
Nije takva anketa![]()
Znaci dupe ?Његова жеља.
Ne slazem ,se , zene su vizuelne zivotinje kao i muskarci , prvo ih privuce izgled , pa onda izvali vic li izvadi novcanik.Opet ti kazem, na prvu to pali kod klinki, svaka devojka/zena 25+ moze uociti nesto na muskarcu sto joj se svidja ali samo uociti za podsticanje njene seksualne zelje treba vise. Ako kazes Brad Pit, nekim zenama se on svidja, kada tu zenu pitas zbog cega bi bila sa njim, zbog njegovog izgleda ili zbog toga sto je on to sto jeste, dobio bi odgovore tipa, a ko ti je rekao da bi uopste bila sa njim..itd.. Nadam se da kapiras sta pricam, zenski mozak dosta drugacije razmislja kada je seksualna privlacnost u pitanju, mi muskarci razmisljamo bas na ovaj nacin kao sto je anketa i postavljena, dobre sise, dobro dupe i nama dovoljno da nas privuce, vec zamisljamo kako bi je…
Нетачно скроз.Ne slazem ,se , zene su vizuelne zivotinje kao i muskarci , prvo ih privuce izgled , pa onda izvali vic li izvadi novcanik.
Naravno ,samo humor , makar lik bio Kvazimodo ,nije ni cudo sto si samo drugarica.Нетачно скроз.

Pišemo čisto o fizičkom izgledu, dakle, ok je.Opet ti kazem, na prvu to pali kod klinki, svaka devojka/zena 25+ moze uociti nesto na muskarcu sto joj se svidja ali samo uociti za podsticanje njene seksualne zelje treba vise. Ako kazes Brad Pit, nekim zenama se on svidja, kada tu zenu pitas zbog cega bi bila sa njim, zbog njegovog izgleda ili zbog toga sto je on to sto jeste, dobio bi odgovore tipa, a ko ti je rekao da bi uopste bila sa njim..itd.. Nadam se da kapiras sta pricam, zenski mozak dosta drugacije razmislja kada je seksualna privlacnost u pitanju, mi muskarci razmisljamo bas na ovaj nacin kao sto je anketa i postavljena, dobre sise, dobro dupe i nama dovoljno da nas privuce, vec zamisljamo kako bi je…
Па ок, ја сам написала шта је мени привлачно. И нема везе са физичким изгледом.Naravno ,samo humor , makar lik bio Kvazimodo ,nije ni cudo sto si samo drugarica.
Salim se![]()
Зашто питаш ако верујеш да знаш?Znaci dupe ?
Zelja za cucnjevima ?
Dobro, tebe cisto fizicki izgled seksualno privlaci i to je ok.Pišemo čisto o fizičkom izgledu, dakle, ok je.
Ne. Odgovorih koja me fizička osobenost privlači.Dobro, tebe cisto fizicki izgled seksualno privlaci i to je ok.
a gdje je ostatak atributa 
Nisi ti džaba tu neka mačkaMiris ženke.
normalno.Nisi ti džaba tu neka mačkanormalno.
gusto