Vanja192
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
Ako ti fali,pored ovih momaka ovde mogu ti I ja kao devojcica pomoći nije problem,imam jednog malog rozog jednoroga igrackicuto sto ti je mala pisa ne znaci da si devojcica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti fali,pored ovih momaka ovde mogu ti I ja kao devojcica pomoći nije problem,imam jednog malog rozog jednoroga igrackicuto sto ti je mala pisa ne znaci da si devojcica
Ako ti fali,pored ovih momaka ovde mogu ti I ja kao devojcica pomoći nije problem,imam jednog malog rozog jednoroga igrackicu![]()
Šta zelite????
Reci nam više o igračkama koje poseduješŠta zelite????

Zašto neke žene fanatično obožavaju svojim partnerima da istiskuju bubuljice, čupaju dlačice i slične gadosti?
Kakva je tu psihopatologija u pitanju, da li ih te stvari lože?
Drage dame, kako izgleda vaš sadizam kada su partnerski odnosi u pitanju?
Igrackama koje posedujem hmmm,recimo da imam svu prateću I pretecu opremu....Reci nam više o igračkama koje poseduješ![]()
UživajIgrackama koje posedujem hmmm,recimo da imam svu prateću I pretecu opremu....
Nemoj se bojis..Uživaj![]()
Tako kad kažeš zvuči još gore i kao da ima nešto čega bih prebao da se bojimNemoj se bojis..
Neboj se pile malo....nije teta strašnaTako kad kažeš zvuči još gore i kao da ima nešto čega bih prebao da se bojim![]()
Sali se teta malo....Neboj se pile malo....nije teta strašna
Ništa me to nije utešilo, štaviše, slutim sarkazamNeboj se pile malo....nije teta strašna

moj najveći sadizam prema jednom muškarcu bio je mazanje ramena faktorom 50 da ne izgore od sunca.Zašto neke žene fanatično obožavaju svojim partnerima da istiskuju bubuljice, čupaju dlačice i slične gadosti?
Kakva je tu psihopatologija u pitanju, da li ih te stvari lože?
Drage dame, kako izgleda vaš sadizam kada su partnerski odnosi u pitanju?
Pa jesi barem smanjila na faktor 40?moj najveći sadizam prema jednom muškarcu bio je mazanje ramena faktorom 50 da ne izgore od sunca.
ma htela sam da kažem da mi nije blisko toliko uplitanje u nečije dlačice bubuljice ili urasle nokte.heh djivei
Pa jesi barem smanjila na faktor 40?
Cini mi se da je to neki sklop licnosti kozmeticarke ili nesto sl.ma htela sam da kažem da mi nije blisko toliko uplitanje u nečije dlačice bubuljice ili urasle nokte.
bez obzira koliko često s njim razmenjujem neke druge telesne tečnosti.
i ja mislimCini mi se da je to neki sklop licnosti kozmeticarke ili nesto sl.
rece jedna..kako si tako suv i zilav, da si moj bio bi cakum pakum kako bi te sredilai ja mislim
to su oni tipovi žena koji vole sve da kontrolišu
vidi kako si se zapustio, dodji da te ja dovedem u red...
Da te podgoji malo da budes jeshan i delijarece jedna..kako si tako suv i zilav, da si moj bio bi cakum pakum kako bi te sredila
ja reko...sredila bi za grob.
ja jos mrdam, a ona morala da razbija stok i stavlja dvokrilna vrata da bi joj odabrani mogo da udje da pišaDa te podgoji malo da budes jeshan i delija![]()
Jabtaj tip zovem preduzetnica. Podsvesno ili i svesno trazi rintadziju i telohranitrlja. Ko pne babe naked kad te pogleda i proceni koliko drva mozes da iscepas.ja jos mrdam, a ona morala da razbija stok i stavlja dvokrilna vrata da bi joj odabrani mogo da udje da piša