- Poruka
- 72.589
jbte ko da je na buskoj i prodaje burekDje onaj mali s ustipci,teta da bonu @MrNapokon ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbte ko da je na buskoj i prodaje burekDje onaj mali s ustipci,teta da bonu @MrNapokon ???
Ti znaš ma jaooooj kako bih ti pokazala nakaradno sad....uf takvi kao ti su u kavezu kod meneVole sto nakaradnije
vidis da ti je zapamtila ustipak..ostavio si dobar utisakjbte ko da je na buskoj i prodaje burek![]()

Fuj, bljakja sam imao rodjaku koja je obozavala da cedi bubuljice..stalno sam bezao od nje kao klinac
kaze..voli taj osecaj kad pukne![]()

Pa msm ej ona će meni dečak, mogu biti i dečak sreco moja obozavam takve kao ti sto nagadjaju...e to je ono što uvek kažem vidi sliku odmah ili trandzoslav ili muškoako treba zapisnicar/svedok samo javite![]()
Mmmm ok dodji teta da joguracjbte ko da je na buskoj i prodaje burek![]()
Simpa je.vidis da ti je zapamtila ustipak..ostavio si dobar utisak![]()
Njam,njam,njamdje onaj mali gladni?
jes ti gladan mali, jesi jesi![]()
Mouzhes da mi radis sta god hoces, dominiraj me!Mmmm ok dodji teta da jogurac
Mmmmm beboooooSimpa je.
Za sat 85 odgovora na ovakvu temu. Šta uopšte o ovome ima da se kažeZašto neke žene fanatično obožavaju svojim partnerima da istiskuju bubuljice, čupaju dlačice i slične gadosti?
Kakva je tu psihopatologija u pitanju, da li ih te stvari lože?
Drage dame, kako izgleda vaš sadizam kada su partnerski odnosi u pitanju?
Ok će te vezem,I sipam jogurac na glavu aj mozda i polizemMouzhes da mi radis sta god hoces, dominiraj me!
Stavis pomfrit u nos da ne mogu da disemOk će te vezem,I sipam jogurac na glavu aj mozda i polizem![]()
Idi covece ludiiii udavi se krevetu od smehaaaaStavis pomfrit u nos da ne mogu da disem![]()
Za kraj pocnes da mi jedes ribice iz akvarijuma, jednu po jednu, dok ne priznam ko je najbolja riba u gradu.Idi covece ludiiii udavi se krevetu od smehaaaa
Omg hvala za btwUzmite sobu
Il što bi rekli get a room je l da Vanjabtw
![]()
to sto ti je mala pisa ne znaci da si devojcicaDodji u pp da ti pokažem da li sam dečak mmm smeš?
Skini mi se devojko,previše mi je lep život da bih tebi dozvolila da mi muckas zivceto sto ti je mala pisa ne znaci da si devojcica