mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.729
Otkud to ?
Po duhovnom zakonu tj Bozjoj volji djevojka se DAJE U DAVANJE-UDAVANJE u drugu porodicu.Ako zadrzi djevojacko prezime sto je cisto satanska podvala ona je samo djelimicno udata jer se na taj nacin mijesaju energije njene porodice i porodice u koju je usla.A to nije dobro,jer djevojka sa energijom porodice koju nosi u sebi svojim rođenjem upravo oplemenjuje i donosi potomstvo muzevljevoj porodici.Ako zadrzi staro prezime i doda novo te energije se stalno sukobljavaju i nadmecu na sirem duhovnom nivou.Ako zadrzi djevojacko ispade da se nije ni udala a duhovni teret nosi dijete sa dva prezimena,narocito ako je to jos zensko dijete.Zene tj djevojke inace uvijek otkupljuju karmicke dugove svojih porodica i nemaju potrebe za ovakvim neprimjerenim podvalama.Postoji i sire objasnjenje ovoga po azbucnom redu pocetnog slova prezimena,ali ne bih sada o tome.Uostalom svaki covjek koji proucava duhovnost i svestenik ce vam potvrditi ovo moje pisanije.Samo jos da dodam da i razvedene gospođe zadrzavanjem muzevljevog prezimena blokiraju sebi put ka sreci.U rijeci je sve sadrzano.NOMEN EST OMEN

ali ne mogu usiljeno da zauzimam stranu. Nema pravila, to je sigurno. Ali zene iz moje okoline koje nose oba prezimena su zaista takve, izigravaju sveznalice, autoritet,...
... prejako, majke mi