Žene protiv šovinista :)

Morala sam da počnem ovu temu.
Kada vidim koliko na forumu ima muškog šovinizma,prosto mi se povraća!
Mrzim kretenske kompleksaše koji misle da je ženi mesto samo u kuhinji i u krevetu kad god se njemu pri*ebe.
Ma,mrš bre u srednji vek!
Hajde,da vas čujem,drage moje,šta vi mislite o tima i takvima?
Ma, oni to samo ovde pričaju,a kod kuće ne smiju ni da pisnu ;)

Mrzim kretenske kompleksaše koji misle da je ženi mesto samo u kuhinji i u krevetu kad god se njemu pri*ebe.

Uvek valja razmisliti zasto nas nesto ne ostavlja ravnodusnima :mrgreen: :lol:

Poslednja izmena:
Uvek valja razmisliti zasto nas nesto ne ostavlja ravnodusnim :mrgreen: :lol:

Ma,ne srećem to samo po forumu,već i u svakodnevnom životu,ne mogu da razumem takve stavove i umove.Možda bi valjalo to sagledati i sa psihološke strane,ja mislim da su to duboko iskompleksirani muškarci.A nisam ravnodušna jer sam pre svega OSOBA,i kao i sve druge OSOBE ne volim da me bilo ko omalovažava,i to samo zbog toga što sam suprotnog pola.

Мене конкретно боли ку*ац за вас, и за то како се осећате, некад ми је било битно - сада не.. Можеш да кажеш да сам шовиниста, да сам шта год, боли ме и за то, али исто тако ја за тебе могу да кажем да ке*аш, јер нисам овде прочитао до сад да неко каже да су жене само за кухињу и је*ање, неке реално и нису ни за шта осим за то, али рећи генерално да су само за то је смешно и глупо, и то нећеш прочитати нигде, бар ја нисам.

Poslednja izmena od moderatora:
Мене конкретно боли ку*ац за вас, и за то како се осећате, некад ми је било битно - сада не.. Можеш да кажеш да сам шовиниста, да сам шта год, боли ме и за то, али исто тако ја за тебе могу да кажем да ке*аш, јер нисам овде прочитао до сад да неко каже да су жене само за кухињу и је*ање, неке реално и нису ни за шта осим за то, али рећи генерално да су само за то је смешно и глупо, и то нећеш прочитати нигде, бар ја нисам.

Plja,pogledaj malo bolje.Reći ću ti ako želiš i konkretno gde sam to videla,tj. na kojoj temi.

пмс, братац....пмс. :lol:

Plja,pogledaj malo bolje.Reći ću ti ako želiš i konkretno gde sam to videla,tj. na kojoj temi.

Ја ти опет гарантујем да на овом форуму нема ништа мање феминисткиња, него кад читаш њих то ти је ок, што не отвориш тему ''подршка мушкарцима'' против феминисткиња? То ти није пало на памет. Пусти причу бре.

Ја ти опет гарантујем да на овом форуму нема ништа мање феминисткиња, него кад читаш њих то ти је ок, што не отвориш тему ''подршка мушкарцима'' против феминисткиња? То ти није пало на памет. Пусти причу бре.

Pa otvori ti.

Mislim da se naprosto sale, isto tako mislim da se mi nalazimo toboz uvredjene jer naprosto odgovaramo na njihovu salu i onda se kao nesto vredjamo i diramo, forum sluzi za zezanje, kome nije to toga jednostavno ne reaguje i onda ga zaobidju posalice:)

Back