Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate li za neku marku neutralnih vlaznih maramica? Dezinfikuju, a nisu parfimisane

meni isto smetaju jaki mirisi
ove mi najvise prijaju i nisu lepljive
imas ih i u apotekama i u tempu npr

freshness_vlazne_maramice_387.jpg

pre nego sto pitam,moram da naglasim da se ovo nije desilo meni.nije se desilo nikome,ni meni bliskom,niti sam negde cula ili procitala,jednostavno sam vise puta pomislila na to,pa me interesuje sta vi misllite
recimo vidite odjednom ,ili vam se obrati neko ko je pokojni,ne u snu,vec ovako na javi,ili cujete neki glas jasno ,koji nema sanse da cujete
da li bi ste ubedjivali okolinu da se to stvarno desilo,ili bi ste potrazili pomoc psihijatra,jer znate da ste prolupali?
ja znam da bih potrazila pomoc,jer ne verujem u onostrano
a vi?
jos jednom,nisam flipnula,ne brinite :)

pre nego sto pitam,moram da naglasim da se ovo nije desilo meni.nije se desilo nikome,ni meni bliskom,niti sam negde cula ili procitala,jednostavno sam vise puta pomislila na to,pa me interesuje sta vi misllite
recimo vidite odjednom ,ili vam se obrati neko ko je pokojni,ne u snu,vec ovako na javi,ili cujete neki glas jasno ,koji nema sanse da cujete
da li bi ste ubedjivali okolinu da se to stvarno desilo,ili bi ste potrazili pomoc psihijatra,jer znate da ste prolupali?
a vi?

Nisam sigurna da to tako funkcioniše kako si zamislila, jer to posmatraš iz sadašnjeg stanja svesti, a kada do toga dođe onda ta svest više ne postoji, nego je izmenjena.

slazem se sa em
ovako povrsno svako moze da tvrdi sta bi radio, ali ja i za mnogo bezazlenije stvari uopste ne mogu da tvrdim da bih ja to garant ovako ili onako
prosto neke situacije te izmene, pa nemas pojma kako bi dok ti se ne dese

posebno u ovoj situaciji,koja je ekstrem u smislu koji je em spomenula, promene svesti

a vi?

Ne bih nikom nista rekla, niti bih bilo koga pitala, jer znam da objasnjenja nema.
Ne bih odmah ni potrzila strucnu pomoc, vec bih malo pricekala da vidim da li sve ostaje samo na tome ili mi se kao Tarot Milanu jos ponesto „javlja“... :)
Vidis kako je on svoje ludilo lepo unovcio. :D

a vi?

Могу ти рећи да сам неколико пута видела људе који су двојници а везе немају једни са другима. Тако да бих прво то помислила, да неко само неодољиво личи на неког ко није је жив, или да му/јој је чак брат, син/сестра, ћерка.

Читала сам једну књигу о паралелним световима. Могу ти рећи да ми није било свеједно да заспим након ње, не зато што верујем у то него зато што је помало језиво и у машти.
А не бојим се смрти, нити ме је та тема икада окупирала.
Рекла бих, другарицама. Ионако им све истртљам :lol:

- - - - - - - - - -

Mоја другарица је возила кола и учинило јој се да у колима која јој иду у сусрет види себе. А није флипнула :lol: :heart:

Hahahaaa
Ja jednom u miloceru stala pred onim ogledalom na putu,trebala sam da propustim vozilo iz suprotnog smera.u ogledalu videla opel kockicu,al druge boje,pa se zapanjeno nagnula napred da vidim svoju haubu koja je crvene boje.i kao,jao kako se to vidi druga boja???
Jbg,onaj deciji glupavi deo mene nekako uvek trci ispred onog koji nosi mozak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back