Čovek bez imena
Ističe se
- Poruka
- 2.893
Sveki uzela nedavno novu rernu, ima onaj krematorijum, platila 80.+ iljada
Pitam je i kakav je krematorijum? -Pa ne znam nisam jos probala.(A ima je jedno 3-4 godine)![]()
Valjda čekaju Panteliju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitam je i kakav je krematorijum? -Pa ne znam nisam jos probala.(A ima je jedno 3-4 godine)![]()

Imam ja candy plocu
Odlicna je
Ja imam onu koja ima tri ta kruga za kuvanje, a jedan se podesava po velicini.
Sveki je uzela istu posle mene i obe smo zadovoljne
A koristim je svaki dan, obilato. Evo vec skoro 10 godina.
Rerna i ostali uredjaji u kuhinji su mi Ariston
- - - - - - - - - -
Ovo ti uopste nije skupo.
Ako su oba zajedno 41.000?
Pitam je i kakav je krematorijum? -Pa ne znam nisam jos probala.(A ima je jedno 3-4 godine)
- - - - - - - - - -
PS. Ja sam moju rernu juce otvorila da izvadim tepsiju, da pravim kolac sa visnjama, i morala sam paucinu prvo da skinem![]()
Ja sam uzela odvojeno, jer nisam htela da se saginjem kada koristim rernu. Ovako mi je lakše.Zbog cega ljudi masovno uzimaju ploce i ugradne rerne? Zar nije jednostavnije uzeti sporet sa ravnom plocom? Nije mi najjasnije, jer bas ima dosta cimanja.
jel imamo temu na kojoj bi pisali o popustima u radnjama?
Zbog cega ljudi masovno uzimaju ploce i ugradne rerne? Zar nije jednostavnije uzeti sporet sa ravnom plocom? Nije mi najjasnije, jer bas ima dosta cimanja.
Ja sam uzela odvojeno, jer nisam htela da se saginjem kada koristim rernu. Ovako mi je lakše.
Zene,
Imam pitanje.
Izgleda je Bec prevagnuo.
Pa me zanima sta predlazete da obidjemo?
Idemo na dva nocenja
Nasli smo neki hotel na bookingu, ako imate neki predlog i oko smestaja pisite?
Spa na Oberli
Sta te zanima da vidis?
- - - - - - - - - -
Smestaj ti je nebitan, Bec je mali
idemo dva dana da se opustimo... bez cilja...Pitam se da l da se oshisham...malo mi nedostaje moja cupava kovrdjava konjska griva...s druge strane, ko ce to susiti...

Nismo... mislim negde jesmo, ali se ne secam, bas davno bejaseako niste bili ranije, onda klasika turisticke landmarks-schonbrun (zoloski vrt je fantastica, a sve je tu na jednom mestu), belvedere, hofburg, st.stephen platz

pa senbrun obavezno,mozes na dunavski toranj,pa vidis bec od gore,panoramu.mada bih se ja provozala i onim tockom u prateru,uvek je lepo videti panoramu nekog grada
ako ces da troskaris,onaj pandorf je meni bio tesko razocarenje,ali trzni centar piramida je bio super
- - - - - - - - - -
nego ja imam pitanje.koliko sad kosta luksuz da ti pauk odnese kola?znam da ide po tezini,ford fokus je u pitanju
dodje mi da zadavim dete
- - - - - - - - - -
kakvo crno sisanje,uzivaj u dlakama,kad vec mozes![]()
Nismo... mislim negde jesmo, ali se ne secam, bas davno bejase
Zooloski vrt me ne privlaci... ja ne zna sta je vama ljudima (odraslim) i zoovrtu?
Ja tamo idem iskljucivo zbog dece
Mene je mm vodio i u Rimu u zoovrt
I sad da cuje sigurno ce hteti
Ja to uopste ne kontam![]()
Toranj me zanima.
Tocak djene djene, deci sam to obecala sledece godine u Lidu, ove su izabrali seaworld... life... kakogod...
Pandorf me ne zanima ali je mm pomenuo danas da mozemo u povratku svratiti... ajde... moze... mogu ja i da sedim i pijem kafu tamo meni ce biti super...
Nesto nisam za soping...
Pauk... moj tata ono platio preko 20.iljada

sta je to sofitel?Bolje je otici u Sofitel na kafu, ima lep panoramski pogled. Umesto tornja i tocka
- - - - - - - - - -
Zoloski vrt, Senburn, Belvedere i botanicka basta, Stadt park, Kvart muzeja...

sta je to sofitel?
i meni se ide u bec
Oberla je brdo iznad Beca i ima divan spa. 17 evra je 3 sata, koliko se secam. Narocito lepo zimi.
- - - - - - - - - -
Lanac hotela koji obicno kupuje oblakodere sa prelepim pogledom. Taj u Becu je na kanalu
Oberla je brdo iznad Beca i ima divan spa. 17 evra je 3 sata, koliko se secam. Narocito lepo zimi.
- - - - - - - - - -
Lanac hotela koji obicno kupuje oblakodere sa prelepim pogledom. Taj u Becu je na kanalu