Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja candy plocu
Odlicna je
Ja imam onu koja ima tri ta kruga za kuvanje, a jedan se podesava po velicini.
Sveki je uzela istu posle mene i obe smo zadovoljne
A koristim je svaki dan, obilato. Evo vec skoro 10 godina.

Rerna i ostali uredjaji u kuhinji su mi Ariston

- - - - - - - - - -

Ovo ti uopste nije skupo.
Ako su oba zajedno 41.000?

Sveki uzela nedavno novu rernu, ima onaj krematorijum, platila 80.+ iljada :(
Pitam je i kakav je krematorijum? -Pa ne znam nisam jos probala.(A ima je jedno 3-4 godine) :lol:

- - - - - - - - - -

PS. Ja sam moju rernu juce otvorila da izvadim tepsiju, da pravim kolac sa visnjama, i morala sam paucinu prvo da skinem :rumenko:

pa da, okej je cijena
nema krematorijuma doduse
al prilicno sam sigurna da skorije necemo nikog kremirat u kuhinji : )))

nemam volje da otvaram novu temu.ali volela bih da je imamo
nema veze,ovde cu napisati
ako nekome trebaju novi jastuci,oni manji,50x70,ako se u rodi uzmu dva komada,oba su 699 din
i jos je super u rodi,celjske mesnine,prsut,slajs,pakovanje od pola kile.ako se uzmu dva pakovanja,kilo izadje 1199 din

Ja sam uzela odvojeno, jer nisam htela da se saginjem kada koristim rernu. Ovako mi je lakše.

iz istog ovog razloga sam i ja uzela odvojeno...u ovim godinama oću d apazim na svoja leđa...
a nije komplikovano jer će majstor da ugradi kad bude ugrađivao kuhinju...sve sam organizovala...

i mene su rerna i šporet posebno ugradni koštali 31.000,00....što smatram da je totalno povoljno...

pa senbrun obavezno,mozes na dunavski toranj,pa vidis bec od gore,panoramu.mada bih se ja provozala i onim tockom u prateru,uvek je lepo videti panoramu nekog grada
ako ces da troskaris,onaj pandorf je meni bio tesko razocarenje,ali trzni centar piramida je bio super

- - - - - - - - - -

nego ja imam pitanje.koliko sad kosta luksuz da ti pauk odnese kola?znam da ide po tezini,ford fokus je u pitanju
dodje mi da zadavim dete

- - - - - - - - - -

Pitam se da l da se oshisham...malo mi nedostaje moja cupava kovrdjava konjska griva...s druge strane, ko ce to susiti...

kakvo crno sisanje,uzivaj u dlakama,kad vec mozes :zaljubljena:

ako niste bili ranije, onda klasika turisticke landmarks-schonbrun (zoloski vrt je fantastica, a sve je tu na jednom mestu), belvedere, hofburg, st.stephen platz
Nismo... mislim negde jesmo, ali se ne secam, bas davno bejase :)
Zooloski vrt me ne privlaci... ja ne zna sta je vama ljudima (odraslim) i zoovrtu? :lol:
Ja tamo idem iskljucivo zbog dece
Mene je mm vodio i u Rimu u zoovrt
I sad da cuje sigurno ce hteti
Ja to uopste ne kontam :lol:
pa senbrun obavezno,mozes na dunavski toranj,pa vidis bec od gore,panoramu.mada bih se ja provozala i onim tockom u prateru,uvek je lepo videti panoramu nekog grada
ako ces da troskaris,onaj pandorf je meni bio tesko razocarenje,ali trzni centar piramida je bio super

- - - - - - - - - -

nego ja imam pitanje.koliko sad kosta luksuz da ti pauk odnese kola?znam da ide po tezini,ford fokus je u pitanju
dodje mi da zadavim dete

- - - - - - - - - -
kakvo crno sisanje,uzivaj u dlakama,kad vec mozes :zaljubljena:

Toranj me zanima.
Tocak djene djene, deci sam to obecala sledece godine u Lidu, ove su izabrali seaworld... life... kakogod...
Pandorf me ne zanima ali je mm pomenuo danas da mozemo u povratku svratiti... ajde... moze... mogu ja i da sedim i pijem kafu tamo meni ce biti super...
Nesto nisam za soping...

Pauk... moj tata ono platio preko 20.iljada

Nismo... mislim negde jesmo, ali se ne secam, bas davno bejase :)
Zooloski vrt me ne privlaci... ja ne zna sta je vama ljudima (odraslim) i zoovrtu? :lol:
Ja tamo idem iskljucivo zbog dece
Mene je mm vodio i u Rimu u zoovrt
I sad da cuje sigurno ce hteti
Ja to uopste ne kontam :lol:

Toranj me zanima.
Tocak djene djene, deci sam to obecala sledece godine u Lidu, ove su izabrali seaworld... life... kakogod...
Pandorf me ne zanima ali je mm pomenuo danas da mozemo u povratku svratiti... ajde... moze... mogu ja i da sedim i pijem kafu tamo meni ce biti super...
Nesto nisam za soping...

Pauk... moj tata ono platio preko 20.iljada

20 hiljada???:sad2:
pa ebem ti
a sad u oktobru treba da mu platim registraciju...
toranj ti je kao kafic,sedis uz prozor i ceo taj gore prostor se okrece u krug.a ti gledas gore tacno ti je napisano iznad stola gde si trenutno okrenut i sta gledas
nije neki spektakl,ali ja volim grad da vidim od gore i sa vode
meni belvedere bio nezanimljiv.al u sembrunu smo imali savrsenu vodickinju,totalno me navukla na pricu o njihovoj carici sisi,gledala sam posle par filmova i dosta citala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back