Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci nije se pokvarila.ja ovu masinu imam sto godina.stavim ves,kad zavrsi izvadim,nikad ne razmisljam koliko pere.sad znam kad sam stavila i cekam da obesim.ovi moji su ostavili ves letos preko noci u masini i sad kad se osusi,smrdi na budj.potopila sam danas u sirce i sad ponovo oprala da vidim hoce li biti efekta

Znaci nije se pokvarila.ja ovu masinu imam sto godina.stavim ves,kad zavrsi izvadim,nikad ne razmisljam koliko pere.sad znam kad sam stavila i cekam da obesim.ovi moji su ostavili ves letos preko noci u masini i sad kad se osusi,smrdi na budj.potopila sam danas u sirce i sad ponovo oprala da vidim hoce li biti efekta

Potopi u omeksivac
Kontam to je najjace

Zato ja sve perem preko dana
Ne volim da mi stoji ni pola sata u masini

U DM-u imaš ovaj dodatak deterdžentu, za sportsku odeću. Probaj, možda pomogne.

HU_04052400034983_Heitmann_akt%C3%ADv_oxig%C3%A9nes_mos%C3%B3adal%C3%A9k_sportruh%C3%A1zathoz_T774.png_org

Za sta to sluzi?
Meni treba da izvuce taj smrad.
Obesila sam ves napolju,bilo bi super da ima sunca,videcu kad se osusi dal ce da se oseca.
Pa ako treba jos cu jednom da ga potopim u sirce i operem.ako ne pomogne ,morace u kantu
A bas mi zao,to su samo majice iz amerike koje je doneo sin.nista drugo,al ih ima dosta i on ih jako voli

Za sta to sluzi?
Meni treba da izvuce taj smrad.
Obesila sam ves napolju,bilo bi super da ima sunca,videcu kad se osusi dal ce da se oseca.
Pa ako treba jos cu jednom da ga potopim u sirce i operem.ako ne pomogne ,morace u kantu
A bas mi zao,to su samo majice iz amerike koje je doneo sin.nista drugo,al ih ima dosta i on ih jako voli

Skida fleke i uklanja neprijatne mirise.

Ma nije to za to
Inace nikad u zivotu nisam koristila nista za kamenac.danas sam prvi put stavila sodu bikarbonu.al sad citam,to se stavlja kad se pere na 90.ja skoro nista na 90 ne perem
Mi ne nosimo beli ves,a i posteljina mi nije bela,a i nju i peskire cesto menjam,pa ne vidim razlog da iskuvavam

Ma nije to za to
Inace nikad u zivotu nisam koristila nista za kamenac.danas sam prvi put stavila sodu bikarbonu.al sad citam,to se stavlja kad se pere na 90.ja skoro nista na 90 ne perem
Mi ne nosimo beli ves,a i posteljina mi nije bela,a i nju i peskire cesto menjam,pa ne vidim razlog da iskuvavam

Jeste :p

- - - - - - - - - -

U suštini, veš se usmrdeo jer su se namnožile bakterije, dugo vremena je stajao vlažan, treba ti neko sredstvo za dezinfekciju.

sareni ves se ne smije ostavljati preko noci u masini, bijeli moze opusteno i 2 dana da se ne usmrdi...
a vjerovatno ti je slabija masina ili detedzent, dok nismo poceli kupovati deterdzent u njemackoj nismo ni imali kvalitetno opranu odjecu...

nestao je smrad na budj.ali videcu kako je kad pocne da nosi majicu,pa kad se majica na njemu zagreje
ali to potapanje u alkoholno sirce je super

- - - - - - - - - -

Ispruži se ponekad.:per:
bolje reci,mogla bi nekad da se skupis
vratices se sa svim osim sa tim sto ti treba :lol:

ne ulazim,okacio mi muz sliku po svim dmovima,ko sto smo okacili od klinca po kladionicama

Ja kao hodajuca reklama za DM... :)
Znaci, Smokvo, imas u DM parfem za ves. :D Normalno stavis deterdzent, a ovo samo dodas umesto omeksivaca. Imas od raznih firmi. Najpovoljnija je njihova robna marka Denk mit.

Malo mi je lepsi onaj boje kajsije, ali i ovaj lepo mirise. Male su flasice, jer se i malo stavlja.

C52DB1F5-7782-4C9A-A8C1-90B38A7FD46A.jpeg

ovo potpuno menja omeksivac ili je samo mirisni dodatak? ok, znam da sad nije popularna ta hemija i to, ali ja obozavam da mi ves mirise i stavljam omeksivac, zabole me za hemiju.
ali bih da probam i nesto novo.
nesto divlje :))

ovo potpuno menja omeksivac ili je samo mirisni dodatak? ok, znam da sad nije popularna ta hemija i to, ali ja obozavam da mi ves mirise i stavljam omeksivac, zabole me za hemiju.
ali bih da probam i nesto novo.
nesto divlje :))

Ves sa ovim mirise ne samo pola sata nakon pranja, vec po nekoliko dana i duze. Sama to ni ne osetim vise, jer sam se vremenom navikla na taj svezi miris, ali me drugi cesto pitaju kako mi garderoba tako lepo mirise.
Sto se tice omeksivaca ja ga ne stavljam kad koristim ovo i opet mi ves bude mekan. Bas cu pogledati sta pise na njemu kad dodjem kuci.
Znam da treba da se samo 3 puta prsne sa tim, ali onako do kraja pritisnes, gore ima mali otvor i dovoljno je. Toga se secam sa upustva.
A kosta 1€.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back