Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto kao kad vi kupujete neke šminku, pa vam je bitan kvalitet, a ne koje je samo boje....šo je leep, al je leppp...ako je umete same, onda odete kod profesionalca..msm, da vas našminka...

- - - - - - - - - -

Ne primate se samo na reklamu.

- - - - - - - - - -

Msm, da xiaomi ili tako neka firma, možda huawei, ima uloženih 0% u marketning, a prodaja telefona im je recimo na trećem mestu na tržištu..i to im je reklama..kad ih pitaju..pa mi ulažemo u proizvod, to nas prodaje, a ne marketing...

Poslednja izmena:
majok, meni je potpuno nebitno da l je neki najnoviji model. koleginica ima s8 i meni je bas potaman, lep, malo onaj ekran zaobljen, nije mnogo velik, bas mi se svidja

Lak za slomiti, taj zaobljeni ekran
I nepraktican
Sve koje znam da ga imaju su slomile ekran i zale se na njega.

Mm ima X jos od kako je izasla
Sto se tice funkcija, ovo sto nama treba, sve je isto, ali su slike brutalne, neuporedivo bolje od svih

Isto kao kad vi kupujete neke šminku, pa vam je bitan kvalitet, a ne koje je samo boje....šo je leep, al je leppp...ako je umete same, onda odete kod profesionalca..msm, da vas našminka...

- - - - - - - - - -

Ne primate se samo na reklamu.

- - - - - - - - - -

Msm, da xiaomi ili tako neka firma, možda huawei, ima uloženih 0% u marketning, a prodaja telefona im je recimo na trećem mestu na tržištu..i to im je reklama..kad ih pitaju..pa mi ulažemo u proizvod, to nas prodaje, a ne marketing...

ja seldeci koji budwm uzela bice xiaomi, oni su dibri, tako raja kaze...tjah odnos cene i kvalireta.

Lak za slomiti, taj zaobljeni ekran
I nepraktican
Sve koje znam da ga imaju su slomile ekran i zale se na njega.

Mm ima X jos od kako je izasla
Sto se tice funkcija, ovo sto nama treba, sve je isto, ali su slike brutalne, neuporedivo bolje od svih

@...
Teoretski x ima bolje slike (na stranu kako se recenzije prave) i to je kao i sve, stvar ukusa..ali je s8, 9 blize onome sto tvoje oko vidi (iako fotke deluju isprano, izbledelo)...fotke s x-a jesu bolje na prvi pogled, ali nakon kraceg vremena oci traze da skrenu pogled, jer nije prirodno ocima da gledaju u preteranu saturaciju, idealizovanu boju,...

ja seldeci koji budwm uzela bice xiaomi, oni su dibri, tako raja kaze...tjah odnos cene i kvalireta.

I ova rajka kaže tako :lol:
Brz, lep, baterija traje neverovatna dva dana aktivnog korišćenja, kad ga slabije koristim, zaboravim kad sam ga punila.

- - - - - - - - - -

Za ono što meni treba ne da je dovoljan nego i više nego dovoljan.
A nema ona samsungova šizofrena cepanja, na čemu sam najzahvalnija :lol:

I ova rajka kaže tako :lol:
Brz, lep, baterija traje neverovatna dva dana aktivnog korišćenja, kad ga slabije koristim, zaboravim kad sam ga punila.

- - - - - - - - - -

Za ono što meni treba ne da je dovoljan nego i više nego dovoljan.
A nema ona samsungova šizofrena cepanja, na čemu sam najzahvalnija :lol:

imaju onaj za gejmere, na njega sam bacila kibic. ogroman je (ja volim velike telefone i bas me briga sto nece da mi stane u ruku :lol:), a moze da se nadje za 25 hiljada.

Bolje vas nasla :zag:
@...
Teoretski x ima bolje slike (na stranu kako se recenzije prave) i to je kao i sve, stvar ukusa..ali je s8, 9 blize onome sto tvoje oko vidi (iako fotke deluju isprano, izbledelo)...fotke s x-a jesu bolje na prvi pogled, ali nakon kraceg vremena oci traze da skrenu pogled, jer nije prirodno ocima da gledaju u preteranu saturaciju, idealizovanu boju,...
Za ono sto meni treba, za posao, je idealan ;) :)

Za ono sto meni treba, za posao, je idealan ;) :)

Ne interesuje me za sta tebi treba...generalno sam se nadovezala na tvoju izjavu u vezi brutalne slike, neuporedivo bolje od svih (ima jeftinijih i starijih modela s boljom kamerom od x i s8, nije sve u pikselima, marki i ceni)
Za posao je sasvim svejedno koji tel koristis, sem ako su u pitanju spec. profesije sa spec. zahtevima (vatrogasci, gradjevinari...)

Ne interesuje me za sta tebi treba...generalno sam se nadovezala na tvoju izjavu u vezi brutalne slike, neuporedivo bolje od svih (ima jeftinijih i starijih modela s boljom kamerom od x i s8, nije sve u pikselima, marki i ceni)
Za posao je sasvim svejedno koji tel koristis, sem ako su u pitanju spec. profesije sa spec. zahtevima (vatrogasci, gradjevinari...)

Neuporedivo bolje od bilo kod tel koji sam koristila

eo...imate na netu... jabookica prebacila 115. iljda milijardi prihoda....ne zna se....wow, ebu kewu na estetiku..okej sfe.....ali u u prodaji telefona,ne po prihodima, prešišao ih jedan običan huawei...

Ljudi, koji je realan džeparac za dečaka od 12 godina?
Juče nam je klinac tražio da zarađuje za džeparac, da mu damo neke poslove da radi po kući ili oko kuće, ali mi je to previše poslovan odnos.
Pohvalno je što ne traži da mu padne sa neba pa bih najradije našla neku sredinu. Npr. da dobija džeparac dok je škola ok i završava svoje obaveze.
Šta vi mislite? Volela bih da čujem mišljenje što više ljudi i svaka ideja je dobrodošla.

- - - - - - - - - -

Zaboravih da napišem. Ja sam razmišljala o 1.000 dinara.

Ljudi, koji je realan džeparac za dečaka od 12 godina?
Juče nam je klinac tražio da zarađuje za džeparac, da mu damo neke poslove da radi po kući ili oko kuće, ali mi je to previše poslovan odnos.
Pohvalno je što ne traži da mu padne sa neba pa bih najradije našla neku sredinu. Npr. da dobija džeparac dok je škola ok i završava svoje obaveze.
Šta vi mislite? Volela bih da čujem mišljenje što više ljudi i svaka ideja je dobrodošla.

- - - - - - - - - -

Zaboravih da napišem. Ja sam razmišljala o 1.000 dinara.

Pa bas lepo sto hoce da radi i zaradi. Sto da ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back