Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zato i kažem da najviše vredi dobar majstor, onda komotno može da se uleće u kupovinu polovne ili šanirane tehnike.

A da se nadovežem na post munjolikog brata, čak i kad nešto novo, što je pod garancijom, rikne, može se desiti da se na otklanjanje kvara čeka mesecima, ono dok stigne rezervni deo. U takvim situacijama obično se ljudi i našale "sad će, samo da doplovi brod sa kontejnerom iz Kine". Znači tu nešto škripi kad je reč o logistici, ili je problem u samom prodajnom lancu, ono kad distributere zabole, kad idu linijom uvaliću to što imam na lageru, a za potražnju me baš briga, o tome ćemo kad se rasproda postojeće.

Kako se zovu oni u Dumitorskoj, msm da je tamo....tamo su dobre cene i imaju na lageru..msm da se zove BC cetar tako nešto...kad ovde kupujem, onda tamo kupujem lapove..
BC Group se je naziv firme, sad sam pogledao

Poslednja izmena:
ja sam pribavila sebi polovni mlin za kafu u kome meljem susam i lan i samo za to mi i treba, u radnji nov je 1800. ali ne znam dal bih smela bas polovnu masinu ili sporet...ove sitnije stvari ok, ali vece stvari ybg 5 godina garancije je ipak garancija.

- - - - - - - - - -

taj mlin konkretno sam platila 500 dinara. tako da.mi je skroz isplativo...ali kazem masinu, sporet, friizder vec ne bih, jer to i polovno kosta, a nema garanciju.
Ja sam imala polovnu mašinu, iz inostranstva, radila je neprekidno pet godina, menjani lageri, pumpa za vodu i ležište za filter, ali to smo mi zeznuli...

E, da imam tako lepuškastu gazdaricu i ja bih radio kao tvoj šporet, danima i noćima... :rumenko: :)))

:ok: Eto primera tenhike koja dobro šljaka, koja je pouzdana.

Haha, pa da, sigurno je zbog mene.
Dobar šporet, ali muka za servis, nema ga više kod mene..

Mene kad bi pekli i sekli ne bih uspela da kazem koje su mi marke kucni uredjaji
Prilicno sam sokirana kako vi to sve pamtite

ja uvek pamtim i koje sam imala i koje imam

alfaplam sporet

wirpul masina za ves

beko frizider

zelmer usisivac, poljski radi se po bosovoj licenci

bos stapni

fep mlin za kafu

filips pegla i obican mikser, mada to imam godinama slabo se druzim sa peglom

e bojler ne znam..ne pise nigde marka :evil: a u prethodnom stanu sam imala ariston bojler. a usisivac je bio qvadro :zplez:

fen nemam plasum se fenova

imala sam i elin frizider vix usisivac, sloboda mini sporet, beko sporet :lol: beko zamrzivac, davno samsung dvd, filips tv puta 2, jos davnije omega video rekorder, kamakraun tv kao dete...jel ti nije vise dobro :zcepanje: naravno imali smo gorenje frizider i zamrzivac kad sam bila dete i sloboda usisivac.:zper:

- - - - - - - - - -

titan ricna masina za mlevenje oraha, ona od babe. :zplez:

- - - - - - - - - -

altos sark komp :rotf:

- - - - - - - - - -

bila je tu i masina gorenje, pa virpulova, beko, sad opet virpul...a dvoumila sam se izmedju nje i indesit. mozda je trebalo indesit, jer je jeftinija bila :think:

a u dva stana je bio magnohrom bojler, na vracaru i na bb u kupatilu mi je bila armal slavina za kadu, a minoti u kuhinji i za lavabo. na bb mi je diplon slavina bila za.lavabo sad su obe minoti...ali ziva cu se pojesti sto ne mogu da se setim marku haube koju je imala moja keva. ona hauba za lokne. :zcepanje:

ja uvek pamtim i koje sam imala i koje imam

alfaplam sporet

wirpul masina za ves

beko frizider

zelmer usisivac, poljski radi se po bosovoj licenci

bos stapni

fep mlin za kafu

filips pegla i obican mikser, mada to imam godinama slabo se druzim sa peglom

e bojler ne znam..ne pise nigde marka :evil: a u prethodnom stanu sam imala ariston bojler. a usisivac je bio qvadro :zplez:

fen nemam plasum se fenova

imala sam i elin frizider vix usisivac, sloboda mini sporet, beko sporet :lol: beko zamrzivac, davno samsung dvd, filips tv puta 2, jos davnije omega video rekorder, kamakraun tv kao dete...jel ti nije vise dobro :zcepanje: naravno imali smo gorenje frizider i zamrzivac kad sam bila dete i sloboda usisivac.:zper:

- - - - - - - - - -

titan ricna masina za mlevenje oraha, ona od babe. :zplez:

- - - - - - - - - -

altos sark komp :rotf:

- - - - - - - - - -

bila je tu i masina gorenje, pa virpulova, beko, sad opet virpul...a dvoumila sam se izmedju nje i indesit. mozda je trebalo indesit, jer je jeftinija bila :think:

koliko si ti to menjela aparata...:eek:

ja za 20 godina samo 2 veš mašine...prva bila polovna...drugu kupila pre 12 godina gorenje,al bez kompujktora,samo manual i samo smo 2 puta čistili filter...

koliko si ti to menjela aparata...:eek:

ja za 20 godina samo 2 veš mašine...prva bila polovna...drugu kupila pre 12 godina gorenje,al bez kompujktora,samo manual i samo smo 2 puta čistili filter...

ja to pisem od detinjstva marke. :lol: a meni je beko brzo crkla...cim je isteklo 5 godina garancije otegla papke, a to se poklopilo sa selidbom. al zato im je frizider ekstr da ga ne ureknem. za sporete sam rekla...stajali su u cajnoj kuhinji i valjda sto nije bila dobra ventilacija crkavali, ne znam stvarno.

I ja Bosch najviše volim. Naročito za sudomasine i veš mašine.
Gorenje ne volim, čula sam da su sudomasine zapravo Midea i to sam čula za Gorenje, Candy i sličan cenovni rang.
Whirlpool od kada je krenuo da se proizvodi u nekoj Ukrajini mnogo je skrenuo u lošem pravcu.

Slično kao za automobile, taj i taj rang cena silazi sa iste trake negde u Češkoj. Samo lepe razne marke, po pravilu francuske.
Peglu imam veoma dobru, mogu da pogledam marku, nikada se nije zalepila, para radi sjajno, peglam stofane i vunene suknje, samo pritisnem paru i sklonim, ne vučem uopšte.

Blender mi je nasušna potreba i primećujem razliku. Svekar mi je dao neki Tefal da se poslužim 600W, to je toliko slabo da se motor oseća na nagoreno nakon 30 sekundi.
Od povoljnijih super je Rassell Hobbs, crvene boje sa staklenom posudom. Taj je lepo služio.
Super je i Avent Baby cook, radi tri puta dnevno, kuva, blenda, čak i za nas blenda brzo i lako a čišćenje se ne oseti.

Manje više ja bih birala bez mnogo digitalnih zvrcki i što jednostavnije ako gledam da pristedim. Čini mi se da kada ode automatika neretko može da se baci.

za mleko te ne zezam, nanesi ga pre mazanja marmeladom, za pcele, malo da :)
ali mirise na km, racunam da mogu vrlo lako da pobrkaju smokvu i cvet bagrema, recimo :D
:zag:

mene danima na terasi na poslu proganja jedna pcela, ubedjena sam da je jedna ista. saceka da izadjem i evo je posle par min, leti okolo, sleti ponekad na precku od stolice i tako..iskljucivo na moju stolicu i iskljucivo leti kod mene, gde god da sednem.
ja se istripovala da nije zbog cveca na haljini, ali ne,isto se ponasa sta god da obucem. sad sam digla ruke i nedostaje mi ako je nema kada izadjem na cigaretu, sve se osvrcem gde mi je ortakinja.
iako ne znam sta oce od mene :(

za mleko te ne zezam, nanesi ga pre mazanja marmeladom, za pcele, malo da :)
ali mirise na km, racunam da mogu vrlo lako da pobrkaju smokvu i cvet bagrema, recimo :D
:zag:

mene danima na terasi na poslu proganja jedna pcela, ubedjena sam da je jedna ista. saceka da izadjem i evo je posle par min, leti okolo, sleti ponekad na precku od stolice i tako..iskljucivo na moju stolicu i iskljucivo leti kod mene, gde god da sednem.
ja se istripovala da nije zbog cveca na haljini, ali ne,isto se ponasa sta god da obucem. sad sam digla ruke i nedostaje mi ako je nema kada izadjem na cigaretu, sve se osvrcem gde mi je ortakinja.
iako ne znam sta oce od mene :(

Мене су прогањале једном на мору, никако да провалим у чему је фора, само на мене лете.

Туширам једног дана дете, а она гледа у мој шампон и каже: Мама, мислим да знам засто те јуле пцеле...

А на шампону, за неписмене, нацртано саће, био је са медом :rumenko:

Зато провери свој шампон :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back