Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gradjena sam kako sam gradjena, prihvatila sebe takvu i zadovoljna sam. Sa 40 godina starosti, moglo bi to bolje. Sa mojim nacinom zivota, odlicna sam. A i ukapirala sam da je vecina "dobronamernih" komentara zapravo cista pakost, zloba i ljubomora. Kome se ne svidja, neka nadje ono sto mu je oku drago videti, mene neka preskoci.
No, blago tebi. Kada god imas problem sa probavom, ti lepo na forum i opalaaa trk u wc. Svaka cast, mislim da ti 2/3 planete zavidi zbog toga :D.

ženska, nemam pojam kako izgledaš, ne znam zašto to povezjuješ sa mojim staaavom i projojektuješ se, ja svraaćaaaam na ovaaj pttF često, ali uglaaaaaavom na teme, nekadaa da zeezyyym, nekddaa ozb,
Kao traget što tripuješ, retko na fotke odeem...baqš retko..

Da li sopstveno telo doživljavate kao fizikus sklon gojaznosti ili ne? Da li sebe maltertirate ili ne? Koji je poriv?
I šta radite po tom pitanju? Meni je alarmantno kada ženske koje su fizički morževi umišljalju da su extra ribe, a žaaaaalosno je kada ženske nemaju obline, izgledaju (liče)na ofucanog štakora..
Nijedna krajnost za moj pojam nije zdrava, ono kada se sa tim susrećem, svaka to potvrdi...Bilo da je i po mojoj proceni kao nilski konj ili šta god..
Šta vas stimuliše(ako izumemo da će svi napisati kada se kače na društvene mreže-da to nije zbog okoline, ali ipak žele da se prezentuju okolini ( da ne ulazim u to koji vam Q i gde se kačite), koje ljudi vide/ na forumu kao i u životu) Forrrum je forma gde vas svi vide, i serre mi se kada povremeno naletim na fotke/to ne radim često/ i onda se nešto preseravaate...Brate kaači na fb ii imaj 20 frenodddvaa, ili luduj na insstagramu i ponašaaj se sshodno tome..

Stameno sam vitka i ima me za (u)stipnut!
Jedem raznovrsno, po zeljama mi...ne kacim se po drustvenim mrezama, sem ponekad na forumu iz meni zabavnih pobuda...

Stameno sam vitka i ima me za (u)stipnut!
Jedem raznovrsno, po zeljama mi...ne kacim se po drustvenim mrezama, sem ponekad na forumu iz meni zabavnih pobuda...

ma oket, ti si poznata ovde da sve naajispravnije pišeš, najisspravnije izgledaš, naajispravnije kopiraaš mišljenja umnih ludi...i ti skroz ispravna za i mnogoumna nikicaa :lol:, za razlku i u odnosu nas pritupaste, jer nemamo potrebu nikogaaa da faasciniramo (((: ili neke bar ofrlje, znaači im :lol:

Da li sopstveno telo doživljavate kao fizikus sklon gojaznosti ili ne? Da li sebe maltertirate ili ne? Koji je poriv?
I šta radite po tom pitanju? Meni je alarmantno kada ženske koje su fizički morževi umišljalju da su extra ribe, a žaaaaalosno je kada ženske nemaju obline, izgledaju (liče)na ofucanog štakora..
Nijedna krajnost za moj pojam nije zdrava, ono kada se sa tim susrećem, svaka to potvrdi...Bilo da je i po mojoj proceni kao nilski konj ili šta god..
Šta vas stimuliše(ako izumemo da će svi napisati kada se kače na društvene mreže-da to nije zbog okoline, ali ipak žele da se prezentuju okolini ( da ne ulazim u to koji vam Q i gde se kačite), koje ljudi vide/ na forumu kao i u životu) Forrrum je forma gde vas svi vide, i serre mi se kada povremeno naletim na fotke/to ne radim često/ i onda se nešto preseravaate...Brate kaači na fb ii imaj 20 frenodddvaa, ili luduj na insstagramu i ponašaaj se sshodno tome..
Samo sam prvi deo razumela pitanje, ovo ostalo neartikulisano necu ni da probam da razumem....Budibogsnama kolko jeda

Da odgovorim na taj prvi deo,
Jedem sta ocu kad ocu kako ocu....jer hocu tako

Домаћице, битно је да је на пару и да је лакша, квалитет је отприлике ту негде, не дај та те заварају "марке", јер код нас свакако стиже само трећеразредно ђубре.

Једино је цена иста као на Западу.

Домаћице, битно је да је на пару и да је лакша, квалитет је отприлике ту негде, не дај та те заварају "марке", јер код нас свакако стиже само трећеразредно ђубре.

Једино је цена иста као на Западу.
Podrazumeva se da je na paru. A sad, lakša, teža, to ne znam, ionako ću naručiti da mi donesu.

sta mislite o vox tehnici. videla sam neki blender 3200 je....dzabe 600 w, al da se ne zahebem?

Vox kao firma je kao i sve druge, blender nije neka investicija, iako par hiljada nije mala suma, ali da kupuješ neki ozbiljniji i skuplji njihov uređaj i ako bi to ne daj bože riknulo suočila bi se sa petljancijom oko realizovanja reklamacije, kao i kod drugih. Postoje neke procedure popunjavanja garantnog lista, za početak, a u slučaju kvara i ovlašćeni servis sprovodi neku istragu kako i zašto, i imaju čitav niz spremljenih trikova da reklamaciju odbiju, tako im diktiraju distributeri, zastupnici firme, kako se već zovu.

Vox kao firma je kao i sve druge, blender nije neka investicija, iako par hiljada nije mala suma, ali da kupuješ neki ozbiljniji i skuplji njihov uređaj i ako bi to ne daj bože riknulo suočila bi se sa petljancijom oko realizovanja reklamacije, kao i kod drugih. Postoje neke procedure popunjavanja garantnog lista, za početak, a u slučaju kvara i ovlašćeni servis sprovodi neku istragu kako i zašto, i imaju čitav niz spremljenih trikova da reklamaciju odbiju, tako im diktiraju distributeri, zastupnici firme, kako se već zovu.

nisam nista njihovo imala..jao jesam usisivac, brzo je nesto crko, kolko se secam. a bas sam htela blender.

nisam nista njihovo imala..jao jesam usisivac, brzo je nesto crko, kolko se secam. a bas sam htela blender.

Pa crkavaju im uređaji, šta reći, rizik kao i sa drugim firmama. Danas je korisno poznavati što širi krug ljudi, pa i neke koji umeju da servisiraju tehničku robu, ili neke koje se bave prodajom tih stvari, da mogu da priskoče u pomoć i srede problem ako se javi.
Htedoh reći da nije toliko bitna marka aparata koliko to da znaš onog ko ti ga je prodao, da možeš u njega da se pouzdaš ako nešto bude išlo naopako.

Pa crkavaju im uređaji, šta reći, rizik kao i sa drugim firmama. Danas je korisno poznavati što širi krug ljudi, pa i neke koji umeju da servisiraju tehničku robu, ili neke koje se bave prodajom tih stvari, da mogu da priskoče u pomoć i srede problem ako se javi.
Htedoh reći da nije toliko bitna marka aparata koliko to da znaš onog ko ti ga je prodao, da možeš u njega da se pouzdaš ako nešto bude išlo naopako.

mislila sam nov, al sam se setila usisivaca koji nije poziveo.

- - - - - - - - - -

Vox апарати су играчка... проверено.

e jbg nista od blendera.

To su aparati kao i kod drugih proizvođača, ništa posebno, roba za tržišta niže platežne moći. :))) Prave se i od recikliranih komponenata, kao sva roba za takva tržišta. U Vox televizorima ima kartona za neverovati, one štampane ploče, kako se zovu, se ne prave na iverici, nego na kartončinu se nanose. Okolo plastika, malo tankog lima...

Eo ja....bosh sam uzo ugradnu rernu i radnu ploču, al nisu još priključene....inače win win daje 15% popusta za keš što dođe prilično dobar popust na već cene koje su veštački označene da su na popustu

Ono od čega su me prodavci odvraćali je Whirpooll i Gorenje, kažu da je krš u onosu na ranije serije...kao, nemojte to ni u ludilu....baš volim da sa vama razgovram o domatjinstvu i to..

Poslednja izmena:
Jel ima nekog da je relativno skoro uzimao sporet i kako je zadovoljan? Od 2000. pa na ovamo prate me samo razocarenja u tehnicku robu.

ja uzela pocetkom 2016 u alfaplamu sporet, bio bas jeftin, zadovoljna sam. mislim obican sporet ima neku a plus klasu. 5 godina garancije.

- - - - - - - - - -

inace...kad smo kod sporeta u prethodnom stanu mi je bila neka cajna kuhinjica sa slabom ventilacijom tjah bio je svetlarnik i svi sporeti su crkavali. moze biti i od toga. sad imam prozorcinu u kuhinji. vilim svuda prirodno svetlo i u kupatilu.

Ma mi smo crnačko tržište, kupuje narod sve i svašta, u Tehnomaniji su prodavali s popustom Gorenje frižider sa greškom, nov, dizajn u retro fazonu, slovenački nežnozelenkasta "limarija", masivan kao stari kadilak, ali vrata ne mogu da se zatvore, i utopili su ga, uleteo je neko ko se razume u belu tehniku i ko može da sanira kvar i dobro je prošao. Polovna, po potrebi reparirana, ili "šanirana" tehnika ima prođu, i ja sam pazario komp kog su braća Gajgeri spasili kad je negde "u Nemačku, bato, u krivini ispao iz kamiona", jer kupovina novih stvari koje stižu kod nas može biti rizična iz više uglova posmatranja. Isplativije je dati manje love za nešto polovno, nego više love za novo čiji kvalitet je takođe sporan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back