petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
Gradjena sam kako sam gradjena, prihvatila sebe takvu i zadovoljna sam. Sa 40 godina starosti, moglo bi to bolje. Sa mojim nacinom zivota, odlicna sam. A i ukapirala sam da je vecina "dobronamernih" komentara zapravo cista pakost, zloba i ljubomora. Kome se ne svidja, neka nadje ono sto mu je oku drago videti, mene neka preskoci.
No, blago tebi. Kada god imas problem sa probavom, ti lepo na forum i opalaaa trk u wc. Svaka cast, mislim da ti 2/3 planete zavidi zbog toga.
ženska, nemam pojam kako izgledaš, ne znam zašto to povezjuješ sa mojim staaavom i projojektuješ se, ja svraaćaaaam na ovaaj pttF često, ali uglaaaaaavom na teme, nekadaa da zeezyyym, nekddaa ozb,
Kao traget što tripuješ, retko na fotke odeem...baqš retko..
, za razlku i u odnosu nas pritupaste, jer nemamo potrebu nikogaaa da faasciniramo (((: ili neke bar ofrlje, znaači im
Pa tu ima milion modela. Čime da se vodim prilikom odabira? Žene pomagajte!
)) Prave se i od recikliranih komponenata, kao sva roba za takva tržišta. U Vox televizorima ima kartona za neverovati, one štampane ploče, kako se zovu, se ne prave na iverici, nego na kartončinu se nanose. Okolo plastika, malo tankog lima...