Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има сигурно, раније је био један на почетку Балканске, не знам да ли је и сад.

..da za tog i ja znam da je nekad bio, ali nesto nisam tuda odavno prosla pa nemam pojma ni postoji li ta obucarska radnja jos tamo...

- - - - - - - - - -

ja bih nosila,al ni u jedne nisam mogla da uguram butinu

..joj ajde nemoj da bijem, ako ti ne mozes da se uguras u nijedne farke sta mi ostale onda da kazemo :malav:

muz je odradio neki projekat za laboratoriju,dogovor je da nesto plate a nesto da nam odrade krvne analize
sta da trazim osim kompletne krvne slike i t3,t4 i tsh?
sta mi je jos vazno? idemo sutra ujutru,a ja se u 4 najela pite sa jabukama.necu nista vise jesti,samo cu popiti jogurt
u kompletnoj krvnoj slici,da li cu dobiti i trigliceride,oni su bili prosli put jako visoki

Znaci da trazim kks i biohemijske analize.urin nosimo.sta jos? Interesuje me i dobar i los holesterol,jel to sve spada u to?

Ako nisam vec okasnila, trazi i gvozdje i LDL i HDL jer to (uglavnom) ne spada u osnovne biohemijske analize: )
Ako se desi da imas nesto u urinu(mada bi to vec osetila svakako), moxes traziti jos i urinokulturu da ti urade:D

P.S. Pored T4, T3 i TSH bih ja radila i antiTPO antitela.

Ako nisam vec okasnila, trazi i gvozdje i LDL i HDL jer to (uglavnom) ne spada u osnovne biohemijske analize: )
Ako se desi da imas nesto u urinu(mada bi to vec osetila svakako), moxes traziti jos i urinokulturu da ti urade:D

P.S. Pored T4, T3 i TSH bih ja radila i antiTPO antitela.

nisi u deset idemo,muz je otisao da trci,ja sedim ko usrana bez dorucka i kafe :(
da li mi treba elektroliti oligoelementi?brckala sam po netu

Uradis serum, hemogram, diferencialnu,..missim
Smokvo, valjda ti je lekar rekao sta da proveris..

koji lekar nudlo bre,pa napisala sam da idemo da uradimo analize jer muz radi projekat za laboratoriju,a oni ce nesto da plate u kesu,a nesto da nam urade analize koje zelimo.nemaju para.pa ja hocu da sse iskotrolisem na goddisnjem nivou i nesto sto ne radim nikad,a mozda bih trebala

zašto ljudi tj nikovi /česta pojava ovde na forumu/ ostave komentar, zatim ga obrišu? Ok ne znate odgovor, ako niste neki od takvih, onda za vas pitanje: šta mislite zašto je to nekim osobama hobi?

da ne računam one koji koriguju naakon xy minuta ahhahaha ili sati, a niej da me ne zanima i to (((:

zašto ljudi tj nikovi /česta pojava ovde na forumu/ ostave komentar, zatim ga obrišu? Ok ne znate odgovor, ako niste neki od takvih, onda za vas pitanje: šta mislite zašto je to nekim osobama hobi?

da ne računam one koji koriguju naakon xy minuta ahhahaha ili sati, a niej da me ne zanima i to (((:

pa racunaj :lol:
ispravim post posle sati zato sto recimo neko citira ili pise ispod pa mi oko padne bas na gresku.ne vidim razlog zasto bi stajala rec sa izostavljenim slovom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back