Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali sta ce mi podloga za puder, cemu to koristi? ja namzem lice kremom pre pocetka sminkanja, ne vidim ponetu tolikih slojeva po licu

Ja se nisam našminkala sigurno 15 godina. U novembru, rešim da odem na "profesionalno" šminkanje. Ničega mi nije žao kao tih para što sam dala. :sad2: Možda je ona mene i lepo našminkala, možda je to meni lepo i stajalo. Ali kada je krenula nekom širokom četkom da me maže po licu, u ne znam koliko slojeva, htela sam da ustanem i odem.
Posle sam išla da izlijem nokte, jer su moji očaj živi, i to mi se svidelo. :lol: Ali to slojevito šminkanje - nikad više.

djenova je predaleko, ne bismo se toliko vozili. razmisljala sam milano ili venecija, ali venecija je blize. onda verona, gardalan, malo do jezera i sirmionea. ali, moji su listom protiv, sva trojica. a nije im smor da idemo kolima do savone pa na brod :roll:
Djenova mi nije nesto...Lepa je kad pukne sunce samo. Kad si do Djenove onda si i u Portofinu. Ja obozavam Italiju.
Ako nisi bila u Milanu idi..lepo je na Duomu, i ta Brera je meni super, umetnicki kvart. Verona je super, sve ti je koncentrisano i za shopping odlicno. Sirmione da se nauzivas...

Da imas zensko dete uzrasta koji ti je musko znala bi ako nista drugo po novcaniku.
Ja se ne sminkam, jako malo i samo uvece. Ali zato naslenica ubija...imamo sve i vise od toga i ja tako otvorim fioku i gledam i ne znam gde se sta stavlja jer su im imena tipa: Better then sex je mascara npr. Ludiloooo...
Zatvorim fioku.

i žensko dete uzrasta 18 godina, takođe
moram da slikam,ako se setim, kolekciju cetki koje to dete ima. mislim na četke za šminku. broj je prešao 20 po poslednjem popisu..o senkama, prajmerima, bronzerima, fiksatorima, da ne trošim reči uzalud...kad mi kaže da nešto idem d ajoj kupim, ja joj tražim da mi napiše to u poruci, pa onda čitam poruku radnici u parfimeriji, pa mi nađu, pošto bih ja do sutra mogla da tražim navedeno po rafovima..pritom se ona uopšte ne šminka svakodnevno, ali je opsednuta time da ima sve što se nalazi u make up ponudi.

pre neki dan smo pricale ovde o sminki,pa cu ovde da ostavim obavestenje.ko ima cerku tinejdzerku ili i sam voli essence kozmetiku,ovih dana ce biti veliko snizenje proizvoda koji izlaze iz asortimana,pa ce se oni prodavati po ceni od 129 din ako se narucuju onlajn sa lilijevog sajta ili 5 % skuplje ako se kupuje direktno u liliju

treba da udjete na essence sajt,pronadjete deo gde su stvari koje izlaze iz asortimana,pregledate sta ce biti,odaberete.vazno je da recimo ako je paletica senki 129 dinara,nije bilo koja,samo ona koja je na slici.zato je vazno da se upisu brojevi,da ne bi dosli na kasu,sa drugom bojom recimo karmina,a oni naplate punu cenu
e onda pratite na lilijevom sajtu kad je snizenje.a to snizenje treba da bude ovih dana.

- - - - - - - - - -

a na lilijevom sajtu nece pisati da je snizenje,nego se ukuca jedan taj proizvod,bas taj broj ili boja,pa se vidi da li kosta 129 din

- - - - - - - - - -

u svakom slucaju sve sto vam se dopadne,malo proguglajte,recimo puder koji ce biti snizen ,nasla sam da ne traje dugo na licu i da se uvlaci u pore,pa nije bas preporucljiv

probaj da odshrafish bravu...ili presechesh taj deo
mada je jevtinije promeniti katanac
E pa problem i jeste u tome što katanac treba da skinem sa vitrine
a ključa nema :rida:
Hvala svima na ofgovorima, valjda ću rešiti nekako

- - - - - - - - - -

imam ja odlicnog bravara, ima radnju u tc na b.brdu..moze da resi taj problem kao od sale
ako ti treba i dalje, poslacu ti broj na pp

Ako radi i van bg može..;ceka:

muz je odradio neki projekat za laboratoriju,dogovor je da nesto plate a nesto da nam odrade krvne analize
sta da trazim osim kompletne krvne slike i t3,t4 i tsh?
sta mi je jos vazno? idemo sutra ujutru,a ja se u 4 najela pite sa jabukama.necu nista vise jesti,samo cu popiti jogurt
u kompletnoj krvnoj slici,da li cu dobiti i trigliceride,oni su bili prosli put jako visoki

Nećeš, kks su samo krvne ćelije, Hb i neki osnovni parametri krvi.
Trigliceridi spadaju u biohemijske analize, pa možeš tražiti i to. Tu najčešće spada holesterol, šuk, enzimi jetre npr.

- - - - - - - - - -

Ja bih odnela i urin :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back