...zna li neka od vas koje ste iz Bgd da li neki obucar radi farbanje obuce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l nosite rascepane farmerice?
Има сигурно, раније је био један на почетку Балканске, не знам да ли је и сад.
ja bih nosila,al ni u jedne nisam mogla da uguram butinu
Je l nosite rascepane farmerice?
Znaci da trazim kks i biohemijske analize.urin nosimo.sta jos? Interesuje me i dobar i los holesterol,jel to sve spada u to?
muz je odradio neki projekat za laboratoriju,dogovor je da nesto plate a nesto da nam odrade krvne analize
sta da trazim osim kompletne krvne slike i t3,t4 i tsh?
sta mi je jos vazno? idemo sutra ujutru,a ja se u 4 najela pite sa jabukama.necu nista vise jesti,samo cu popiti jogurt
u kompletnoj krvnoj slici,da li cu dobiti i trigliceride,oni su bili prosli put jako visoki
Znaci da trazim kks i biohemijske analize.urin nosimo.sta jos? Interesuje me i dobar i los holesterol,jel to sve spada u to?
Ako nisam vec okasnila, trazi i gvozdje i LDL i HDL jer to (uglavnom) ne spada u osnovne biohemijske analize: )
Ako se desi da imas nesto u urinu(mada bi to vec osetila svakako), moxes traziti jos i urinokulturu da ti urade
P.S. Pored T4, T3 i TSH bih ja radila i antiTPO antitela.
Uradis serum, hemogram, diferencialnu,..missim
Smokvo, valjda ti je lekar rekao sta da proveris..
ne smejulji se,krecem da me bodu![]()
zašto ljudi tj nikovi /česta pojava ovde na forumu/ ostave komentar, zatim ga obrišu? Ok ne znate odgovor, ako niste neki od takvih, onda za vas pitanje: šta mislite zašto je to nekim osobama hobi?
da ne računam one koji koriguju naakon xy minuta ahhahaha ili sati, a niej da me ne zanima i to (((:
devojcica jagode brala
nesto je ubode
mislila je da je trava![]()