Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
leti kad bismo isli na krstarenje, izabrala bih grcka ostrva, svaki dan si na drugom ostrvu, kupas se, obilazis plaze, a uvece kuliranje na brodu.
samo je ta varijanta mnogo skuplja u odnosu na ovaj zapadni mediteran u predsezoni

Ja sam dobila preporuke od kolginice sa Sardinije, sad samo da se bacim na guglanje smestaja
Dacu ti ja link preko aurbnb predivna kuca predivni vlasnici ogromno imanje... bazen, lepe sobe tj app. Blizu Porto Cerva. Ako idete kolima to je prava stvar.

- - - - - - - - - -

leti kad bismo isli na krstarenje, izabrala bih grcka ostrva, svaki dan si na drugom ostrvu, kupas se, obilazis plaze, a uvece kuliranje na brodu.
samo je ta varijanta mnogo skuplja u odnosu na ovaj zapadni mediteran u predsezoni
Ja sam toliko majala po grckim ostrvima da mi se tamo vise u tri zivota ne ide. Mozda jos par puta na Mikonos na 5 dana dok sam jos mlada :-))
Ja bih vazda u Italiju i oko Italije.. Francusku..

Dacu ti ja link preko aurbnb predivna kuca predivni vlasnici ogromno imanje... bazen, lepe sobe tj app. Blizu Porto Cerva. Ako idete kolima to je prava stvar.

- - - - - - - - - -

Ja sam toliko majala po grckim ostrvima da mi se tamo vise u tri zivota ne ide. Mozda jos par puta na Mikonos na 5 dana dok sam jos mlada :-))
Ja bih vazda u Italiju i oko Italije.. Francusku..

Super, hvala. Cekam link. Uzecemo kola sigurno da obilazimo.

Niko me nije slagao, ja ne mogu da plivam u hladnom okeanu.

- - - - - - - - - -

Videla sam, nego cuvam taj veliki i skupi odmor za zimu kad mi se ne zivi da mi bude svetlo na kraju tunela

pa trojo nije svaki deo okeana hladan, drugo tehnicki ne plivas direkt u okeanu no u nekom delu koje bude more, bude zavuceno i mirno bez jakih struja i talasa
nisam mislila da odes na sred atlantika da plivas

- - - - - - - - - -

sicilija hladno more u junu.
moji navalili da za uskrs opet idemo na krstarenje. ista ruta, plus palma de majorka. nisam pametna

a sto ista destinacija dva puta za redom...kako volis, ja ne bih tako za redom isto...
idi vidi baltik, on ima posebnu draz, radi msc taj deo (rade i drugi no pricam od ovih sto su nama iz srbije lako dostupni preko agencija, evropske firme)

nije sred leta dobro za krstarenje
mislim idu ljudi naravno, no licno ja mislim da ne treba tada
ako ces da pesacis gradom padanje u nesvest
ako ces na brodu da budes ali napolju, odozgo zvedad upekne, odozdo se odbija o vodu i metal, dakle umiranje na deku
de god da si opizdi te zvezda
prolece ili jesen su idealni

primer u maroku smo se skuvali u novembru bilo 30 stepeni, zamisli da tamo odes u julu :pop:
o tropima necu ni da komentarisem, mislim da treba da budes lud da uplatis trope u letnjem periodu

pa trojo nije svaki deo okeana hladan, drugo tehnicki ne plivas direkt u okeanu no u nekom delu koje bude more, bude zavuceno i mirno bez jakih struja i talasa
nisam mislila da odes na sred atlantika da plivas

- - - - - - - - - -

a sto ista destinacija dva puta za redom...kako volis, ja ne bih tako za redom isto...
idi vidi baltik, on ima posebnu draz, radi msc taj deo (rade i drugi no pricam od ovih sto su nama iz srbije lako dostupni preko agencija, evropske firme)

Za Atlanitk kazu da je jako hladan, cula sam od dosta ljudi da se u Portugaliji kupaju samo hrabri ili u ronilackom odelu. Meni je i Pacifik bio jako hladan,

Za Atlanitk kazu da je jako hladan, cula sam od dosta ljudi da se u Portugaliji kupaju samo hrabri ili u ronilackom odelu. Meni je i Pacifik bio jako hladan,

pa zato sto je portugalja konkretno bas na udaru direkt si u okeanu i to u hladnijem delu
ali kad si u nekom zalivskom delu, i juznije, nema frke
ja sam se u maroku brckala, i u juznoj spaniji blizu gibraltara, jeste hladnjikavo bilo ali nista strasno, em je juznije od portugala, em kad se zavuces u neke uvale bolje je
i sa one druge strane sam se kupala u atlantiku al to su vec tropski delovi, tamo se skuvas kad udjes u vodu :roll: tu nema uzivanja...no pricamo o evropi pa je to nebitno...

kako oces, ja ti predlozila juce onako, aj gledam da je neki evropski deo a iz secanja vadim de nisi pominjala da si tu bila...a ti kako oces
ova mediteranska ostrva sto pominjete tipa palma, sardinija i sl meni to nije zanimljivo, to mi je vise za salonski turizam da ga tako nazovem, nije avanturisticki bas, nije moj izbor i nemam nikakve preporuke za taj tip letovanja....

ti ces naravno naci ono sto tebi odgovara....

Nije mi problem ni bol ni cena, samo da je efikasno i da ih se resim vise, mnogo me smara ovo cerupanje vise :roll:

- - - - - - - - - -

Gde ti je kuma radila Čiki?
Ako je u NS raspitaj se gde i koliko je zadovoljna.

Nije mi problem ni bol ni cena, samo da je efikasno i da ih se resim vise, mnogo me smara ovo cerupanje vise :roll:

Pa vidi... Obzirom da je bila dlakava kao medjed, i da je krenula , vec se vidi pomak.
Dlacice su proredjenije i mekanije(na rukama) ni ne vide se. Sad su npr.moje plave uocljivije i duze.
Kontam da je to super stvar za one koji su bas maljavi. Ako mozes idi. Ja bih, nego nemam potrebe

- - - - - - - - - -

SaCu pitam
Jeste ns

to sam i ja rekla, opet skoro sve isto. njima je to super, ali ubedjujem ih da idemo negde drugde, tako da su sad u opcijama london i madrid ili italija kolima-venecija, verona i gardaland

zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?
sou ,citava nauka,a sve zabavno:zaljubljena:

Znam neke koje su radile, uspeh nije kod svakog isti, zavisi od tipa malja.
Kažu da je najveći uspjeh kod bijele kože i tamnih dlaka. Kod mene je ta kombinacija, pa opet nije bilo baš uspješno. Ide se najmanje 4 puta sa razmakom od 4-6 sedmica zbog faza rasta dlaka i sve sam to ispoštovala i jesu postale slabije, ali nisu skroz nestale. Plus što sam na početku imala problem baš zbog tog što kad su oslabile bilo im je teže da probiju na površinu, pa su se na nekim mjestima pojavljivale kao bubuljice onako zapetljane dlake, a nikad do tad nisam imala problematičnu kožu. Ali taj efekat slabijih dlaka je trajao možda godinu dana, brzo se sve vratilo na staro kao da nisam ništa radila. Da je stvarno pomoglo ne bi mi bilo žao para nimalo, ovako je ispalo da su bačene pare i vrijeme u mom slučaju.

zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?
sou ,citava nauka,a sve zabavno:zaljubljena:

jao smokvo, kad sam nedavno odgledala neki snimak sminkanja "na brzinu", pozlilo mi je :sad2:
koliko prajmera, korektora, hajlajtera, sundjera, cetkica i to je kao brzinsko sminkanje i natural look :roll:
nista ja od toga ne korisitm, samo malo korektora u stiku na podocnjake i bb krema prstima

Четку користим само за руменило и сенке за очи.

Имам шест ствари у кутији - тонирану крему, две сенке за очи, маскару и два кармина од којих ми је један у ташни и служи као лабело.

И да - руменило. Значи седам.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back