Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Idi kvinsi... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krstarenje je strasno dobro iskustvo. Isli smo pre par godina iz Djenove...Ali bilo je bas leto, i malo smo se skuvali u Barsi ali svima preporucujem Mediteran. Planiram da ponovimo...jeste, to je bas posebna vrsta putovanja, odlicna za aktivni odmor, ali i uzivanje na brodu![]()
Dacu ti ja link preko aurbnb predivna kuca predivni vlasnici ogromno imanje... bazen, lepe sobe tj app. Blizu Porto Cerva. Ako idete kolima to je prava stvar.Ja sam dobila preporuke od kolginice sa Sardinije, sad samo da se bacim na guglanje smestaja
Ja sam toliko majala po grckim ostrvima da mi se tamo vise u tri zivota ne ide. Mozda jos par puta na Mikonos na 5 dana dok sam jos mlada :-))leti kad bismo isli na krstarenje, izabrala bih grcka ostrva, svaki dan si na drugom ostrvu, kupas se, obilazis plaze, a uvece kuliranje na brodu.
samo je ta varijanta mnogo skuplja u odnosu na ovaj zapadni mediteran u predsezoni
Dacu ti ja link preko aurbnb predivna kuca predivni vlasnici ogromno imanje... bazen, lepe sobe tj app. Blizu Porto Cerva. Ako idete kolima to je prava stvar.
- - - - - - - - - -
Ja sam toliko majala po grckim ostrvima da mi se tamo vise u tri zivota ne ide. Mozda jos par puta na Mikonos na 5 dana dok sam jos mlada :-))
Ja bih vazda u Italiju i oko Italije.. Francusku..
Niko me nije slagao, ja ne mogu da plivam u hladnom okeanu.
- - - - - - - - - -
Videla sam, nego cuvam taj veliki i skupi odmor za zimu kad mi se ne zivi da mi bude svetlo na kraju tunela
sicilija hladno more u junu.
moji navalili da za uskrs opet idemo na krstarenje. ista ruta, plus palma de majorka. nisam pametna
leti kad bismo isli na krstarenje, izabrala bih grcka ostrva, svaki dan si na drugom ostrvu, kupas se, obilazis plaze, a uvece kuliranje na brodu.
samo je ta varijanta mnogo skuplja u odnosu na ovaj zapadni mediteran u predsezoni
pa trojo nije svaki deo okeana hladan, drugo tehnicki ne plivas direkt u okeanu no u nekom delu koje bude more, bude zavuceno i mirno bez jakih struja i talasa
nisam mislila da odes na sred atlantika da plivas
- - - - - - - - - -
a sto ista destinacija dva puta za redom...kako volis, ja ne bih tako za redom isto...
idi vidi baltik, on ima posebnu draz, radi msc taj deo (rade i drugi no pricam od ovih sto su nama iz srbije lako dostupni preko agencija, evropske firme)
Za Atlanitk kazu da je jako hladan, cula sam od dosta ljudi da se u Portugaliji kupaju samo hrabri ili u ronilackom odelu. Meni je i Pacifik bio jako hladan,
Je l radio kogod trajnu epilaciju?
Nije mi problem ni bol ni cena, samo da je efikasno i da ih se resim vise, mnogo me smara ovo cerupanje vise![]()
Je l radio kogod trajnu epilaciju?
a sto ista destinacija dva puta za redom...kako volis, ja ne bih tako za redom isto...
idi vidi baltik, on ima posebnu draz, radi msc taj deo (rade i drugi no pricam od ovih sto su nama iz srbije lako dostupni preko agencija, evropske firme)
to im je trenutno poslednja opcija, a moja prva.
ceracemo se jos
Kažu da je najveći uspjeh kod bijele kože i tamnih dlaka. Kod mene je ta kombinacija, pa opet nije bilo baš uspješno. Ide se najmanje 4 puta sa razmakom od 4-6 sedmica zbog faza rasta dlaka i sve sam to ispoštovala i jesu postale slabije, ali nisu skroz nestale. Plus što sam na početku imala problem baš zbog tog što kad su oslabile bilo im je teže da probiju na površinu, pa su se na nekim mjestima pojavljivale kao bubuljice onako zapetljane dlake, a nikad do tad nisam imala problematičnu kožu. Ali taj efekat slabijih dlaka je trajao možda godinu dana, brzo se sve vratilo na staro kao da nisam ništa radila. Da je stvarno pomoglo ne bi mi bilo žao para nimalo, ovako je ispalo da su bačene pare i vrijeme u mom slučaju.Znam neke koje su radile, uspeh nije kod svakog isti, zavisi od tipa malja.
zene,jel koristite prajmer,fiksator,bazu za senke,bronzer,hajlajter...cime nanosite puder?cetkom,bjutiblenderom ili prstima?jel imate sto jednu cetkicu.ovu za tecni puder,ovu za u kamenu,ovu za bronzer,ovu za hajlajt,ovu za senku ispod obrve ovu za preko onog i tako... jel crtate obrve olovkom,pa senkom,pa preko toga gel...?
sou ,citava nauka,a sve zabavno![]()