Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, ako medju vama ima onih koji su vec odneli neku vrstu pomoci za ugrozene od poplasva, sta ste nosili?
Ja htela lekove pre svega da dostavim i cistu odecu, hocu to sutra cim ustanem da uradim?
Vec sam poslala poruke na broj 1003 al mi se cini da bi i ova dodatna pomoc dobrodosla, neka ideja :D?

Stvari za higijenu, uloske, vl.maramice, asepsole, sterilne gaze, sampone za decu, pudere, pavloviceve, vodu, kasice, pelene, konzervirana hrana, pastete, paste za zube, cetkice, carapice, roba, obuca...
treba nositi svaki dan po nesto...
dusa da te zaboli kad pomislis na te ljude I decicu

Šta znači kad ti muškarac kaže: - ne nudim ti ljubav jer znam da nisi glupa...

Da li je previše iskren, da li je tom rečenicom uvredio ženu ili joj dao kompliment ili nešto peto?

Šta znači kad ti muškarac kaže: - ne nudim ti ljubav jer znam da nisi glupa...

Da li je previše iskren, da li je tom rečenicom uvredio ženu ili joj dao kompliment ili nešto peto?

to znaci necu da te lazem da cu te voleti,nisi ti glupa da padnes na takvu ociglednu laz,zelim samo da te kresem i zelim da su medju nama stvari jasne

Nije tako...dao bi taj sve ali se plaši da ta žena ne želi ljubav:neutral:
tako da je u pitanju "nešto peto " kako reče postavljačica pitanja..
a možda i ja kakim:lol:

Ti,kao muškarac,bi to bolje trebalo da znaš od nas.Mi samo nagađamo.

Da je to što si napisao,onda ne bi rekao "ne nudim ti ljubav jer znam da nisi glupa",nego "ne nudim ti ljubav jer nisam siguran da je želiš"

Ti,kao muškarac,bi to bolje trebalo da znaš od nas.Mi samo nagađamo.

Da je to što si napisao,onda ne bi rekao "ne nudim ti ljubav jer znam da nisi glupa",nego "ne nudim ti ljubav jer nisam siguran da je želiš"

Pa i ja samo nagađam,ko može da zna i bude uvjeren 100% šta je čoek htio da kaže:lol:
većina žena i ne želi ljubav,nije ni taj muškarac naivan;)

poznajem njihovu ćud :lol:

Ne bih ja sve muškarce trpala u isti koš.
Šta ako joj ponudi poštovanje, sigurnost, vernost, a ljubav dođe vremenom?
Možda je to čovek u godinama koji ne gaji iluzije o velikim ljubavima, ljubavima na prvi pogled, bla, bla...
A ako je manipulator itd što si navela, onda će ona, pošto je već rečeno da je pametna, a ja verujem da jeste, to već sama da uvidi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back