smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Jel vi pijete flasiranu vodu?
Ja sam verna cesmi![]()
pa sad sam pocela da kupujem,kazu da je bezbedna,al za svaki slucaj,imam decu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam verna cesmi![]()
Ja sam verna cesmi![]()
Ja sam bre zena domacica, spretna u kuhinji, sve se to za kratko potrosi kod mene.slazem se..samo iskreno meni je malo nelogicno da odem u nabavku i uzmem jednom kupovinom godisnju zalihu secera (recimo dzak od 10..20kg)
sta ce mi toliko..a od brasna ako preterano stoji mozes da dobijes i uzeglo.

Ljudi, ako medju vama ima onih koji su vec odneli neku vrstu pomoci za ugrozene od poplasva, sta ste nosili?
Ja htela lekove pre svega da dostavim i cistu odecu, hocu to sutra cim ustanem da uradim?
Vec sam poslala poruke na broj 1003 al mi se cini da bi i ova dodatna pomoc dobrodosla, neka ideja?
Šta znači kad ti muškarac kaže: - ne nudim ti ljubav jer znam da nisi glupa...
Da li je previše iskren, da li je tom rečenicom uvredio ženu ili joj dao kompliment ili nešto peto?
Da li je previše iskren, da li je tom rečenicom uvredio ženu ili joj dao kompliment ili nešto peto?
to znaci necu da te lazem da cu te voleti,nisi ti glupa da padnes na takvu ociglednu laz,zelim samo da te kresem i zelim da su medju nama stvari jasne
Sve zavisi od toga šta ona hoće.On bi da uzima,a ne nudi ništa.

Može se reći za njega da je korektan.![]()

Nije tako...dao bi taj sve ali se plaši da ta žena ne želi ljubav
tako da je u pitanju "nešto peto " kako reče postavljačica pitanja..
a možda i ja kakim![]()

on bi samo seks, a ona zeli nesto vise..posto se ona nada, on manipulise njome i trenutno vlada situacijom![]()
Ti,kao muškarac,bi to bolje trebalo da znaš od nas.Mi samo nagađamo.
Da je to što si napisao,onda ne bi rekao "ne nudim ti ljubav jer znam da nisi glupa",nego "ne nudim ti ljubav jer nisam siguran da je želiš"

Pitaj ga šta nudi.
Ako nije glup, ponudiće nešto prihvatljivo, ako je glup, ponudiće nešto uobičajeno, a to imaš gde hoćeš.

.
Nema Barbare da pojasni ,a mi se baš zagrejale za temu....

poznajem njihovu ćud![]()