Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Jel se u vasoj kuci brasno i secer kupuju na dzakove, ili kg po kg ?!!![]()
Nemam zalihe,kupujem po potrebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene ne. Moje inkarnacije nisu isle preko Sparte. Tvoje?
Opet ti o meni. Lepo sto me klasifikujes kao ratnika, priroda mi i jeste takva. Da se to desi odsekao bih glave i njemu i zeni i detetu.
Jel I vama nece iz prve da otvori krstaricu svako malo?
sta se desava?
Po 5kg, najcesce.Jel se u vasoj kuci brasno i secer kupuju na dzakove, ili kg po kg ?!!![]()
Kako se odnosite prema garderobi/odeci/obuci?
Jel sve sto kupite nosite odmah I sad
ili cuvate?
Jel po kuci nosite stare trenerke, jel se presvlacite cim dodjete sa posla?
ako ste slobodni jeste u pidzami ceo dan?
Ili se sredjujete cim ustanete?
Po 5kg, najcesce.

Dobro je,barem neko da kupuje vece kolicine...
Ne volim strasno kada se kupuje kg po kg![]()

Mene nervira da svaki put razmisljam sta i koliko treba od tih stvari koje se konstantno trose. Ako sam ja u kupovini bude po 5kg od svega i 12 kg praska za pranje.
Ako je muz, on je megaloman, bude i po 10 od svega.![]()
Za slatkise uvek ima materijala, ja sam nocna ptica i poslujem nocu, ko da ide u po noci za vanilin secer, recimo.![]()

To se tako radi... a ne kad hocu da mesim nesto,
gledam da li imam dovoljno - brasna
Moja baka kupuje po 10kg, a mama i tata poceli u poslednje vreme na kg![]()
Mi sami zivimo, a on unosi vrece, samo nije bilo vrece soli, sreca imali bi je i za 20. godisnjicu braka. 
Kad smo se vencali moj muz i ja i odemo da posetimo mog dedu, sedimo i blabla o svemu, tek ce on jednog momenta - sad, da kupite vrecu secera, vrecu brasna i soli, paket ulja, jer kuca bez toga nije kuca!![]()
Moj muz je tako i dosao jednog dana, kaze - deda naredio.Mi sami zivimo, a on unosi vrece, samo nije bilo vrece soli, sreca imali bi je i za 20. godisnjicu braka.
![]()

Ljudi, ako medju vama ima onih koji su vec odneli neku vrstu pomoci za ugrozene od poplasva, sta ste nosili?
Ja htela lekove pre svega da dostavim i cistu odecu, hocu to sutra cim ustanem da uradim?
Vec sam poslala poruke na broj 1003 al mi se cini da bi i ova dodatna pomoc dobrodosla, neka ideja?
Ljudi, ako medju vama ima onih koji su vec odneli neku vrstu pomoci za ugrozene od poplasva, sta ste nosili?
Ja htela lekove pre svega da dostavim i cistu odecu, hocu to sutra cim ustanem da uradim?
Vec sam poslala poruke na broj 1003 al mi se cini da bi i ova dodatna pomoc dobrodosla, neka ideja?
sapuni,toalet papir,pasta za zube,dezodoransi
Vlazne maramice, pelene, peskire, jakne, obuca,... Drugarica je malo pre dosla i pokupila, ja sam imala samo dzak bebecih stvari. Mislim da je rekla da nosi na medicinski...

to su dve od tri bele smrti..i treba uzimati kg po kg a ne preterivati sa unosom istog
to su dve od tri bele smrti..i treba uzimati kg po kg a ne preterivati sa unosom istog

A ti si zamislio ako neko ima 1kg secera pojede 1, ako ima 5 onda svih pet najednom.
Kolicine koje se trose su iste, bez razlike ima ili nema zalihe.![]()

Jel imate svoju biblioteku u kuci ?![]()