Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ne. Moje inkarnacije nisu isle preko Sparte. Tvoje?

Opet ti o meni. Lepo sto me klasifikujes kao ratnika, priroda mi i jeste takva. Da se to desi odsekao bih glave i njemu i zeni i detetu.

Ratnik lovi I ubija.

Šta li ti mučeniče loviš? Kelerabu?

- - - - - - - - - -

Jel se u vasoj kuci brasno i secer kupuju na dzakove, ili kg po kg ?!! :p

Imam jednu kutijicu od 100g smeđeg zukera i to u slučaju da naiđu gosti.

Brašno ne kupujem. Retko mesim.

Kako se odnosite prema garderobi/odeci/obuci?

Jel sve sto kupite nosite odmah I sad
ili cuvate?
Jel po kuci nosite stare trenerke, jel se presvlacite cim dodjete sa posla?
ako ste slobodni jeste u pidzami ceo dan?

Ili se sredjujete cim ustanete?

pazljivo i sa postovanjem, pa mi stvari i nakon par godina izgledaju kao nove
ne cuvam, ali svakako ne mogu letnju haljinu koju sam kupila u martu da nosim sada
presvucem se cim dodjem kuci
desava se kad se razbolim da veci deo dana provedem u pidzami

brasno i secer se kupuju po 10 kg i ulje po par litara...iz praktickih razloga

Dobro je,barem neko da kupuje vece kolicine...
Ne volim strasno kada se kupuje kg po kg :evil:

Mene nervira da svaki put razmisljam sta i koliko treba od tih stvari koje se konstantno trose. Ako sam ja u kupovini bude po 5kg od svega i 12 kg praska za pranje.
Ako je muz, on je megaloman, bude i po 10 od svega. :lol:
Za slatkise uvek ima materijala, ja sam nocna ptica i poslujem nocu, ko da ide u po noci za vanilin secer, recimo. :lol:

Mene nervira da svaki put razmisljam sta i koliko treba od tih stvari koje se konstantno trose. Ako sam ja u kupovini bude po 5kg od svega i 12 kg praska za pranje.
Ako je muz, on je megaloman, bude i po 10 od svega. :lol:
Za slatkise uvek ima materijala, ja sam nocna ptica i poslujem nocu, ko da ide u po noci za vanilin secer, recimo. :lol:

To se tako radi... a ne kad hocu da mesim nesto,
gledam da li imam dovoljno - brasna :eek:

Moja baka kupuje po 10kg, a mama i tata poceli u poslednje vreme na kg :roll:

To se tako radi... a ne kad hocu da mesim nesto,
gledam da li imam dovoljno - brasna :eek:

Moja baka kupuje po 10kg, a mama i tata poceli u poslednje vreme na kg :roll:

Kad smo se vencali moj muz i ja i odemo da posetimo mog dedu, sedimo i blabla o svemu, tek ce on jednog momenta - sad, da kupite vrecu secera, vrecu brasna i soli, paket ulja, jer kuca bez toga nije kuca! :lol:
Moj muz je tako i dosao jednog dana, kaze - deda naredio. :lol: Mi sami zivimo, a on unosi vrece, samo nije bilo vrece soli, sreca imali bi je i za 20. godisnjicu braka. :rotf:

Kad smo se vencali moj muz i ja i odemo da posetimo mog dedu, sedimo i blabla o svemu, tek ce on jednog momenta - sad, da kupite vrecu secera, vrecu brasna i soli, paket ulja, jer kuca bez toga nije kuca! :lol:
Moj muz je tako i dosao jednog dana, kaze - deda naredio. :lol: Mi sami zivimo, a on unosi vrece, samo nije bilo vrece soli, sreca imali bi je i za 20. godisnjicu braka. :rotf:

Kakva si ti domacica kad nemas dzak soli u kuci.
Bouze,Bouze...:lol:

Ljudi, ako medju vama ima onih koji su vec odneli neku vrstu pomoci za ugrozene od poplasva, sta ste nosili?
Ja htela lekove pre svega da dostavim i cistu odecu, hocu to sutra cim ustanem da uradim?
Vec sam poslala poruke na broj 1003 al mi se cini da bi i ova dodatna pomoc dobrodosla, neka ideja :D?

Ljudi, ako medju vama ima onih koji su vec odneli neku vrstu pomoci za ugrozene od poplasva, sta ste nosili?
Ja htela lekove pre svega da dostavim i cistu odecu, hocu to sutra cim ustanem da uradim?
Vec sam poslala poruke na broj 1003 al mi se cini da bi i ova dodatna pomoc dobrodosla, neka ideja :D?

sapuni,toalet papir,pasta za zube,dezodoransi

A ti si zamislio ako neko ima 1kg secera pojede 1, ako ima 5 onda svih pet najednom. :lol:

Kolicine koje se trose su iste, bez razlike ima ili nema zalihe. :lol:

slazem se..samo iskreno meni je malo nelogicno da odem u nabavku i uzmem jednom kupovinom godisnju zalihu secera (recimo dzak od 10..20kg) :)

sta ce mi toliko..a od brasna ako preterano stoji mozes da dobijes i uzeglo.

- - - - - - - - - -

Jel imate svoju biblioteku u kuci ? :flert:

imam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back