Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...
Nikad nisam predlozila da odemo u mek... to mm ponekad pa I ja odem s njim... nista specijalno

- - - - - - - - - -

Kako se odnosite prema garderobi/odeci/obuci?

Jel sve sto kupite nosite odmah I sad
ili cuvate?
Jel po kuci nosite stare trenerke, jel se presvlacite cim dodjete sa posla?
ako ste slobodni jeste u pidzami ceo dan?

Ili se sredjujete cim ustanete?

Po kući nosim stare i džakaste krpice jer su mi najudobnije a i ako ih uflekam , pocepam i sl. nije mi žao.

Presvlačim se maltene s vrata. Tuširanje i ulećem u odeću "za po kući".

ako pod sređivanjem podrazumevaš umivanje i pranje zubića to da, čim ustanem iz kreveta ali ne stavljam korektor i karmin kad krenem da bacim đubre.

Jel imate obicaj da sami sednete u kafic i pijete kafu ? I sta mislite o ljudima koji sami piju kafu u kaficu ? :)

Понекад, ретко..седнем кад имам времена.
Последњи пут се то десило пре 6 месеци :mrgreen:
zasto me boli glava kad god pocnem da peglam?:think:

Волиш да пеглаш па зато. :mrgreen:

Pidzame nose muskarci gejevi, zene koje su psiholoski ostale na nivou malog deteta i ludaci iz Laze lazarevic. Prave zene spavaju u donjem vesu, eventualno spavacica ali to vec vuce na snobizam.
ahaha, pa i nije daleko od istine. meni nema manje privlacne pojave od muskarca u pidzami, ko neke dede, sa sve patofnama i gornjim delom na kopcanje :confused: a i za zene mi zasu, al me boli uvo jer me zene ne zanimaju.nisam sigurna zasto ne volim pidzame, mozda jer me mama uvek jurila i kupovala mi nove pidzame dok joj nisam konacno rekla da mi se skine sa grbace i da nemam nameru vise ikada da ih nosim. spavacice su meni besmislene, jedna jedina koju sam imala ko mala ujutru bi mi zavrsila oko vrata a ne oko mene :neutral:

ahaha, pa i nije daleko od istine. meni nema manje privlacne pojave od muskarca u pidzami, ko neke dede, sa sve patofnama i gornjim delom na kopcanje :confused: a i za zene mi zasu, al me boli uvo jer me zene ne zanimaju.nisam sigurna zasto ne volim pidzame, mozda jer me mama uvek jurila i kupovala mi nove pidzame dok joj nisam konacno rekla da mi se skine sa grbace i da nemam nameru vise ikada da ih nosim. spavacice su meni besmislene, jedna jedina koju sam imala ko mala ujutru bi mi zavrsila oko vrata a ne oko mene :neutral:

niste vi bili u zatvoru anosili bi vi po dve na sebi :lol:

prica jedan vozio neznam u koju banana republiku i napravio neki prekrsaj kamionom i zatvore ga one, kaze jednom rukom jedem drugu drzim na dupe a kaze ni ne smem da zaspim, 20 ljudi u jenu prostoriju a kaze ovo sto su duze godina tu prolupali skroz :lol:

pa dobro slozicemo se nije seksi pidjama :)

Poslednja izmena:
Mm ne nosi pidzamu. Kaze umro bi kad bi morao nesto da obuce uvece za spavanje.
Znaci I leti I zimi spava u boksericama I potkosulji... pravi je muzjak :mrgreen:
Meni je hladno I moram da obucem pidzamu... imam ih bar 7-8 komada... menjam svako vece...
imam I spavacica... bar jos toliko... njih nosim leti, mada ih bas I ne volim...
I dva bade mantila... jedan debeo zimski I jedan letnji...
obozavam da kupujem pidzame... volim da imam lepe stvari za spavanje... udobne...
imam jos I letnje pidzame... ihaj...

I ne mislim da su muskarci koji spavaju u pidzamama gej

Super.. Starbucks je najbolji za to :ok:

- - - - - - - - - -

Jel idete u Mc Donalds?
Ako ne - zbog cega? - nezdrava hrana, ili atmosvera. ili... ?
Dozvolim klincu max 2x godisnje.
Ako ga ja vodim sebi uzmem onaj jogurt sa kupinama i krispijem.
Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...
Nikad nisam predlozila da odemo u mek... to mm ponekad pa I ja odem s njim... nista specijalno

- - - - - - - - - -

Kako se odnosite prema garderobi/odeci/obuci?

Jel sve sto kupite nosite odmah I sad
ili cuvate?
Jel po kuci nosite stare trenerke, jel se presvlacite cim dodjete sa posla?
ako ste slobodni jeste u pidzami ceo dan?

Ili se sredjujete cim ustanete?
Cuvam garderobu, i odeca i obuca mi traju godinama. Ali i imam stvarno jako puno, pa ni ne stignem da pohabam.
Nisam od tih sto odmah trce da obuku. Kupim pa ceka priliku.
Po kuci sam uglavnom samo u gacicama i majici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back