Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto :) Ali setnja :) Ima li sta lepse na moru nego ustati dok jos i domaci spavaju, pa uz obalu? :zaljubljena:
d:

Па да, а оно фино, мирно, све мирише, удишеш јод, рибари тек стигли са уловом. Чим почне цика, дрека, и врућина - одо ја да спавам, изволте се е. без мене лол

Које питање, ел пегламо пелене, а не, него је када ће да стане киша?
сутра ће да пада снег, а пролепшаће се од уторка.

Imam.
Navikla sam se pre par godina, to dodje vise kafeterija nego kafic ali imam obicaj da citam, pisem, ucim, kucam, vazda preko laptopa i nekih knjiga, kafa i kolac...mnogo znaci kada si vezan za kucu i racunar...obuces se, izadjes medj' ljude, redovno te upamte konobari...posebno rano ujutru, uvek idem u iste kafice i osecam se kao u svojoj kuci samo sa ljudima, nekako brze i radim...

Super.. Starbucks je najbolji za to :ok:

- - - - - - - - - -

Jel idete u Mc Donalds?
Ako ne - zbog cega? - nezdrava hrana, ili atmosvera. ili... ?

Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...
Nikad nisam predlozila da odemo u mek... to mm ponekad pa I ja odem s njim... nista specijalno

- - - - - - - - - -

Kako se odnosite prema garderobi/odeci/obuci?

Jel sve sto kupite nosite odmah I sad
ili cuvate?
Jel po kuci nosite stare trenerke, jel se presvlacite cim dodjete sa posla?
ako ste slobodni jeste u pidzami ceo dan?

Ili se sredjujete cim ustanete?

Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...
Nikad nisam predlozila da odemo u mek... to mm ponekad pa I ja odem s njim... nista specijalno

- - - - - - - - - -

ili cuvate?

nemam nikakav odnos prema garderobi
ne volim da budem u pizami,celu noc sam bila u njoj,sta cu da se razvlacim i ceo dan.volim da nosim trenerke,mada se desava da sam negde bila sredjena,pa ostanem u tome jos neko vreme ako znam da cu kasnije da izadjem ponovo

ili cuvate?

Ne čuvam,zato kupim jer mi je potrebno.
Imam odeću za po kući,ali je to odeća u kojoj mogu i otići negde.Udobne farmerice,pamučne majice i kardigan ako je hladnije.

Čim dođem kući još sa vrata počnem da se presvlačim,a pidžamu skidam čim ustanem.

Volim ova ženska pitanja! :zaljubljena:

Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...

- - - - - - - - - -

ili cuvate?

Sve sto kupim nosim odmah - ako vreme dozvoljava.

Desi mi se da ostanem do poslepodne u pidzami.... ako ne izlazim iz sobe,za kompom nesto radim, ili citam.
Obicno se sredjujem tek kad treba da izadjem iz kuce ....(da zivim sa deckom-muzem, verovatno bi se sredjivala cim ustanem :lol: )

Ako sam u elegantnoj grderobi - skidam se odmah u komotnije stvari,jer mi je neudobno.
Ovako.... kako kad. Nekad i ostanem u novim farmerkama :)

Jel idete u Mc Donalds?

Jeste, bas tako, Costa mi je najbliza ali i Starbucks, Nero, na sta naletim...

Volim i idem u Mek, jedan od onih kafica je i Mek cafe:lol:...
Nema sta, ukusna mi je hrana, prijatna, cista atmosfera, lagodno se osecam, kao u svojoj dnevnoj sobi, detinjasto...meso ne jedem ovako ali njihovo simpatisem jer znam da ga spremaju kako valja, ne kaplje ulje i ne vraca se na njega...

Nemam mek ovde...
kad sam u ns retko...

- - - - - - - - - -

ili cuvate?

Imam podeljen garderober na odecu koju nosim po kuci i na odecu koju nosim van, nikada nije ofucana jer se osecam lose ako sam odrpana ali nije ni neka fina (trenutno siroke bele pantalone, srebrna majica i teski sivi dzemper do kolena vezan u struku).

Pre dve godine sam usvojila princip "kapsulirane" odece. To je verzija manje je vise, kvalitet naspram kvantiteta, par novih stvari po sezoni u koje sam zaljubila, ako se nisam zaljubila ne kupujem.

U kuci nikada ne sedim u novim stvarima, taman posla. Ako bih tako radila nista mi ne bi izgledalo lepo i novo.
Pidzamu skidam cim ustanem ujutru, ne mogu da izjednacim posteljinu i garnituru za sedenje. Posteljina je za mene cista svetinja:lol:

Uvek koristim najlepse stvari koje posedujem. Ne cuvam odecu za bolju priliku. Cim deluje iznoseno, odmah je menjam novim komadom, neretko istim.

I ja volim da idem u Mek....

ali hrana je opasna. Sva sreca da sam sada svaki dan na maminom i tatinoj kuhinji,
pa mogu da si dozvolim dva obroka nedeljno u meku ^^

To mi je jedno od onih stvari koje nisu dobre, ali ih ne menjam, jer jednostavno volim da idem u Mek. :heart:

- - - - - - - - - -

Jel idete u Mc Donalds?
Jako rijetko. Volim njihov sladoled sa duplom čokoladom ili karamelom, toplu čokoladu, jedino kod njih mogu da dobijem baš gustu pudingastu i čokoladne mafine.
Od slanog, jedino pomfrit tamo mogu da jedem. Ne odgovara mi hrana, a ni ambijent.
Više volim drugačije lokale.

- - - - - - - - - -

Jel idete u Mc Donalds?
na sopstvenu inicijativu ne idem jer necu i nemam razloga tamo da jedem. kad sam sa nekim pa taj neko insistira, ako uzmem nesto to je sladoled...to se desi ne vise od par puta godisnje.
atmosfera i nije bas najsrecnija, bar meni :confused:
Nemam mek ovde...

ili cuvate?

ne cuvam nesto posebno, bas me bwiga, to je samo odeca,ako treba da je cuvam ko u muzeju koji ce mi.
presvlacim se cim dodjem, trenerke nemam, ni stare ni nove.
nemam ni pidzame, ne volim ih. i kad sam ceo dan kuci obucem nesto za po kuci.

.

Volim ova ženska pitanja! :zaljubljena:

На којима ми мушки немамо шта да кажемо :lol:
--------------------------------------------------------------------------------

За Мек.

Понекад једемо у Меку не често. Кад је Која био мали, био ждрероња, само њупа и није знао 10-ак речи, а знао је да кад клопа држи изднад главе храну и виче "укусно"
и одведемо га у Мек, рачунајући да ће да се разбије, принесемо све живо...само је њушнуо и није хтео ни да проба.
Сад као једе, али не траже да иду у Мек. Ја волим Биг мек, велики помф. и сладолед са карамелом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back