- Poruka
- 42.590
zeno kad bih ti rekla da si ozbiljno dokona, dal bi se uvredila?
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))zeno kad bih ti rekla da si ozbiljno dokona, dal bi se uvredila?)))
e ako je jednom godisnje oksilno, a mislim jednom godisnje mogu tortu napravit : )))
+ ocd
ja oko pocnem nesto to mora bit relativno ok inace sve frknem u kantu
e ako je jednom godisnje ok
al sedam glava
nije mi dobro![]()
necu ni da zamisljamzamisli kako je meni
pa nisam ja planirala sedmoglavu zoricu brunclik sirenu : )))

necu ni da zamisljam
to tako piapavo ne pipam
torte su mi uglavnom ok, ukusne i kvalitetne..al da se ne gledaju puno![]()

jao kad deca porastu to je super kul
al misim toj cifri dodaj jos neku nuliu![]()
nemam, a i da imam odakle mi
btw nisu mi rekli da trebaju sokovi i tanjurici za vrtic
nego samo torta, a dva puta sam pitala
sad gledam slike
sjede ko sirocici
nigdje soka, samo torta
bas sam se smorila
odo sad po nju i kupicu im sokica i sranja tih nek grickaju nakon spavanja
e bre djuro moras da mislis moraas
ima da ima..ja sad kad sam krenula u tursku, pun frizider, i skuvano i sve, i lova naravski
pa ipak kad sam se vratila ko bre iz gladi da su utekli, teze raniti engo oblaciti)))

ako se organizuje proslava u vrticu, onda se nosi sve ko za proslavu..torta slanisi slatkici sokici
ako se ne organizuje proslava nego samo da pocasti sve drugare, ona smo nosili smo neke slatkise torta jok.ostalo jok.

))ma nemoj da se smaras bre ionako ce zaboraviti za dva dana))
e to je najveci zaeb kod roditeljstva, kad ukapiras da ces zaebati , i to ne jednom, i to ne tako beznacajne stvarima ocu, nije to frka
samo mi zao sto je ovako smotano sve ispalo

e to je najveci zaeb kod roditeljstva, kad ukapiras da ces zaebati , i to ne jednom, i to ne tako beznacajne stvari
jbg, nema tu pomoci. dash sev od sebe i nadash se najboljem
tako bih volela da vas vidim, lutke jedne.![]()
pa dodjem ja povremeno u bgd, ali uvek budem rastrzana na sto strana. aj kad budem dolazila sledeci put videcu da se organizujempa dodji i vidi nas
nama je fakat nezgodno da se pomjerimo trenutno
voljela bih da nije, al trenutno je tsko

pa vruce je u stanu i onda dok izmodelujem lice potiljak izgubi formu, pa dok izvucem nos sjebe se brada i vrat i sve tako...ili je puno pipkam pa bude grbavo sve..dobijem formu, al vise ne izgleda dobro ukupno
ne, moram probat tu pastu s dodatkom gume ili kako se vec zove...taj cmc
Divne su!
Obavezno javi ako isprobaš sa CMC.
Ja sam prošli put, jer mi nije dobro ispao crn, kupila na meru, ima u jednoj radnji, 700 din/kg gotov fondan. Super je za presvlačenje, možeš bukvalno na 2 mm da ga razvučeš, a da ne pukne, ali se ne suši, neke sam listiće sam od njega, treći dan se nisu stegli, pa i nisu oblik baš zadržali, a od tog Minjinog su se ruže osušile za dan. Imala sam i neki recept sa medom i margarinom, šećerom... Ne znam sad gde mi je, od njega sam pravila Fifi cvetić pre sto godina...
crni ja napravim
fora je samo da ne stsvis samo crnu vec dodaj i plsvu i crvenu
i mora malo vise masnoce ili glicerina
ovo s ratlukom se divno razvlaci
bukvalno na 3-4 mm da ne pukne
al.za.figure nije idealan
mada ako dodas gustina vecinu ovih jednostavnih stvsri mozes napravit
Što je najgore, već sam ranije pravila taj crni, ubacim boju u otopljenu fruktozu. Pa tek onda dodajem šećer i ostalo, ali ovaj put je nešto pošlo naopako, pa je ispao tamno siv. Onda sam dodavala crnu i plavu i braon, za crvenu mi nije palo na pamet, i kad sam dobila crnu, on se bukvalno cepao, izgubio je elastičnost. A što je najgore, nisam ga ni bacila, stoji mi u frižideru u nadi da ću da ga popravim, a u stvari me samo nervira svaki put kad ga vidim. Nije mi palo na pamet za masnoću, sad kad mu roknem svinjsku mast ima da bude vrh.![]()
Probaću sledeći put da dodam sve te boje.
A jel ubaciš nešto u ratluk osim šećera, eventualno gustina? Ne sećam se dal sam nešto stavljala još...
minjin fondan sam pravila, al ni on nije za kompleksnije figure iako se bolje ponasa od ovog
cek da vidim dal imam tog konja negdje
Pogledajte prilog 489566
Pogledajte prilog 489567
konj je od minjinog fondana, a ostalo je ratluk masa
ovo drugo je sve ratluk
Pogledajte prilog 489568
Pogledajte prilog 489569
Pogledajte prilog 489570
i totoro je torta, red velvet, a ne figura

Uh, što je ovo dobro! Toliko je dobro da se nosim mišlju da se bacim na gledanje tutorijala o fondanu i figuricama od fondana. Čiste linije, sve precizno, tako jednostavno deluje.![]()