Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da vas pitam.kakva je to budalastina,kokosovo ulje,hladno cedjeno od organskog kokosa,a ja danas nasla hladno cedjeno ulje od kokosa,duplo jeftinije,kaze,ali to nije od organskog kokosa.sta sad izmisljaju i za kosu kokos,pa mora da bude organski
jel to svejedno?

da vas pitam.kakva je to budalastina,kokosovo ulje,hladno cedjeno od organskog kokosa,a ja danas nasla hladno cedjeno ulje od kokosa,duplo jeftinije,kaze,ali to nije od organskog kokosa.sta sad izmisljaju i za kosu kokos,pa mora da bude organski
jel to svejedno?

Trebalo bi da je to ulje pravljeno od organski gajenih kokosa po tradicionalnim filipinskim metodama (bez pesticida, hemikalija,..obicno ga prati i sertifikat).....ali za kosu (suva) ti je dovoljno frakcionirano kokosovo ulje bez boje i mirisa do 50 ml za jednom do dva puta sedmicno.

Može svinja. Amin.

Kako je prošla torta? Kasno sam videla za buter krem, ali Domaćica je već rekla.

dobro sam prosla
kako me mater nehoticno zaebala s receptom
zamalo sirena da se strmopizdi u more

- - - - - - - - - -

ja danas dobila dva deci pilece masti.ima da je potrosim
a meni nikako da proradi to kokosovo ulje,svi se kunu u njega,moja kosa i dalje zarozana

pa lazu ljudi
ko ono s brijanjem lica
mos jedino bradu ili akne fasovat
ili oboje

Za kad je druga? Imala sam negde kako se prave ti neki likovi... Ali ne znam mogu li da nađem...

ma za ujutro : )))
znam ja to napravit, al nemam ni snage, ni vremena sad
za iducu godinu cu gledat da probam onu kao gum pastu ili kako se zove
ili bar da dodam cmc u domaci fondan
ovo s ratlukom je ok, al za finije stvari tipa prstice, oci...zna bit zeznuto i dosta je vruce ovih dana
pa kad radim npr glavu potiljak izgubi formu dok oblikujem lice, a kad stavim da se prosusi i kao stoji na armaturi ne mogu fino oblikovat
da radim cesce islo bi brze, znam
al ja to jednom ili dva puta godisnje

Pogledajte prilog 489536

Pogledajte prilog 489537

Poslednja izmena:
SIrena ti je dobra
Slovo R ti je tragicno :lol:

Sedi sirena na kamicku... :lol:

Jbt al vreme leti 4 godine ... I i E su generacija

ma slova su iz nekog kalupa
ruzan je font za poludit, al drugog nije bilo
i jos nemaju da se istisne nego ih moras vaditi rucno
vrebam da nadjem neka normalnija jer me mrzi rucno sjeci fontove, al nemam srece za sada

a e je starija 6 ili 3 mjeseca, jel tako nekako?

Tonči, kako si je opisivala, bolje da ne znaš kako sam je zamislila... :rumenka:
Ovo mi se sviđa. Super je ispala.
A meni onaj Minjin fondan super za figure, samo mora malo da se suše delovi pre spajanja. Od tog sa ratlukom mislim da deceniju celu nisam ništa pravila...

3 meseca.
Ona je 7.februara
Kad je Iskri rodjus?

2 maj ;)

- - - - - - - - - -

Tonči, kako si je opisivala, bolje da ne znaš kako sam je zamislila... :rumenka:
Ovo mi se sviđa. Super je ispala.
A meni onaj Minjin fondan super za figure, samo mora malo da se suše delovi pre spajanja. Od tog sa ratlukom mislim da deceniju celu nisam ništa pravila...

ma ovo je glava br 7
br 6 je licila na zoricu brunclik

Pogledajte prilog 489562

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back