Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa on napada zgooza, ženu pod vodu i potop čoveče..:lol:

..a ti onda ulećeš sa tim jastučetom ispod stomaka :lol:

..
ja vidim da vas dvojica ne možete na nudističkoj da budete spasioci :lol:
ja nisam ni kazo da bi bio spasioc...više mi leži raznošenje suncobrana :rumenko:

- - - - - - - - - -

obozavam na tocenjeeee:zaljubljena:

taj :ok:

- - - - - - - - - -

:zcepanje: jedna vaša akcija spasavanja i ajkula vam ne bi bila ravna...sedele bi na plaži mirne ko bubice

ma jebači smo ti mi par ekselans :fdlan:
:lol:

Naočare za sunce na plaži, čemu u stvari služe, naročito ako je lepša polovina pored vas, a opet lepših polovina i svugde oko vas, pa se nekoj tako odveže ona bretelica, pertlica, mašnica, a vi možete zaštićeni od sunca naravno da gledate gde god vam volja, ili su naočare tu baš da bi vršile zaštitnu funkciju vaših senzitivnih očiju, čemu služe uopšte te sunčane naočare? :lol:

- - - - - - - - - -

kad sam u moru ne jedem sladoled :eek:

čitaj ponovo :rtfm:

..
misli se na more kao lokaciju..
..
ti bi samo spasavao golišave, spasioc! ;)

Naočare za sunce na plaži, čemu u stvari služe, naročito ako je lepša polovina pored vas, a opet lepših polovina i svugde oko vas, pa se nekoj tako odveže ona bretelica, pertlica, mašnica, a vi možete zaštićeni od sunca naravno da gledate gde god vam volja, ili su naočare tu baš da bi vršile zaštitnu funkciju vaših senzitivnih očiju, čemu služe uopšte te sunčane naočare? :lol:
sve ti znas :lol:

da bi gledo dupiće i sisiće koji prolaze, da bi gledo sise ženske osobe koja je pored mene legla i skinula gornji deo da sunča sise...da bi vido sve ono što inače ne vidim, a da pritom nisu sigurne da gledam baš u njih

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

da bi gledo dupiće i sisiće koji prolaze, da bi gledo sise ženske osobe koja je pored mene legla i skinula gornji deo da sunča sise...da bi vido sve ono što inače ne vidim

..reko bi neko, bez naočara, slep čovek :lol:

- - - - - - - - - -

da izgledamo misterioznije :cool:

- - - - - - - - - -

Ej, sad se setih, a jel' vam baš kul ono vidite lika sa sunčanim naočarima kako pliva, meni ono uvek dođe da bih baš volela da vidim kako mu ispadaju naočare u vodu, šta izvodi taj tako plivajući? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back