Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.113
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi joj spasioče stavio jastuče napunjeno vazduhom odozdo na stomače da ne potonenisam to radio..ali predpostavljam da je treba odgurnuti i uhvatiti s,gozza,,
da bi joj spasli zivot za ne![]()
auuu ta spasilačka akcija bi bas trajalaja bi joj spasioče stavio jastuče napunjeno vazduhom odozdo na stomače da ne potone![]()
ja bi joj spasioče stavio jastuče napunjeno vazduhom odozdo na stomače da ne potone![]()
to je više nadovez na post heroseksa nego spašavanje![]()
udruzeni rad bi imao vise efekta,,,pa on napada zgooza, ženu pod vodu i potop čoveče..![]()
..a ti onda ulećeš sa tim jastučetom ispod stomaka![]()
..
ja vidim da vas dvojica ne možete na nudističkoj da budete spasioci![]()
udruzeni rad bi imao vise efekta,,,![]()
jokjedna vaša akcija spasavanja i ajkula vam ne bi bila ravna...sedele bi na plaži mirne ko bubice
obozavam na tocenjeeeeKoji sladoled jedete na moru?![]()
ja nisam ni kazo da bi bio spasioc...više mi leži raznošenje suncobranapa on napada zgooza, ženu pod vodu i potop čoveče..![]()
..a ti onda ulećeš sa tim jastučetom ispod stomaka![]()
..
ja vidim da vas dvojica ne možete na nudističkoj da budete spasioci![]()
obozavam na tocenjeeee![]()
jedna vaša akcija spasavanja i ajkula vam ne bi bila ravna...sedele bi na plaži mirne ko bubice
ne jedem eventualno neki mars snickers bounty koji nema kod nasKoji sladoled jedete na moru?![]()
al bi ga uvek menjao za girice uz kriglu piva 0.5ja nisam ni kazo da bi bio spasioc...više mi leži raznošenje suncobrana
- - - - - - - - - -
taj![]()
kombinovan..i ja i ja za sladoled!![]()
Na točenje sladoled, kombo ili pojedinačni ukus?![]()
eh...pa ti si mačo...prava muškarčina...kako ne bial bi ga uvek menjao za girice uz kriglu piva 0.5![]()
na moru vodu ne pijem..samo pivoooooooooooeh...pa ti si mačo...prava muškarčina...kako ne bi
ja ne bi...
kad sam u moru ne jedem sladoled![]()
sve ti znasNaočare za sunce na plaži, čemu u stvari služe, naročito ako je lepša polovina pored vas, a opet lepših polovina i svugde oko vas, pa se nekoj tako odveže ona bretelica, pertlica, mašnica, a vi možete zaštićeni od sunca naravno da gledate gde god vam volja, ili su naočare tu baš da bi vršile zaštitnu funkciju vaših senzitivnih očiju, čemu služe uopšte te sunčane naočare?![]()
sve ti znas![]()
da bi gledo dupiće i sisiće koji prolaze, da bi gledo sise ženske osobe koja je pored mene legla i skinula gornji deo da sunča sise...da bi vido sve ono što inače ne vidim
da izgledamo misterioznije![]()