poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
žestoko jebbanje
aha muškarac da dobije VIP tretman, a žena šut-kartu za ljubomorisanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
žestoko jebbanje
aj pročitaj opet šta sam napiso
pročitala sam i vidim da sam pogrešila
...
![]()
Jel' likujete kad se žena tako istrči i vidite da je ljosnula i eto sad mora da bude još bolja nego što hoće, može ili želi?![]()
![]()
mogu i na kitiJel mozete svoju lepsu polovinu da ponesete na rukama ?![]()
razbijam,hladnokrvoKakvi ste u društvenim igrama, kompjuterskim ili kartama, kad pobeđujete, umete li da podjebavate onako baš dobro, to jest napijete li se krvi gubitnicima ili samo onako onaj šeretski smešak?![]()
Jel mozete svoju lepsu polovinu da ponesete na rukama ?![]()
preko 70 ne dizemAjd šta mislite koliko tešku ženu bi mogli da podignete i koliko je uopšte ta neka ranije nošena imala kilograma?![]()
moja omiljena pozaJel mozete svoju lepsu polovinu da ponesete na rukama ?![]()
ne volim to da radim..Kakvi ste u društvenim igrama, kompjuterskim ili kartama, kad pobeđujete, umete li da podjebavate onako baš dobro, to jest napijete li se krvi gubitnicima ili samo onako onaj šeretski smešak?![]()
Kakvi ste u društvenim igrama, kompjuterskim ili kartama, kad pobeđujete, umete li da podjebavate onako baš dobro, to jest napijete li se krvi gubitnicima ili samo onako onaj šeretski smešak?![]()
Ajd šta mislite koliko tešku ženu bi mogli da podignete i koliko je uopšte ta neka ranije nošena imala kilograma?![]()
nemoj Dee...odgovori su mu stvarno
![]()
Ajd šta mislite koliko tešku ženu bi mogli da podignete i koliko je uopšte ta neka ranije nošena imala kilograma?![]()
nisam se testirao na debelim ženama
- - - - - - - - - -
priceless![]()
svaka cast..mogu i na kiti
- - - - - - - - - -
razbijam,hladnokrvo
pa nisma dizao debele žene ali mi nije bio problem da ponesem ortaka od 124 kila tako da...
tupson, ali nosa samo tako!![]()
ja bi skido mrak klinkicama koje dodju s tetkama na moreDa ste radniku u turizmu, mogli bi da budete onaj animator, instruktor plesa na plaži, nosač suncobrana, bili biste šta?![]()
ajd' još jednom, ne interesuje me šta radiš u slobodno vreme..
..
nosa ortaka BoK te mazo i još se hvali!![]()
..
sad će drvlje i kamenje![]()