Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se bavite redovno sportom ? ^^
( Redovno znaci najmanje 2 puta nedeljno )
redovno trcim..
nekad 4,5 dana u nedelji..nekad 6 ..kako kad...
planiram ovih dana da starujem malo tegice..blizi se leto ..more plazice..i cice:lol:

- - - - - - - - - -

Da li se lako iznervirate?
ne...slusam i cutim..
ako predje granicu bude zahebano..;)

Razume se...
ze.gif

zavisi...kad kako...uglavnom teško, mada u poslednje vreme zbog problema koje imam mnogo je lakše izvesti me iz takta
da...najmanje tri puta nedeljno teretana, uglavnom četiri puta nedeljno...bajs neobavezno
redovno trcim..
nekad 4,5 dana u nedelji..nekad 6 ..kako kad...
planiram ovih dana da starujem malo tegice..blizi se leto ..more plazice..i cice:lol:

)
meni nikad niste bili jasni vi sezonci...cele zime se gojite i onda pred leto se setite da doterujete liniju...a obično rezultat bude nikakav ili polovičan
a i valjda vežbaš zbog sebe, a ne zbog bilo kog drugog, pa makar i cica...a kad si ti redovan vežbač, kad si zadovoljan sobom, to i cice primete i rezultat po pitanju cica je samim tim bolji
Danas vam je nivo energije visok, nizak, nekako ste, kako ste?
sredina...pamtim i energetskije dane

Jel smatrate sebe predvidivom ili nepredvidivom osobom ?

Koliko vremena bi trebalo da provede osoba pored vas,
da bi vas dobro upoznala ?
predvidljiv...
treba prilično, jer na prvi pogled odajem utisak nadmenog, nepristupačnog tipa

Zavisi kako za koga, oni koji su mi bliski mogu da ocekuju da sam konstantan i predvidljiv za njih, jer se uvek dobro preispitam kad stupam u neki odnos.

Mislim da vremenski period za mene ne vazi, ako mi se otvoris iskreno dobices to zauzvrat, ako se "igramo" onda to moze da traje dugo.

zavisi...kad kako...uglavnom teško, mada u poslednje vreme zbog problema koje imam mnogo je lakše izvesti me iz takta

da...najmanje tri puta nedeljno teretana, uglavnom četiri puta nedeljno...bajs neobavezno

meni nikad niste bili jasni vi sezonci...cele zime se gojite i onda pred leto se setite da doterujete liniju...a obično rezultat bude nikakav ili polovičan
a i valjda vežbaš zbog sebe, a ne zbog bilo kog drugog, pa makar i cica...a kad si ti redovan vežbač, kad si zadovoljan sobom, to i cice primete i rezultat po pitanju cica je samim tim bolji

sredina...pamtim i energetskije dane

predvidljiv...
treba prilično, jer na prvi pogled odajem utisak nadmenog, nepristupačnog tipa
nemam problem sa viskom..ne volim tegove..ali samo trcanjem ne uspevas da se oblikujes lepo---a cice...su cice ;)

Trpim i ćutim dugo dok ne prsnem, ko slabo zapaža mož pomisli kako je olako.

Ne redovno, no nikako.

Danas vam je nivo energije visok, nizak, nekako ste, kako ste?
Nizak, već duže, svakako sam, loše.

Predvidiv i uobičajen.

Više nego što bi želela.

da ste u mogucnosti, kakvu bi fabriku imali?
Za pakovanje zimnice u nekim blesavim kombinacijama, tipa turšija sa ljutim papričicama, cvekla sa puno belog luka, mešane salate sa egzotičnim sastojcima, sve što mož naložiti hipstere da plate dva dinara za malo razlike od onog što drugi prodaju za dinar. I nazvao bih 'brend' baš tako, Zimnica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back