Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se naljutite kada vasa zenska se sali, smeje i zeza ... jednom recju - flertuje - s drugim muskarcima, a vi to sami isto radite..i ocekujete da budete uvek prihvaceni i da vam ne prebacuje? :mrgreen:

ne znam , nisu mi to radile, nisam ni ulazio u razloge , ali jesu mi prebacivale i davale se jos vise u vezi nakon tih epizoda, uglavnom su se one pribijale uz mene i trudile se da me cuvaju pored pohotnih pogleda okolnih zenki....

kad bi mi draga legla tako udrkavljena pored mene...ustvari nebi joj ni dao da legne pored mene udrkavljena :sad2:
prvo bre da se umiješ pa dođi

- - - - - - - - - -

naravno da prija:
ne moras da joj platis pice ,ne moras da joj kupis cvet , ne moras ni da budes fin ni pazljiv,...a ona oce da se krese to vece i vice moj si svet....

al sam ga spakovao ,mislim na odgovor ,u rimu :mrgreen:

pa sve to što si napiso je i kontraefektivno po pitanju dobrog seksa...

zasto provodite vreme sa bivsim devojkama sa kojima necete nista da imate niti planirate?
ne provodim nesto vreme a kad bi onda planiram bar seksic :)
Da li idete u solarijum i šta mislite o muškarcima koji idu, hm?
ne idem bio par puta
mislim da si unistavju kozu

- - - - - - - - - -

Koje je vaše mišljenje, poštovani muški,o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka????

najveca glupost

Koje je vaše mišljenje, poštovani muški,o ponovnom uvođenju obaveznog služenja vojnog roka????
fala bogu da se nauce ovi danasnji retardi disciplini inace odosmo u 3 lepe,mada odavno smo pukli nema leba
ne ,nek idu neka navuku rakove vise riba za mene
zasto provodite vreme sa bivsim devojkama sa kojima necete nista da imate niti planirate?
nikad

Ne idem. Mislim da su budale, nije zdravo a i totalna je šabanija. Skini majicu pa na bajk i par krugova oko Ade,ili na basket ili samo šetaj i imaš prirodnu zdravu preplanulost.

Nemam bolje mišljenje ni o preterano kvarcovanim devojkama.

Ne provodim vreme sa bivšim devojkama. Kod mene kad se odsvira kraj nema produžetaka.

Nije mi žao što sam odslužio,ali realno je to bilo čisto gubljenje vremena.
Mislim da osnovnu obuku trebaju svi da prođu za ne daj Bože ali apsolutno protiv služenja nakon toga.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back