Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema nikoga ali ako se neko pojavi evo pitanja:
Da li sebe smatrate dobrom osobom, znam svi ćete reći divan sam, krasan ali da li ste prema svima ispali baš takvi?

Generalno gledano, dobra sam osoba. Lijepo vaspitan, obrazovan, fin, tolerantan...Do skoro sam smatrao da je nemam neprijatelje jer nikad nikome nisam ništa loše uradio...Ali, bio sam u krivu. Nažalost, postoje i ljudi koji vas mrze zbog onoga što jeste.

Kakvi ste kad se razbolite?
Njanjavi, umirem, doslo doba da se rastajemo ... :mrgreen:
ili to podnosite relativno stoicki?

ako se zakasljem to je poslednji trzaj tijela prije umiranja, zovite popa i obavjestite rodbinu...da ne kazem kad imam temperaturu, svijet mora da leti oko mene. A kad se nesto ozbiljnije desi, slomim kost ili nesto drugo onda za to niko ne zna i ja nemislim dok stvarno ne dodjem u zivotnu opasnost ;)

Da li mislite da u današnjem svetu kada više vlada ono ko će koga pre da zezne da su dobar i budala braća ili ipak mislite da se dobro dobrim vraća?

Budala sam, totalna budaletina, ali nisam nikome duzan nista, redovno prastam i iako sam svoje bice stavio u nelagodnu poziciju ipak najvaznija mi je cista savjest. Tako da mozda sam svojom dobrotom sam sebi lose napravio ali mogu da hodam ulicom bez da sklanjam pogled i stidim se necega. I mogu mirno da spavam....Budala sam ali to je sto hocu da budem

Zene pitaju :mrgreen:

Ja odcutim, popijem potrebne tablete, cajeve,
lezim bas ako moram :roll:

To je tako tipično ženski :whistling:

Ja ako kinem,odmah hvatam ćebe i jastuk,zakukam dragoj da pravi paradajz čorbu i kasnije kuvano vino,pošaljem je po mandarine i pomorandže,zovem na posao da neću doći da ne bi širio pošast po firmi,uzmem daljinski i/ili laptop i tako jedno tri do četiri dana dok nisam 100% siguran da je najgore prošlo.
Naravno uzdahnem teško s vremena na vreme,čisto da obznanim svoje prisustvo kada mi zatreba nešto iz kuhinje :D

Podrazumeva se da još narednih par dana nisam u stanju da usisam ili ne daj bože da pomerim neki komad nameštaja. Prvo režim jake hrane za rekovalascenta pa ćemo onda videti.

Nema nikoga ali ako se neko pojavi evo pitanja:
Da li sebe smatrate dobrom osobom, znam svi ćete reći divan sam, krasan ali da li ste prema svima ispali baš takvi?

yock...prema nekima skot,dzukela...dZubre najgore vrste
ali ciljano:)

- - - - - - - - - -

Da li mislite da u današnjem svetu kada više vlada ono ko će koga pre da zezne da su dobar i budala braća ili ipak mislite da se dobro dobrim vraća?

vodim se greshkama ranih hrishcana...onih koje su bacili lavovima
dakleM...pacifista u dushi:lol:

- - - - - - - - - -

Kakvi ste kad se razbolite?
Njanjavi, umirem, doslo doba da se rastajemo ... :mrgreen:
ili to podnosite relativno stoicki?

Bogu dushu dajem...a Bog je ne uzima :(

Nema cifre..da ides sutra da kupis auto..koji bi to bio ?

ako bash mora jedan kao ponudjeni odgovor onda...ovaj...

2r2nlaw.jpg

Poslednja izmena:
To je tako tipično ženski :whistling:

Ja ako kinem,odmah hvatam ćebe i jastuk,zakukam dragoj da pravi paradajz čorbu i kasnije kuvano vino,pošaljem je po mandarine i pomorandže,zovem na posao da neću doći da ne bi širio pošast po firmi,uzmem daljinski i/ili laptop i tako jedno tri do četiri dana dok nisam 100% siguran da je najgore prošlo.
Naravno uzdahnem teško s vremena na vreme,čisto da obznanim svoje prisustvo kada mi zatreba nešto iz kuhinje :D

Podrazumeva se da još narednih par dana nisam u stanju da usisam ili ne daj bože da pomerim neki komad nameštaja. Prvo režim jake hrane za rekovalascenta pa ćemo onda videti.

Hehe...samo me zanima da li i njoj uzvratis takav tretman?

Hehe...samo me zanima da li i njoj uzvratis takav tretman?

Naravno,samo sa tom razlikom što je ona na nogama dokle god je temperatura manja od 39.Čak ide i na posao :eek: Tek kada je oteraju kući i ja je(jedva) ubedim da prilegne,onda mogu i da joj uzvratim .I to maximum dan do dva. Hrabro moje devojče,sve junački podnosi :heart:
Mislim da se žene generalno bolje drže. Ja uvek dodam malo dramskog efekta ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back