Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zelite sex sa nekom zenom devojkom, ali se plasite da ce sex pokvariti vas odnos, manje vise prijateljski, i to joj kazete, sta je ustvari u pitanju?
cim zeli neko sex znaci da ne postoji nikakav poluprijateljski odnos
danas smo svedoci kako se za milionske pronevere, utaje poreza, mafijaške veze, korištenja službenog položaja, fantomske firme i kofere keša ne dobija više osim možda elektronske narukvice, ponegde čak i obustava procesa uz izvinjenje itd.
e sad, moje pitanje je

1. da li bi ste da se nekim čudom u koje vas dovede poslovna ili neka druga životna okolnost iskoristili priliku i prisvojili ono što nije vaše i to naročito ako se radi o novcu koji je na sličan način neka lopovska firma ili pak država izmuzla od drugih?
naravno posebno bi mi bio gust od lopova duzmem jer me ne bi prijavio
2. šta mislite o ljudima koji "gaze preko mrtvih" u poslovnim i ličnim kontaktima?
da li im, ako niste takvi, zavidite na beskrupuloznosti i da li svaki put kad vas neka životna okolnost ošine po leđima, odlučite da ćete od danas i vi biti hladna proračinata ***** koja jednako tako iskorištava i mrcvari sve oko sebe, kao što su drugi uradili vama?
može li se uopšte u čoveku desiti takva drastična promena,
da od jagnjeta postane zver?

- - - - - - - - - -
cesto se desava svasta u nama ljudi bude ali se do sad uspesno sklanjam i ne poklecam iskusenjima
3. kada primetite da je neka žena izuzetno zainteresovana za vas. čak je to iz više pouzdanih izvora potvrđeno..možda vam je i ona sama to priznala itd. ona je dobra i draga ženica, ali prosto, nije "vaš broj"
koji je najpristojniji i najsuptiliniji način da joj date do znanja da niste zainteresovani?
da li joj bukvalno okrenete leđa i šut u dupe ili ima nekih malo finijih metoda? m?

- - - - - - - - - -

ili ćete je nedajbože iskoristiti po principu "šteta da se baci kad se već nudi"?
ako mi je na bilo koji nacin odbojna prosto cu je iskulirati i praviti se blesav,iz razloga sto ce retko koja konkretno reci sta zeli vec ce se namestati ne bi li se spopao
4. šta (ko) vas ovih dana žestoko nervira?

5. šta (ko) vas je u zadnje vreme obradovalo i raznežilo?

6. ako hoćete, koje biste pitanje meni postavili?

:D

- - - - - - - - - -

i to bi vala za neko vreme bilo sasvim dovoljno pitanja od mene:)
nerviraju me isti ti koje me i obraduju

- - - - - - - - - -

zelite sex sa nekom zenom devojkom, ali se plasite da ce sex pokvariti vas odnos, manje vise prijateljski, i to joj kazete, sta je ustvari u pitanju?
cim zeli neko sex znaci da ne postoji nikakav poluprijateljski odnos
danas smo svedoci kako se za milionske pronevere, utaje poreza, mafijaške veze, korištenja službenog položaja, fantomske firme i kofere keša ne dobija više osim možda elektronske narukvice, ponegde čak i obustava procesa uz izvinjenje itd.
e sad, moje pitanje je

1. da li bi ste da se nekim čudom u koje vas dovede poslovna ili neka druga životna okolnost iskoristili priliku i prisvojili ono što nije vaše i to naročito ako se radi o novcu koji je na sličan način neka lopovska firma ili pak država izmuzla od drugih?
naravno posebno bi mi bio gust od lopova duzmem jer me ne bi prijavio
2. šta mislite o ljudima koji "gaze preko mrtvih" u poslovnim i ličnim kontaktima?
da li im, ako niste takvi, zavidite na beskrupuloznosti i da li svaki put kad vas neka životna okolnost ošine po leđima, odlučite da ćete od danas i vi biti hladna proračinata ***** koja jednako tako iskorištava i mrcvari sve oko sebe, kao što su drugi uradili vama?
može li se uopšte u čoveku desiti takva drastična promena,
da od jagnjeta postane zver?

- - - - - - - - - -
cesto se desava svasta u nama ljudi bude ali se do sad uspesno sklanjam i ne poklecam iskusenjima
3. kada primetite da je neka žena izuzetno zainteresovana za vas. čak je to iz više pouzdanih izvora potvrđeno..možda vam je i ona sama to priznala itd. ona je dobra i draga ženica, ali prosto, nije "vaš broj"
koji je najpristojniji i najsuptiliniji način da joj date do znanja da niste zainteresovani?
da li joj bukvalno okrenete leđa i šut u dupe ili ima nekih malo finijih metoda? m?

- - - - - - - - - -

ili ćete je nedajbože iskoristiti po principu "šteta da se baci kad se već nudi"?
ako mi je na bilo koji nacin odbojna prosto cu je iskulirati i praviti se blesav,iz razloga sto ce retko koja konkretno reci sta zeli vec ce se namestati ne bi li se spopao
4. šta (ko) vas ovih dana žestoko nervira?

5. šta (ko) vas je u zadnje vreme obradovalo i raznežilo?

6. ako hoćete, koje biste pitanje meni postavili?

:D

- - - - - - - - - -

i to bi vala za neko vreme bilo sasvim dovoljno pitanja od mene:)
nerviraju me isti oni koji me i obraduju

Poslednja izmena:
moramo pod itno eternala ovde da dovedemo da pita normalnosti

pa kako ja da pitam kad je tema žene pitaju :ljutko:

- - - - - - - - - -

sex da pokvari odnos? :lol:

prvo i prvo prijateljski muško žensko odnos ne postoji...sem ako su baba i deda, tj.nesposobni za sex....ili jedno od to dvoje ono drugo apsolutno ne privlači ni pod razno

ja sam misljanja da nema prijateljstva izmedju zene i muskarca kad tad se javi ta zelja za seksom.
sprijateljen sam sa jednom 20 g. na pocetku me nije interesovala u tom smislu ali sto sam je bolje upoznao, vremenom javila se i ta zelja i znam da bi to sve pokvarilo...upozala je kasnije nekog i udala se...sad se covek pita sto se zelja za seksom tek godinama kasnije javila?

ja sam misljanja da nema prijateljstva izmedju zene i muskarca kad tad se javi ta zelja za seksom.
sprijateljen sam sa jednom 20 g. na pocetku me nije interesovala u tom smislu ali sto sam je bolje upoznao, vremenom javila se i ta zelja i znam da bi to sve pokvarilo...upozala je kasnije nekog i udala se...sad se covek pita sto se zelja za seksom tek godinama kasnije javila?

Već neko vreme imam mišljenje (za koje ne tvrdim da je tačno, jednostavno mi se kao takvo mota po glavi), da je prijateljstvo odnos između ličnosti (muških, ženskih, mladih, starih itd) a ljubav, strast, požuda odnos između muškarca i žene. Tako mi je bilo lakše da svarim neke stvari. Dva fenomena koja postoje u različitim nivoima, nekad zajedno, nekad odvojeno. ne mislim da neko ko ne spava zajedno može (mora) biti prijatelj ili da neko ko je spavao zajedno ne može biti prijatelj. Ljubav i prijateljstvo mogu, a i ne moraju ići zajedno. Svako od njih počiva na drugim temeljima. (Ja ovo onako, a možda sam i u krivu) :neutral:

Da želim - želim! Da se plašim - plašim se, ali jedino mogućnosti da, kad već dođe do penala, utvrdim da je u pitanju trandža. A sve ostalo, tipa - seks će pokvariti prijateljstvo, to nikako ne mogu biti ja, u toj priči se ne prepoznajem; suviše sam glup za te emancipovane fensi odnose. Šta ću, kad sam sirovina?!

koja vam je prva najodbojnija osobina kod žene? ne fizički, pliiz.
znači, šta prvo pomislite da vam kod žene kao neka njena karakterna osobina, navika ili slično, najviše smeta?

Dobro, a sad ozbiljno (čuj, sibir - pa ozbiljno)!
To što ja prvo (i jedino) pomislim u prisustvu žene, a o njoj samoj, ne smem da napišem, banovali bi me na keca i plus bi zvali generalnu inspekciju ministarstva kulture, da se ozbiljno pozabavi mojim slučajem; verovatno bi me na kraju trajno smestili u neki zabačeni manastir, da tamo smirujem hormone. E, sad, da sam neki normalan lik, verovatno bih odgovorio sledeće:
Ranije mi je mnogo tog smetalo; vremenom sam izdresirao sebe da to prihvatim kao sastavni deo mentalnog i karakternog sklopa žene. Ipak, muškobanjaste me i dalje ne ostavljaju ravnodušnim, u negativnom smislu. Rezime mog odgovora na tvoje pitanje - otsustvo ženstvenosti.

Pitanje je za one koji su digli ruke na ženu/devojku, znate da su one fizički slabe i nema nikakve šanse da upotrebi silu protiv tebe, šta to vas fascinira i zašto ste u stanju da snažno povredite, ne jednom, već ko zna koliko puta, da li baš uživate u tome što vas niko ne suprotstavlja?
neznam,ja zene volim..sto reko moj drug rec vise boli...

To što ja prvo (i jedino) pomislim u prisustvu žene, a o njoj samoj, ne smem da napišem, banovali bi me na keca i plus bi zvali generalnu inspekciju ministarstva kulture, da se ozbiljno pozabavi mojim slučajem; verovatno bi me na kraju trajno smestili u neki zabačeni manastir, da tamo smirujem hormone. E, sad, da sam neki normalan lik, verovatno bih odgovorio sledeće:
Ranije mi je mnogo tog smetalo; vremenom sam izdresirao sebe da to prihvatim kao sastavni deo mentalnog i karakternog sklopa žene. Ipak, muškobanjaste me i dalje ne ostavljaju ravnodušnim, u negativnom smislu. Rezime mog odgovora na tvoje pitanje - otsustvo ženstvenosti.
aleksandar solzenjicin se ne bi slozio sa tobom:)

a sad pitanje na koje vec znam odgovor,
da li ces nam otkriti pod kojim si nickom ovde pisao od 2008. godine, dakle pre nego sto si odlucio da se pojavis kao sibir?

odgovor nakon kojeg logicno sledi pitanje (za sve)

koje osobine cine zenu manje ili vise zenstvenom?
da li je to nesto sto poseduje svaka lepa zena ili je to ipak jos neki "dodatak" prvom vizuelnom utisku?

- - - - - - - - - -

Pitanje je za one koji su digli ruke na ženu/devojku, znate da su one fizički slabe i nema nikakve šanse da upotrebi silu protiv tebe, šta to vas fascinira i zašto ste u stanju da snažno povredite, ne jednom, već ko zna koliko puta, da li baš uživate u tome što vas niko ne suprotstavlja?

Kakva crna ruka i sila?! Pa, ja sam ugnjetavana strana! Žena me tuče, deca vrše psihološku torturu nadamnom, pas hoće samo mene da ga šetam i to baš kad se vratim sa posla, skuvam ručak, operem sudove i veš, usisam i pazarim, posle čega sam umoran kao...pas! Treba mi sigurna kuća... po mogućstvu na Azurnoj obali.

aleksandar solzenjicin se ne bi slozio sa tobom:)

a sad pitanje na koje vec znam odgovor,
da li ces nam otkriti pod kojim si nickom ovde pisao od 2008. godine, dakle pre nego sto si odlucio da se pojavis kao sibir?

Aca i ja se ne slažemo u mnogo čemu, no, poštujemo se i duboko uvažavamo.
Tačno je da sam na forumu od 2008 i tad sam napisao nekoliko postova, a onda se nisam pojavljivao 5 godina. Ako se dobro sećam, mislim da sam od starta bio sibir, mada, ne mogu da garantujem. Moguće je da je taj nik bio zauzet, pa sam se prijavio kao kenta, ili veritas, a preimenovao se u sibir nešto kasnije, jer sam za vreme petogodišnje pauze dva - tri puta samo ušao na par minuta, bez ikakvih aktivnosti, osim, možda promene nika. Ipak, mislim da je to malo verovatno. Dakle, sibir od početka.
A zašto misliš da sam pisao pod drugim nikom, da nije neko loše iskustvo? Koliko se sećam, nisam nikog uvredio, bar sam se trudio da tako bude, ako se, uopšte, radi o meni.

odgovor nakon kojeg logicno sledi pitanje (za sve)

koje osobine cine zenu manje ili vise zenstvenom?
da li je to nesto sto poseduje svaka lepa zena ili je to ipak jos neki "dodatak" prvom vizuelnom utisku?

- - - - - - - - - -

DeeLite je prilično sažeto i jasno odgovorio.Okvirno - to je to, bar sa mog stanovišta. I zaista, lepota nema, čini mi se, mnogo veze sa pojmom ženstvenosti. Verovatno je svaka žena predodređena da bude žena u pravom smislu te reči. Imam utisak da je to samo stvar njenog izbora, ništa više. Najšire gledano, moglo bi se reći da je ženstvenost način razmišljanja, životni stil.

Nisam dokučio dotle, ali opet, nije nužno sve na ovom svetu provaliti. Ženu mlatim rečima i osmehom, a katkad i opsujem čisto da malo i začinim. Nemoguće mi je da je pičnem bilo čime. Prvo - slabija je i to poprilično. Drugo - pročitati opet ovo prvo i primetiti da sam o njoj pisao u ženskom rodu.

nisu bas toliko slabe i deru se dosta , ne fascinira nije o tome rec vec je ona sama kriva jer ne slusa i dovede me u takvo stanje.... dal testiranjem, provociranjem, inatom ,sta god ,to mora da se koriguje na vreme , snazno ne povredjujem sem kad se suprotstavlja onda primenjujem sve vecu i vecu silu dok je ne slomim nacisto, ona moze da me prati jedno vreme al i sama zna da u toj igri grubosti gubi na kraju,
e to pokusavam da joj usadim -kada ide protiv mene ,izgubice.garantovano.

Ne uzivam konkretno dok to radim ,uzivam kasnije kad je sve po mome :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back