Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4. šta (ko) vas ovih dana žestoko nervira?

5. šta (ko) vas je u zadnje vreme obradovalo i raznežilo?

6. ako hoćete, koje biste pitanje meni postavili?

:D

- - - - - - - - - -

i to bi vala za neko vreme bilo sasvim dovoljno pitanja od mene:)

4. Moji nadređeni, koji sve manje i manje pokazuju bliskosti sa strukom. Apsolutno ni po jednoj tački ne mogu da me izvozaju po znanju i iskustvu. Užasno mi smetaju njihove pogrešne odluke i potreba da me guraju pod patos pri svakom uspešno obavljenom projektu. Smeta im i moje dodatno školovanje i savladavanje stranih jezika. Još samo da osvežim znanje iz Nemačkog jezika i više ni po kom osnovu ne mogu da pokažu nadmoć - niti jedan od njih.

5. Ženina druga trudnoća i njeno prolepšavanje, sinčićevo prihvatanje novog budućeg člana porodice i što se vidi da odrasta u slava Bogu, dobro dete i što je čvrst kao mladunče praseta (inače, fizički najvršće mladunče od svih domaćih životinja). Milo mi je kad ih vidim zdrave i jake i hvala Bogu na tome.

6. Da li ovakva pitanja ovde postavljaju i partneri tih agencija za istraživanje javnog mnjenja? Tvrdim da je to unosan dodatni posao, samo ne znam kako se postaje njihov saradnik.

Jedan moj rođak za koji dan treba da diplomira. Ne znamo koji prikladni poklon da mu kupimo. Imate li predloge?
Akten tašna modernog dizajna. Poklon olovka u lepoj kutiji ili dve olovke - kombinacija patentica sa hemijskom. Ko ima više para na umu - mobilni telefon sa dve kartice(da ima privatni i službeni broj), ili smartfon za poslovne ljude ili noutbuk računar. Sve su to sasvim primereni i sa ukusom pokloni. Meni su kolege sa fakulteta, kupile za diplomski analogni unimer, velikog kvaliteta i preciznosti. Meni lično - pravi poklon za elektroinženjera. Sa tim u vezi - nije loše kupiti na poklon i neki poklon vezan za struku.
pitanje za one koji malo pričaju
mislite li da to ima veze sa polom, da žeMske više brbljaju ili je to do osobe? :think:

Prosek, statistika ili bilo kakvo ukalupljenje su zarad ugušivanja svetlih primera. Moj sin je od njegove generacije, koji svi idu kod jedne žene na čuvanje (on i tri devojčice) prvi progovorio i najviše je brbljao, a i dan danas samo priča. Statistika kao što rekoh - guši posebnost svake osobe. Moja žena je ćutljivija od mene, a ja sam kao radio-spiker i to na košarkaškoj utakmici.

4. šta (ko) vas ovih dana žestoko nervira?

5. šta (ko) vas je u zadnje vreme obradovalo i raznežilo?

6. ako hoćete, koje biste pitanje meni postavili?

:D

- - - - - - - - - -

i to bi vala za neko vreme bilo sasvim dovoljno pitanja od mene:)

4. Ne nerviram se, nemam čim, živce sam odavno pogubio.

5. Obradovalo me je što jutros nisam naišao na zaključan WC; raznežio sam se kasnije, kad sam ušao...

6. Neću, uobrazićeš se.

3. kada primetite da je neka žena izuzetno zainteresovana za vas. čak je to iz više pouzdanih izvora potvrđeno..možda vam je i ona sama to priznala itd. ona je dobra i draga ženica, ali prosto, nije "vaš broj"
koji je najpristojniji i najsuptiliniji način da joj date do znanja da niste zainteresovani?
da li joj bukvalno okrenete leđa i šut u dupe ili ima nekih malo finijih metoda? m?

- - - - - - - - - -

ili ćete je nedajbože iskoristiti po principu "šteta da se baci kad se već nudi"?

Zašto šut?! Dupe i jeste za finije metode. A nema ni bacanja, sve se reciklira.

Primetili ste devojku i uspeli ste da je privučete svojim sitnim znacima, i razmenjujete značajne poglede i osmehe, vidi se da oboje želite da se upoznate ali zbog okolnosti nije vam pošlo za rukom, ona odlazi, vi krećete za njom, ali ona ipak otišla dalje. Da li vam je žao što ste propustili ovu priliku, čeznete li za njom, nadate li da ćete je sresti kad tad?

Imao sam takvo iskustvo, jedino to na kraju...nisam primetio kad je otišla; mora da sam zadremao.

da li je savremeni muškarac u stvari rob sistema, braka, porodice..? da li ga (vas) već po rođenju porodica i zajednica vaspitanjem ubacuje u kalup i određuje uloge koje su ništa drugo nego doživotni robovski položaj?
šta je dakle po vašem mišljenju, muškarčeva sloboda?

- - - - - - - - - -

e, toliko od mene za danas:)

Neću reći šta je sloboda za muškarca, već kako je stiče - teško i mukotrpno. Kad, konačno, ispuni sve uslove, pop mu očita "oče naš", a onda ga oni sa motikama i lopatama gurnu u rupetinu i zatrpaju onom zemljuštinom; čestitam - slobodan si, čoveče!

recimo da ste upoznali žene iz drugih podneblja, kultura, sa raznih kontinenata i meridijana..šta biste naveli kao neku specifičnu odliku mentaliteta, karaktera ili neke druge osobine srpskih žena, koja ih razlikuje ili izdvaja od tih ostalih?

odgovore tipa, sve su žene iste- prijavljujem! :evil:
:lol:

Na svetu nema sličnih. Samo one mogu da nas trpe, takve kakvi smo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back