gost 292874
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
Jeste li mazulje?
Volite tako da se mazite, ne onako preterano, ma i preterano ako vam dodje...Znam da moj brat obozava kad ga ceskam, drug isto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Masiranje vec spada u ugnjetavanje xD Kod mene je cuven -lomimkosti- zagrljaj. Tako su ga moji nazvali xD Bukvalno iz sve snage zagrlim
Koja ih jako zaboli ali sta cu. xDTako su ga moji nazvali xD Bukvalno iz sve snage zagrlimda im prenesem svu ljubav.
Koja ih jako zaboli ali sta cu. xD
Ovde bih htela da se ogradim, mislila sam na moje kao moju porodicu i prijatelje i tako te, nisam mislila na momke. xDD Sad sam shvatila da je dvosmisleno pa sam i sama razumela na taj nacin. xD
Ne znam, da meni neko zatrazi masiranje stopala pa tako bih ga zagolicala i to sada sa uzitkom. xD Ali simpaticno jeZa druge..xD
volim da mazim vise jer retko koja ima osecaj da provali sta i koliko i gde prijaJeste li mazulje?Volite tako da se mazite, ne onako preterano, ma i preterano ako vam dodje...Znam da moj brat obozava kad ga ceskam, drug isto
![]()
to jest, ceskamUglavnom, dok šetam pored reke, volim da posmatram 'tice, bilo da se gnezde, odmaraju, lete, love il' plove !! ...je l volite da gledate pticei koje su vam omiljene
Recimo da jesam, a da volim - volim !! Uostalom, svaka osećajna (pa što da ne i nežna) duša voli mažnju !? I pažnju, naravno !!Jeste li mazulje?Volite tako da se mazite, ne onako preterano, ma i preterano ako vam dodje...Znam da moj brat obozava kad ga ceskam, drug isto
![]()
Dokle god ne prelaze granice patologije !!

Jeste li mazulje?Volite tako da se mazite, ne onako preterano, ma i preterano ako vam dodje...Znam da moj brat obozava kad ga ceskam, drug isto
![]()
Ha, ja sam se u tome izvestila : )) U vrticu sam masirala sve vaspitacice, kako sam rasla sve sam ceskala tatu po ledjima, i onda sada ceskam bracu po kosi, masiram dedu i babu i tako. xD Ali ono fuj cesanje po ledjima, to vise ne. xD Samo dodam jednu dugu spravu nalik na viljusku ocu i izvolite sami. To mi je gadno. xD A braca me bukvalno izrabljujuAli volim. Sa uzitkom ih maltretiram
to jest, ceskam
((((((e da, koliko ste gadljiivi na dlake?
ma isto sam zensko sta se pravim pametna : (
je l volite da gledate pticei koje su vam omiljene
Nisam uopšte ... naravno, dokle god nije žvakanje i jedenje istih u pitanju !!e da, koliko ste gadljiivi na dlake?

sta biste voleli da vas pitaju ovde a nikako
sta biste voleli da vas pitaju ovde a nikako
koliko košta izmeštanje unutrašnje jedinice klime
da ti instaliraju klimu naplacuju 55-60e. eto ti to okvirno, ne bih se cudila da ti toliko i izmestanje naplate

koliko košta izmeštanje unutrašnje jedinice klime
da ti instaliraju klimu naplacuju 55-60e. eto ti to okvirno, ne bih se cudila da ti toliko i izmestanje naplate
u jednom servisu mi tražili 70 e
hvala Lara što mi odgovori na ovoj temi