Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa sad, da ti masira stopala xD Mislila sam neko gnjavljenje i to..:) Masiranje vec spada u ugnjetavanje xD Kod mene je cuven -lomimkosti- zagrljaj. Tako su ga moji nazvali xD Bukvalno iz sve snage zagrlim:D da im prenesem svu ljubav. :lol: Koja ih jako zaboli ali sta cu. xD
A znam da im prija, eto, stavise, mislim da su muski i vece mazulje od zenskog sveta. Brat mi se bas danas zalio kako ga devojka ne ceska.To jest, zalio se nakon sto sam ga ja pitala xD

Ма није, масира ме са ужитком, само сам морао да јој покажем извесне технике. Гледао сам на плажи како раде Кинескиње баш стопала и инплементирао сам у кућној радиности, што да не. Имамо ми њушкање и још понеко мазуљање, ал то је интимно, привате, нема секс конотацију, ал може да доведе, али није му примарна сврха.

Tako su ga moji nazvali xD Bukvalno iz sve snage zagrlim:D da im prenesem svu ljubav. :lol: Koja ih jako zaboli ali sta cu. xD

Ovde bih htela da se ogradim, mislila sam na moje kao moju porodicu i prijatelje i tako te, nisam mislila na momke. xDD Sad sam shvatila da je dvosmisleno pa sam i sama razumela na taj nacin. xD
Ne znam, da meni neko zatrazi masiranje stopala pa tako bih ga zagolicala i to sada sa uzitkom. xD Ali simpaticno je :) Za druge..xD

Ha, ja sam se u tome izvestila : )) U vrticu sam masirala sve vaspitacice, kako sam rasla sve sam ceskala tatu po ledjima, i onda sada ceskam bracu po kosi, masiram dedu i babu i tako. xD Ali ono fuj cesanje po ledjima, to vise ne. xD Samo dodam jednu dugu spravu nalik na viljusku ocu i izvolite sami. To mi je gadno. xD A braca me bukvalno izrabljuju :D Ali volim. Sa uzitkom ih maltretiram :heart: to jest, ceskam

je l volite da gledate ptice :heart: i koje su vam omiljene
Uglavnom, dok šetam pored reke, volim da posmatram 'tice, bilo da se gnezde, odmaraju, lete, love il' plove !! ...
ne mogu da kažem koja vrsta mi je omiljena, jer mi je svaka, na svojstven način, draga ...

Jeste li mazulje? :D Volite tako da se mazite, ne onako preterano, ma i preterano ako vam dodje...Znam da moj brat obozava kad ga ceskam, drug isto :)
Recimo da jesam, a da volim - volim !! Uostalom, svaka osećajna (pa što da ne i nežna) duša voli mažnju !? I pažnju, naravno !! :lol: Dokle god ne prelaze granice patologije !! :roll: ...
P.s. blago braći, što ih sestre maze i sestrama, što ih braća paze ... :whistling: :heart2:

Ha, ja sam se u tome izvestila : )) U vrticu sam masirala sve vaspitacice, kako sam rasla sve sam ceskala tatu po ledjima, i onda sada ceskam bracu po kosi, masiram dedu i babu i tako. xD Ali ono fuj cesanje po ledjima, to vise ne. xD Samo dodam jednu dugu spravu nalik na viljusku ocu i izvolite sami. To mi je gadno. xD A braca me bukvalno izrabljuju :D Ali volim. Sa uzitkom ih maltretiram :heart: to jest, ceskam

i ja sam, a onda mi je jedna opalila shamar i pozvala roditelje :(((((((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back