Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.216
zavisi koju dozu istog i na kom nivou kom vremenskom periodu..ako je nebitna osoba nebitno je..ako vredi nije ni potrebna takva zrtvaZbog cega/koga bi progutali ponos?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi koju dozu istog i na kom nivou kom vremenskom periodu..ako je nebitna osoba nebitno je..ako vredi nije ni potrebna takva zrtvaZbog cega/koga bi progutali ponos?
Zbog cega/koga bi progutali ponos?

Decaci, prijatno ste me iznenadili odgovorima na moja poslednja dva pitanja.![]()

Sta vam je primarnije, san ili hrana?
СањањеSta vam je primarnije, san ili hrana?
(Duhovna) hrana ... ondakh mogu i da sanjam ...Sta vam je primarnije, san ili hrana?
Zavisi ... mislim da je ipak važnije dostojanstvo !? ...Zbog cega/koga bi progutali ponos?

Za nijansu sanSta vam je primarnije, san ili hrana?
Poklanjate li cvece zeni/devojci?
ne..ponekoj romanticnoj uberem nekad
Nemam devojku, a i nije cveće za svaku devojku.
Poklanjate li cvece zeni/devojci?
Za onu koja ga istinski voli, gaji ga u svom dvorištu, okopava, stavlja kamenje oko njega, isplete pruće, ili na drugi način ukrašava, ima ga u saksijama, visi sa terase, uvek je zaliveno, bez travčice, skida pelcere, razmožava ga, razmenjuje sa drugima...itd.i to je lepo...
Za kakvu devojku je cvece?
Pozvani ste kod devojke, sa kojom ste frisko u vezi, na veceru. Sta cete poneti?
kondome i kamagruPozvani ste kod devojke, sa kojom ste frisko u vezi, na veceru. Sta cete poneti?
uvek flasu vinaPozvani ste kod devojke, sa kojom ste frisko u vezi, na veceru. Sta cete poneti?
one koje cenim bih i da promenim kao sto je tolerancija i dobrotaKoje svoje osobine cenite? Koje se trudite da promenite?
dal je potencijalna samohrana majka koju vara muzSta prvo pomislite kada vidite trudnicu?

ona koja ceni onu dobrotu ozgoPrava zena, zena za respect je ona koja...