Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.385
pf nisam mastao al rekoh da bi mogla nam se pridruzi cimerka/drugarica s kojom se sad druzim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A jel se mame i tetke računaju !?jeste li nekad maštali o drugarici/sestri devojke sa kojom ste u vezi?

bila jedna sestra klinka se satire al je onaj fazon cirka pa s kim zavrsi..al bas kompatibilna moze se s njom radi sta oce..a jedna lujka rekla kevi da bi mogla se smuva sa mnom..retard
jeste li nekad maštali o drugarici/sestri devojke sa kojom ste u vezi?

pa *** kad je bilo tesko da stanes kad je najlepse onda prihvatis sve odlucis da da bacis 3god a mozda i funkcionise...devojka vam kaze da je trudna. vi cete: 1. uspaniciti se i zahtevati da abortira, 2. reci joj da je odluka samo njena, 3. suptilno je nagovarati da treba prvo da proputujete i zabavljate se, 4. prihvatiti dete oberucke

pa kako moze bude onako kako bi ih dovatio i posedovaobila jedna sestra klinka se satire al je onaj fazon cirka pa s kim zavrsi..al bas kompatibilna moze se s njom radi sta oce..a jedna lujka rekla kevi da bi mogla se smuva sa mnom..retard
![]()

devojka vam kaze da je trudna. vi cete: 1. uspaniciti se i zahtevati da abortira, 2. reci joj da je odluka samo njena, 3. suptilno je nagovarati da treba prvo da proputujete i zabavljate se, 4. prihvatiti dete oberucke

Au bre, Đole, pa s kim si ti (sve) bio !? ...pa kako moze bude onako kako bi ih dovatio i posedovaobila jedna sestra klinka se satire al je onaj fazon cirka pa s kim zavrsi..al bas kompatibilna moze se s njom radi sta oce..a jedna lujka rekla kevi da bi mogla se smuva sa mnom..retard
![]()

... 5. večno urezati u svoje "moždano drvo" taj datum kao jedan od dva-tri najsrećnija u životu ...devojka vam kaze da je trudna. vi cete: 1. uspaniciti se i zahtevati da abortira, 2. reci joj da je odluka samo njena, 3. suptilno je nagovarati da treba prvo da proputujete i zabavljate se, 4. prihvatiti dete oberucke

pa *** kad je bilo tesko da stanes kad je najlepse onda prihvatis sve odlucis da da bacis 3god a mozda i funkcionise...![]()
ma zavisi od puno cega..ako ti je to devojka sa kojom si imao ozbiljnu vezu onda je ok 4 stavka..u svakom slucaju ako ste malo zajedno postoji rizik tako da je dobro pokusati par godina pa mozda i funkcionise...kako to mislis?

Moze li neko od muskaraca da mi pojasni ovu pojavu:
Decko koji je bio sa mali milion devojaka,27 godina,zeli da bude u pasivnom gej sexu (znaci da taj lik njega)..sta ga navodi na to? Da li je onda gej ili je to samo neka masta koja nema veze sa sexualnim opredeljenjem? Napominjem da je imao vrlo buran sexualni i emotivni zivot sa devojkama,a nije imao gej iskustva..o cemu se tu radi?![]()

Decko koji je bio sa mali milion devojaka,27 godina,zeli da bude u pasivnom gej sexu (znaci da taj lik njega)..sta ga navodi na to? Da li je onda gej ili je to samo neka masta koja nema veze sa sexualnim opredeljenjem? Napominjem da je imao vrlo buran sexualni i emotivni zivot sa devojkama,a nije imao gej iskustva..o cemu se tu radi?![]()
pa fileo kaže da nije![]()

e brate samo da znas kako se to laze i kako izgled vara a ja naivanAu bre, Đole, pa s kim si ti (sve) bio !? ...![]()
..

a iebem li ga probo sve pa bi nesto novo mozda je gayMoze li neko od muskaraca da mi pojasni ovu pojavu:
Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
Volite li vise ozbiljniji odnos ili taj sladunjavi pristup?

ne obracam paznju na to i nista mi ne smeta ako je normalna osoba..cak vise ako se ponasa kao muskarac nezenstveno i glumi neku stabilnost..cvrstinu..ne mislim da je to ozbiljan odnos ako se ne pokazuju emocije ili izgovara takva vrsta tepanja..ako ne reagujem znaci da mi se ne dopada i to se nece nastavlajti u toj meri..u svakom slucaju zena se treba topiti i ne uzdrzavati pokazivanje emocija..a ako nije takva onda nije za meneMene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
Mene uzasno nerviraju oni odnosi cico, kuco, maco,... Konstantno ceskanje, tepanje, obracanje u deminutivu,... Neznosti, strast,...ok, ali ta pekmezenja...
Ako mi tepa jednom u pola godine...onda je podnosljivo. Ono konstantno, svakodnevno prenemaganje, mazenje i tepanje je rezervisano za klince i nedorasle magarce.![]()
I po meni. Kao da mu je mama, a ne devojka, ljubavnica,... Muskarac ima glavu, a dete glavicu!