Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
daj mi adresu slacu ti aksom 3kg sutra koljem svinjce od oko 180kg..sveze pod garancijom![]()
doćiće vam svinje glave, slaninari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj mi adresu slacu ti aksom 3kg sutra koljem svinjce od oko 180kg..sveze pod garancijom![]()
nemoj tako toe zdravo a i trosimo se..aj neko pitanjcedoćiće vam svinje glave, slaninari
Sta smatrate svojom najvecom manom (u sexu)?

Sta smatrate svojom najvecom manom (u sexu)?
Znaci jezicke aktivnosti otpadaju![]()
Može da bude, ali ne mora da znači.

Aha, pratis sta jede 24 sata, pa kupanje, pa inspekcija![]()
Zaboravila si pranje zuba i uzimanje brisa vagine, kao i test na HIV i Hepatitis.
ajde muškarci boga vam
krmak mi se nešto uprpao, ne znam šta mu je, počeo da me izbegava, napada druge krmače okolo, daje im kojekave komplimente, dvosmislene ili smislene vrlo (u prisustvu mom), odgovara na sms-ove i druge poruke, fino i pristojno, ali ne znam šta mu je. Odjednom je počelo. Želi da se osetim manje vrednom i zapostavljenom u prisustvu drugih ženki. Recite mi, čemu? Počinje da me ugrožava, a po slobodnoj proceni rano je za tako nešto, ipak se tek nekih 20 dana gicamo.
Plašim se samoće, Mišo.
Hvala vam unapred mužjaci <3

ne teraj mi strah u masti bogati
doživeću kolaps, prestaću da jedem, smršaću, ni jedna me klanica poželeti neće
aj sad ozbiljno,zašto pokušava da me napravi ljubomornom, jel on normalan? nisam ranije imala toliko koncentrisanih ataka ljubomore za kratko vreme, nešto nije u redu, neko se od nas prasadi podebilio, pitanje je ko
ja ovako pišem jer sam pod stresom, inače sam apsolutno ozbiljna i zabrinuta
ako mi pomognete bar malo, najšćete se od mojih čvaraka i butki, možete me i urolati
nisam smela da pustim klip de se pomerakolko litara kafe popijete dnevno, u proseku

kolko litara kafe popijete dnevno, u proseku
otputujete negde, posao, zadovoljstvo, svejedno. da li kupite neku sitnicu lepšoj polovini da je iznenadite, i sta je to uglavnom? podrazumeva se da vam ne trazi nego da se sami setite![]()
otputujete negde, posao, zadovoljstvo, svejedno. da li kupite neku sitnicu lepšoj polovini da je iznenadite, i sta je to uglavnom? podrazumeva se da vam ne trazi nego da se sami setite![]()