Mistery_girl
Ističe se
- Poruka
- 2.522
To je to, jedan audi i mirna glava.
Daj, ne zezaj, stvarno mi treba neka ideja, nemam predstavu sta bih mogla. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajde mala pomoc.Dajte neki predlog za poklon za godisnjicu veze, pristojno nesto.
![]()

Otkud znam, skupila sam oko 3000 din., ***, student sam. 

Da, poklonicu mu sebe sa sve masnicom kao dekoracijom.![]()

pa reci kolko para dajes stipso![]()
Sve dukate koje imam, dajem.Otkud znam, skupila sam oko 3000 din., ***, student sam.

da njabolje tako uz neku vecericu ili spa centar uz sexicSve dukate koje imam, dajem.Otkud znam, skupila sam oko 3000 din., ***, student sam.

eto vidis kako zene imaju mastemozes da ukrades za njega neki magnet za frizider![]()

a inace se ne ebete
Sta ne verujes?
Stra me samo da te ne strefi neka srcka kad te klepi po celu treba posle jos da odgovaram za ubistvo iz nehata![]()
zavisi od cega?Koliko ste plasljivi?
Sve dukate koje imam, dajem.Otkud znam, skupila sam oko 3000 din., ***, student sam.

naci naleteo je na neku mangulicu pozdravljaj se od cvarakaajde muškarci boga vam
krmak mi se nešto uprpao, ne znam šta mu je, počeo da me izbegava, napada druge krmače okolo, daje im kojekave komplimente, dvosmislene ili smislene vrlo (u prisustvu mom), odgovara na sms-ove i druge poruke, fino i pristojno, ali ne znam šta mu je. Odjednom je počelo. Želi da se osetim manje vrednom i zapostavljenom u prisustvu drugih ženki. Recite mi, čemu? Počinje da me ugrožava, a po slobodnoj proceni rano je za tako nešto, ipak se tek nekih 20 dana gicamo.
Plašim se samoće, Mišo.
Hvala vam unapred mužjaci <3
naci naleteo je na neku mangulicu pozdravljaj se od cvaraka
nikako te ne zeli napraviti ljubomornom samo mu neko golica mastu a zna da si mu sigirica i da ne sumnjas pa se igra
e moje nas sad u isti kos ja svoju krmacicu ne bih dao ni za ubojnicu
ne radi se o tebi, ti nemaš problem, imam ja
daj nekog drugog muškarca voljnog da rastumači
da mi kaže nešto utešno