Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde muškarci boga vam
krmak mi se nešto uprpao, ne znam šta mu je, počeo da me izbegava, napada druge krmače okolo, daje im kojekave komplimente, dvosmislene ili smislene vrlo (u prisustvu mom), odgovara na sms-ove i druge poruke, fino i pristojno, ali ne znam šta mu je. Odjednom je počelo. Želi da se osetim manje vrednom i zapostavljenom u prisustvu drugih ženki. Recite mi, čemu? Počinje da me ugrožava, a po slobodnoj proceni rano je za tako nešto, ipak se tek nekih 20 dana gicamo.
Plašim se samoće, Mišo.

Hvala vam unapred mužjaci <3

ajde muškarci boga vam
krmak mi se nešto uprpao, ne znam šta mu je, počeo da me izbegava, napada druge krmače okolo, daje im kojekave komplimente, dvosmislene ili smislene vrlo (u prisustvu mom), odgovara na sms-ove i druge poruke, fino i pristojno, ali ne znam šta mu je. Odjednom je počelo. Želi da se osetim manje vrednom i zapostavljenom u prisustvu drugih ženki. Recite mi, čemu? Počinje da me ugrožava, a po slobodnoj proceni rano je za tako nešto, ipak se tek nekih 20 dana gicamo.
Plašim se samoće, Mišo.

Hvala vam unapred mužjaci <3
naci naleteo je na neku mangulicu pozdravljaj se od cvaraka

naci naleteo je na neku mangulicu pozdravljaj se od cvaraka

ne teraj mi strah u masti bogati
doživeću kolaps, prestaću da jedem, smršaću, ni jedna me klanica poželeti neće

aj sad ozbiljno,zašto pokušava da me napravi ljubomornom, jel on normalan? nisam ranije imala toliko koncentrisanih ataka ljubomore za kratko vreme, nešto nije u redu, neko se od nas prasadi podebilio, pitanje je ko
ja ovako pišem jer sam pod stresom, inače sam apsolutno ozbiljna i zabrinuta
ako mi pomognete bar malo, najšćete se od mojih čvaraka i butki, možete me i urolati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back