Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li biste išli na manikir(i pedikir, što da ne :) )?
ne mislim pri tom na lakiranje, nego više na sređivanje

Што сугеришеш у загради. ПЕД ЈЕ кад улепшавају, ако је то, онда не бих, или не бих ман. ако је обликовање и гланцање.
Ишао бих из здравствених разлога, да их имам...
Више волим ероЦку масажу са неком масерком, па после можемо редом у амам.

Што сугеришеш у загради. ПЕД ЈЕ кад улепшавају, ако је то, онда не бих, или не бих ман. ако је обликовање и гланцање.
Ишао бих из здравствених разлога, да их имам...
Више волим ероЦку масажу са неком масерком, па после можемо редом у амам.

manikir je nega i sređivanje ruku/šaka, noktiju...manus, lat. ruka,e
a pedikir je nega stopala, pes singl, pedes pl., stopalo, stopala

honduras, moj prijatelj se obesio prosle godine - skidali smo ga sa uzeta, zato sam ti i rekla da treba da reagujes. necu sada da prepricavam detalje, jedva sam i sama izasla iz toga ali te zene... ona se njime hrani, i on nece biti jedini. takva situacija je tempirana bomba, kad pukne bude puno povredjenih.

pa to je neki lov na vestice, a vi ste svi cistunci :I
po meni ne treba da reagfujes, nek ide ko de oce, reagovala sam jendom ali mi sad objektivno nije neko sunce, i to kao nisam prema njoj nego vise prema njemu-njima
kao sad sam mirna i svidjala mi se ta scena ali realno nije nesto. nego se tu pokaze slabost parova

veze sto su krace to su sladje..u principu 99 posto jeste tako posle 10 god provalis da nije to to...dog ova druga stavka nauce da zive zajedno uz velike odgovornosti oko porodice i zivot tece uspesno..

ma cesto ti sto ih kao nesto sazaljevas, potcenjujes, na kraju oni urade sve lepo i bolje se snadju od tebe dok ti stojis na istom mestu i izigravas pametnjakovica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back